Hei lørdag: bestill en morsom utendørs fotoseanse for å forbedre dataprofilene dine med bilder av profesjonell karakter

4 juli 2019

Den korte versjonen: På en datingside, er profilbildet ditt første (og noen ganger den eneste) tingen potensielle datoer se på når man beslutter å sende en melding eller gå videre til noen andre. Det er viktig å få det riktig, men ikke alle har en nydelig headshot på hånden. For å hjelpe nettdatere gjøre et godt førsteinntrykk, Hey lørdagsysselsetter et team av fotografer som spesialiserer seg på å ta crispphotos av singler i London, Glasgow, New York og andre byer rundt world.This revolusjonerende dating tjeneste fungerer en-mot-en med kundene for å fange originale, dristige og vakre bilder perfekt for noen dating profil. Alle foto shoots foregå ute i uformelle innstillinger hvor enkelt mann eller kvinne kan være seg selv og føle seg komfortabel foran kameraet. I en ettermiddag, Hey lørdag forsyner deg med opp til 10 profesjonelt skutt bilder som vil gjøre din dating profil mer attraktivt og interessant for single på nettet.

For noen måneder tilbake, jeg pratet med en fyr på en datingside da han nevnte at han hadde problemer med å få svar fra andre jenter. Han trodde det hadde noe å gjøre med hva han sa eller hva slags mennesker han ble meldinger, men jeg var uenige. Jeg fortalte ham at profilbildet sitt var årsaken til hans tom innboks.

load...

På bildet, satt han ca 25 meters avstand med ryggen til kameraet. Alt du kunne virkelig se var hans silhuett mot en tilfeldig fjellveggen. Du kunne ikke fortelle hvordan han så ut, og det var hans eneste bildet han fikk sin doktorgrad i geologi, så han trodde det jordiske settingwas en leken nikk til sine studier. Jeg fortalte ham at jentene ville mye heller vite hvilken farge øynene han har. En weeklater, la han til tre bilder til sin dating profil (en snowboard, en med hunden sin, og en på en fottur) og fortalte meg at han hadde mye bedre svarprosent fra da av.

Dine bilder kan virkelig gjøre eller ødelegge din online dating ressurser dating experience.Many stressthe betydningen av å ha dynamiske bilder på en datingprofil. Ina blogginnlegg, eHarmony delt interne brukerstatistikk som avslørte at nettdatere med fire eller flere bilder motta flere meldinger enn andre medlemmer.

load...

Ikke fornøyd med bildene på din dating profil? Hei Lørdag tilbyr britiske singler en morsom og enkel løsning.

Saskia Nelson stiftet Hey lørdag , et britisk-baserte dating fotografering virksomhet, for å tjene som en kul og nyttig ressurs for single som ønsker å oppgradere sine online dating bilder.

Hun valgte navnet Hey lørdag fordi hun ønsker å inspirere folk til å omfavne lørdag, den mest populære dato natt for alvorlige daters, og tiltrekke seg flere datoer ved å legge en vakker portefølje av bilder til sine dating profiler. “Jeg er en kvinne på et oppdrag for å kvitte seg med dårlige dating bilder,” fortalte hun.

Hei lørdagens merkeverdier understreke beingcool, profesjonell, fet og morsom. Det handler om å gå ut av komfort-sonen for å skape noe unikt og vakkert. Teamet har et øye for innramming daters i autentiske og attraktive måter.

load...

En erfaren og person fotograf blir datere i et utemiljø fora fotoseanse ulik alle andre. Hei lørdag har pioner i sjangeren dating fotografering med en morsom og personlighet basert tilnærming. Det er populært fordi det fungerer, og singler nyte givinga profesjonelt preg til sine dating profil bilder. Selskapet arrangerer for tiden 60-70 photo shoots hver måned.

Etter å ha sett fenomenale suksess i Storbritannia, søker Saskia å vokse henne nå utenlands ved å dyrke et nettverk av fotografer i de store byene i USA og Europa. En økende etterspørsel etter Hey lørdagens unike dating-tjenester har ført virksomheten å utvide for å hjelpe singler over hele verden finner glede og kjærlighet på nettet.

