Hva enhver kvinne skal gjøre før hun gifter seg

20 juli 2019

Engasjert par tilbringer måneder og kanskje år planlegger et vakkert eventyr bryllup.

Bedt av en velsmurt bryllupet bransjen, har generasjoner av bruder (og enda noen brudgom) bli betatt av en forhekset hendelse, og noen ganger mister stedet av de mest vitale bryllup plan nødvendig - ekteskapet plan.

Her er noen tips for de i ferd med å gå ned midtgangen og høre kirkeklokkene skal ringe. Til syvende og sist, vil disse tipsene gi beskyttelse mot skilsmisse og de mange konfliktene som fører opp til den store D-ordet.

load...

1. Dyrk en følelsesmessig intim forbindelse.

Seksuell varme og romantisk kjærlighet varer ikke evig, men være trygg på at de kan bli erstattet av noe som binder bedre enn sprø lim: emosjonell intimitet.

Økende emosjonell intimitet krever sårbarhet, tillit og tid.

Hvis du ikke har hatt noen relasjoner støt og kjedelige lapper hvor du har jobbet gjennom dem ved hjelp av konfliktløsning ferdigheter eller relasjonsbyggende ferdigheter, så du kan ikke ha vært sammen lenge nok til å bli planlegger et bryllup.

2. Diskuter livsmål og gjøre et forhold liv plan.

Dette er alvorlige ting par glemmer å gjøre før du sier jeg gjør.

load...

Dette inkluderer samtaler om karrieremål, mål om å bli en forelder, når du tenkt på å ha barn, hvor du har tenkt på å oppdra dem, hvem som kommer til å hjelpe deg med å heve dem (ja, tar det en landsby), hvor lenge du vil gå på fødselspermisjon / pappapermisjon og selv om din midlife andre karriere og pensjon drøm.

Samtaler som dette hjelpe deg å bli klar over hvem du er og hjelpe deg å forstå din partner. De fleste ekteskap ender fordi hver partner hemmelige forventninger ikke samsvarer med virkeligheten.

“Ekteskap er om

mer enn bryllupet.”

3. Diskuter kjønnsroller.

Dagens kvinner er ikke nødvendigvis de hjemmeværende og menn er ikke alltid de forsørgere. Faktisk noen par glemmer å tenkt på å ha noen hjemmeværende i det hele tatt.

Den rollen du ønsker å spille i forholdet bør tankefullt uttrykk for dine nuptials. Du og din partner kan være lurt å balansere rollene, både bidrar en lik inntekt og ha like husholdning ansvar.

load...

Hvis du både ser deg selv som stay-at-home foreldre, er en av dere nødt til å gjøre noen ofre. Sørg for at denne samtalen skjer tidlig slik at du ikke sitter igjen med en tom bankkonto eller konstant slag over husarbeid og barnepass plikter.

4. Unite familier.

Ekteskap er broer mellom familier. Når du gifter deg med en person, kan du også gifte seg med familie.

Bare unngå din pesky mor-i-lov i årene som kommer er ikke en plan, spesielt når barnebarna kommer og du finner du faktisk trenger henne.

Hvis din egen familie har brakt deg så mye smerte som glede, er du nødt til å finne en måte å oppføre grenser uten unødvendig stonewalling, hvis bare for moro skyld dine fremtidige barn.

Når ekteskap går galt , partnere ser mot deres familier for støtte, så det er viktig at du finner en vei som vil hjelpe deg og din partner bro familiene godt.

5. Co-mingle eiendeler.

Forskning viser par som ikke kombinerer sin økonomi har en høyere skilsmissefrekvens. Det finnes ingen større tegn på engasjement.

I disse desperate økonomiske tider, gjør det fornuftig å ha en prenuptial avtale, med en intensjon om å beskytte familiens eiendeler eller store verdier du har tjent før bryllupet, men hvis koner og ektemenn ikke kan co-mingle lønn og lage en felles budsjett sammen, hvordan vil de noen gang gå stikkende banen for foreldreskap?

Ekteskap handler om mer enn bryllupet. Det er å bygge et liv sammen.

Til tross for hva du hører om den høye skilsmisseraten, de fleste ekteskap gjør det til minst 20 år. Den viktigste faktoren er en intellektuell forpliktelse til å gjøre det arbeidet.

Dyppe en tå i å teste ut et ekteskap setter du opp for skuffelse. Hvis du ikke har gjort de fem tingene som er nevnt ovenfor, har du sannsynligvis ikke bør velge blomster og kjoler.

Foto kilde: ivstatic.com.