Har du avkall på forholdet ditt?

5 april 2019

Ditt forhold har gått bra de siste ukene, men du sannsynligvis ta deg selv lurer på, “Hvor er dette forholdet går? Vil vi fortsatt være sammen i et år?”

Det ville være fint hvis det var en måte for deg å vite om du endelig møtt “ The One ” eller bare “en av mange”.

Inntil noen finner opp et forhold krystallkule (Apple burde virkelig få på det), enten du må finne det ut selv, eller spørre venner og familie om deres mening.

load...

Av disse alternativene, som vil ha den beste innsikt?

Hvordan forskere gjorde det:

For å besvare dette grunnleggende spørsmålet, forskere gjennomført to studier der mer enn 100 studentene svarte på spørsmål om sitt nåværende forhold og gjort spådommer om hva fremtiden holdt. 1

Forskerne har også kontaktet hver elev romkamerat og foreldre til å spørre dem de samme spørsmålene. Et år og seks måneder senere, forskerne kontaktet elevene igjen for å se hvordan alles spådommer slått ut.

Hva de fant:

Ta et sekund å få fullt utbytte av de siste to punkter. Ikke en god combo... Ingenting som å være virkelig sikker på om din egen dårlig dømmekraft.

load...

“Du får den mest nøyaktige prediksjon av

forholdet ved å lytte til alles meninger.”

Hva betyr alt dette?

Vel, er det viktig å innse at du er forutinntatt når du vurderer deg selv og gjør spådommer. Når det er din egen forholdet og følelser, kan du se på ting altfor optimistisk.

Når elevene rapporterte forholdet kvalitet, det gjorde forutsi forholdet fremtid, men tydeligvis studentene ikke brukte den samme informasjonen som grunnlag for sitt anslag.

Romkamerat var trolig mer nøyaktig fordi de har mer av fakta (f.eks de ser problemene, høre kamper, etc.) og ikke har komplikasjoner av å ha sine følelser pakket inn i forholdet.

Dette er ikke å si hvis en venn eller romkamerat sier: “Jeg liker ikke din partner” eller “Du kan gjøre det bedre”, bør du umiddelbart dumpe det forholdet.

Hva det betyr for deg.

Denne forskningen tyder hvis romkamerater, venner og / eller familiemedlemmer uttrykke bekymringer, bør du være bekymret også.

load...

Det er, kjempe mot trangen til å si: “Hva vet du? Det er mitt forhold. Jeg vet hva som er best.”Ja, det kan være hva du føler, men denne forskningen antyder andre meninger har noen sannhet i dem.

Til syvende og sist, kan du få den mest nøyaktige prediksjon av ditt forhold fremtid ved å lytte til alles meninger og innlemme det med dine egne tanker om forholdet kvalitet slik at du kan dra nytte av deres innsikt.

Er du i fornektelse om kvaliteten på forholdet ditt? Er det dating røde flagg du bør Fess opp til?

Foto kilde: estestherapy.com.

1 MacDonald, TK, & Ross, M. (1999). Vurdere nøyaktigheten av spådommer om dating relasjoner: Hvordan og hvorfor elskere spådommer skiller seg fra de laget av observatører? Personlighet og sosialpsykologi Bulletin, 25 (11), 1417-1429. Doi: 10,1177 / 0146167299259007