“Når du starter med et kraftig bilde, tiltrekke deg flere folk,” fortalte hun. “I denne dagen og alder, er det ingen grunn til å se på dårlig kvalitet.”

Hvordan Saskia Nelson Laget sjangeren Dating Photography

Londoner Saskia Nelson brukt mange år på online dating før hun møtte sin langsiktige kjæreste på en datingside. I den tiden som en moderne singel, hun så hvordan noens blid eller uskarpe bilder kan ta oppmerksomheten vekk fra den generelle profilen. Ingenting sier “jeg egentlig ikke bryr seg om online dating” raskere enn en lat bad selfie eller dårlig beskårne gruppebilde.

Saskia Nelson, grunnlegger av Hey lørdag, setter henne alle til å ta flotte bilder for nettdatere.

Men Saskia skjønte folk flest ikke har fantastisk bilder av seg selv bare liggende rundt. Det krever innsats for å fange de øyeblikkene når vi ser og føler vårt beste. Hun trodde hun kunne hjelpe folk slår sine dating profiler rundt med en profesjonell fotoseanse.

I hennes ord , “Jeg bestemte meg for å kombinere min lidenskap og talent (fotografering og drive en bedrift) med mine livserfaringer og kunnskap (online dating), og Hey lørdag ble opprettet.”

Siden da har hun fått strålende tilbakemeldinger fra singler pumpet opp av profesjonelle foto shoots. “Hele shoot var en veldig morsom opplevelse,” skrev livsstil blogger Charly Lester , “Jeg kunne ikke anbefale Saskia mer. Selv de mest kamera-sky av dater ville føle seg komfortabel rundt henne.”

Vennlig og Creative Fotografer gå på et eventyr med deg

Ifølge en psykologisk studie, når en person ser et ansikt, det tar omtrent en tidel av et sekund for dem toform et varig førsteinntrykk. Det betyr at bildet må være på topp. Det burde vise frem hvem du areand hvorfor du er verdt å bli kjent.

Det er det Hey lørdagens åtte fotografer forsøke å gi for singler i London, Brighton, Hove, Edinburgh, Glasgow, og New York City. Saskia fortalte oss at hun ser for fotografer som liker å snakke med folk og har en egen evne til å bygge en rapport i løpet av kort tid. Hun samarbeider tett med erfarne fotografer som helpclients føler deg komfortabel, ser sitt beste, og har en flott tid.

Disse fotografer er ikke interessert i å ta utgjøres eller formelle bilder; i stedet de fokuserer på en uformell og avslappet syn på hvem kunden er.

Hei lørdagens engasjerende fotografer har bygget en imponerende portefølje av dating bilder.

Hei lørdag team usesbold farger og spennende steder å gjøre personen skiller seg ut. Bildet sessioncan varierer fra 30 minutter til 90 minutter avhengig av dating pakken du velger. Skuddene inneholde minst ett antrekk endring og digitale filer av de beste bildene av dagen. Du kan også ta med en prop eller tilbehør.

“Jeg ønsker å hjelpe folk nyte dating, og som starter med fotoseanse,” sier Saskia. “Det er et eventyr vi gå videre sammen.”

Alle Hey lørdagens foto shoots foregå utendørs hvor lyset er mer flatterende og bakgrunnen mer dynamisk. Fotografene får kreative i choosinginteresting steder som gjenspeiler noen aspekter av kundens personlighet. Naturen kan være alt fra fotballbaner å stille kafeer - stort sett overalt klienten føler seg i hans eller hennes element.

“Når folk møter opp nervøs, det er vår jobb å få dem til å omfavne opplevelsen,” Saskia forklarte, “slik at de kommer bort å ha hatt en god tid.”

Autentisk utseende og fet farger Gjør Daters Stand Out

Gjennom årene Hey lørdag har hjulpet mange datere gjenvinne sin tillit og finne sin kamp online.In 2015, en enslig kvinne reiste fra Chicago for å besøke sin søster i London da hun hørte om Hey lørdag. Mens hun var i utlandet, bestemte hun seg for å bestille en time og få noen profesjonelle bilder for hennes dating profil. Hun hadde en flott tid rundt i byen med fotografen og endte opp med fantastiske bilder å fange menns oppmerksomhet.

Innen et år, ville hun møtte en mann på nettet (han sa at han elsket henne bilder), og de begynte seriøst dating. I dag er de gift og venter en baby.

En annen singel kvinne som heter Katy skrev til Saskia , “For en måned siden gikk jeg på min aller første date... Og det ble en umiddelbar tilkobling.” Selv om hun ikke var i hennes date foretrukne aldersgruppe, hennes attraktive bilder gjorde ham gi henne en ekstra titt. Katy konkluderte: “Jeg trodde du ville like å vite bildene kan ha gjort hele forskjellen.”

I en vurdering, kreditert Paul Hey lørdagens bilder med økende sin online dating aktivitet.

Menn og kvinner i alle aldre har fått et løft i selvtilliten og deres kjærlighet liv takket være Hey lørdag. Mange sier legge friske, profesjonelle bilder forandret deres online dating erfaring til det bedre. Onesingle mann ved navn Paul skrøt, “Views / e-post har økt minst fem ganger” på grunn av hans nye bilder.

“Wow, disse bildene er bare fab”, sa Toni, en Hey lørdag klient. “Du har virkelig en unik tilnærming, [og] du var banen perfekt med disse. Jeg ønsker å gjøre det igjen!”

På slutten av dagen, Hey lørdag som mål å bringe folk sammen ved å vise singler i best mulig lys. Selskapet har vokst primært av jungeltelegrafen som tidligere klienter fortelle andre hvor mye moro de hadde, og forskjellen bildene Madein sine dating profiler.

Saskia får ofte oppdateringer fra lykkelig gift kunder som sier hei lørdagens bildene ga dem push de trengte i online dating scene. “Det er flott å tenke jeg hjalp folk har en god dating opplevelse,” sier hun. “Jeg satt dette opp for å løse et problem, og jeg har fått noen herlige historier tilbake. Jeg kunne ikke ha en bedre jobb, egentlig.”

Hei lørdag Tar bilder Gorgeous For Singles Worldwide

I by etter by, Hey lørdag har etablert et rykte som en morsom og effektiv ressurs for nettdatere. Den innovative dating løsningen har selv krysset Atlanteren for å hjelpe amerikanske daters i behov for bedre dating profil bilder. Noen datere, som geologi entusiast jeg chattet med, sikker kunne bruke deres hjelp.

Som Saskia nettverk med fotografer rundt om i verden, styrker hun selskapets fotfeste i kule urbane innstillinger som New York og Los Angeles. “Jeg kunne vokse raskere, men jeg ønsker ikke å miste det som gjør Hey lørdag spesielle,” sa hun. “Jeg ønsker å holde bygge relasjoner med fotografer som kjenner sine ting, og for å vokse virksomheten organisk på den måten.”

“Jeg er absolutt elsker hele online dating opplevelse nå. Jeg har ingen tvil om bildene spilt den største delen i meg gjør det så bra.” - Nilesh, en fornøyd Hey lørdag klient

Saskia vekt på autentisitet har gjort Hey lørdag en pålitelig alliert til singler i online dating verden. Et dedikert team av fotografer arbeide en-mot-en med kundene for å virkelig fange sine personligheter i en dristig og minneverdig måte. Det rapport, og det naturlige lyset og avslappet utemiljø, resultere i vakre og dynamiske bilder for å gjøre noen online dater stolt. Ved å bestille time hos Hey lørdag, single menn og womencan bygge deres tillit og sette seg opp for å lykkes i online dating.

“Når singler begynner å investere i seg selv og verdien av online dating, ender de opp i flere sammenhenger,” sa hun. “Jeg hjelper folk endre sin tenkemåte og sette moro tilbake i online dating.”