Halvmåne: en gratis muslimvennlig dating-app kobler sammen 30 000 brukere over hele verden

24 mai 2019

Kortversjonen: Det kan være vanskelig når du føler at du er i mindretall på en generell datingside. Uansett hvor mye innsats du gjør for å tiltrekke folk til deg, kan visse forskjeller kjøre deg fra hverandre. Det er derfor nisje dating plattformer har blitt så populært for personer som søker sann kompatibilitet i kjærlighetslivet deres. Hvis du er en muslim singel og ønsker å møte andre muslimske singler, kan du laste ned Crescent gratis og få kontakt med over 30.000 medlemmer. Du trenger ikke å være muslim for å opprette en profil, sveipe gjennom dato prospekter, og starte en samtale på nisje dating app. Crescent inkluderende fellesskap tar imot muslimske singler samt noen åpne for dating noen som følger Koranens lære. Gratis Crescent medlemskap aldri utløpe, og inkluderer live chat funksjoner, slik at du ikke trenger å betale for å finne romantikk på app.

Jeg prøver å være et åpent sinn når jeg er på en datingside eller app. Jeg skal snakke med ganske mye alle som synes relativt hyggelig og i stand til å skrive i fullstendige setninger. Det virker bare som den skikkelige ting å gjøre, og noen ganger gutta overraske meg ved å være i hemmelighet funnier eller smartere enn sine dating profiler eller de første meldingene la på.

load...

En natt jeg hadde brukt en god time å utveksle vittigheter med en muslimsk mann da han stoppet fleiper rundt i et minutt og innrømmet hvor sjelden det var for ham å møte noen som er villig til å snakke med ham. Han tilskrives hans uflaks til sin uvanlige arabisk-klingende navn. “Jenter tror jeg vil ha dem til å bære hijab og konvertere,” sa han med åpenbar frustrasjon, “men jeg vil bare snakke!”

Noen singler mayhesitate før du svarer på noen som kommer fra en annen kultur og abonnerer på en annen religion enn de gjør fordi de er bekymret for at det å ha ulike oppfatninger vil være et forhold fast punkt - spesielt for mer disiplinerte og tros orientert individuals.Muslims, i spesielt ofte har en tøff tid i online dating verden på grunn av vanlige misoppfatninger aboutwhat det er å date en muslimsk person.

load...

Heldigvis Crescent , en gratis muslim dating app, har gjort det mye enklere å få kontakt med folk som ønsker å starte et forhold med en muslimsk person.

Romantikk er bare et klikk unna for aktive medlemmer av Crescent, et populært muslim dating app.

Tilgjengelig på iTunes og Google Play, fremmer programmet et økende medlemstall muslimske singler så vel som folk er villige til å date utenfor sin tro. Inkluderende nettverk tjener 30,000+ muslimer i USA, Canada, Storbritannia, Frankrike og andre land over hele verden.

“Crescent ble lansert for å hjelpe folk koble til,” grunnlegger og administrerende direktør Hamid Saify sa, “og for å hjelpe dem å møte folk de ville ikke hatt sjansen til å møte noe annet.”

Før Crescent kom, noen muslimske-bare dating apps eller nettsteder eksisterte, og færre fortsatt tilbys en stor nok medlemskap til å være verdt et betalt abonnement. The Crescent teamet bestemte seg for å bedre betjene den muslimske dating samfunnet ved å opprette en helt gratis dating app der alle kan melde seg og møte deres kamp på en mobil enhet. Så langt, dating app har blitt godt mottatt av muslimer som søker ekte relasjoner.

load...

Enten du er iransk, tyrkisk, afghansk, libanesisk, arabisk, eller ingen av de ovennevnte, Crescent kan introdusere deg til en verden av dating muligheter. Du kan bruke app gratis kommunikasjonsverktøy til å møte mange hyggelige single som ikke ønsker at deres tro til å stå i veien for sine romanser.

Finn et gjensidig Match ved å sveipe gjennom Dato Prospects

Crescent tilbyr en gratis mobil dating plattform for muslimer og alle som er interessert i dating muslimer. Laste ned programmet og starte din gratis medlemskap tar mindre enn et minutt.

Du kan opprette en profil ved å legge inn din e-postadresse eller koble til din Facebook konto.Hvis du velge å logge inn med Facebook, Crescent vil automatisk trekke profilbilder fra galleriet, så alt du trenger å gjøre er å klikke favorittflatterende bilde til laste det opp på profilen din.

Du trenger bare ett bilde til å bli et aktivt medlem på dating app. Du vil også måtte skrive en kort bio om deg selv og velge noen av dine interesser (f.eks sport, mote, politikk) for å gi brukerne en følelse av hvem du er.

Du vil motta en melding på Crescent når noen du har likt har likt deg tilbake.

Når du har satt opp profilen din, er du klar til å begynne å dra ja eller nei på dato prospekter på nettet. Crescent vil vise deg en profil, og du vil sveipe til venstre hvis du er interessert i å få vite at personen bedre. To brukere må både sveip venstre på hverandre i en samtalevinduet for å åpne. Dette kalles å lage en felles kamp. Fordi bare gjensidige kamper kan snakke på app, trenger du ikke å bekymre deg for å motta uønskede meldinger fra noen som ikke er din type.

Crescent tiltrekker seg en ganske ung brukermasse på folk i 20-årene - den gjennomsnittlige medlem alder er 22. Disse Footloose og fancy-fri singler er interessert i flørting og se hvor ting går, og de har en sterk preferanse for muslimske datoer.

Mens grensesnittet kan virke ganske standard for en dating app, er Crescent et innovativt verktøy for muslimske singler fordi det gir en inkluderende plass ulik alle andre.

“Under lanseringen, var vi nøye med å tillate unike funksjoner som ikke finnes i de fleste muslimske dating apps,” Hamid fortalt oss. “For eksempel kan du identifisere som 'Annet' for kjønn, og vi fikk samme kjønn matching, enten det var for romantikk eller vennskap.”

En Tech team Mål for Less Commerce, mer fellesskap

Arbeider ut av Bay Area, Hamid og hans utviklingsteam gjør sitt beste for å gjøre Crescent svaret på enkelt muslimske bønner. Hamid trekker fra sin bakgrunn i reklame, startups, og e-handel for å spre ordet om dating app og vokse medlemskap internasjonalt.

Crescent er en community-drevet muslim dating app.

“Jeg har hatt flere vellykkede e-handel bedrifter i det siste,” Hamid fortalt oss. “Crescent var en måte å gjøre noe mindre handel-drevet og mer støttende for hele fellesskapet av muslimer.”

For noen år siden, utviklet han Crescent som en catch-all løsning for de vanskelighetene muslimske singler opplevd på generelle dating sites. Dater app har vokst jevnt i popularitet etter hvert som flere mennesker er avhengige av den for å koble dem til et fellesskap av muslimsk vennlige daters. Hamid sier laget er alltid på utkikk etter måter å forbedre og jobber for tiden med å utvikle interaktive kommunikasjonsverktøy, som skal lansere senere i år.

“Crescent vil fortsette å bli hva folk vil ha,” sa han “Vi ønsker å finjustere våre funksjoner og tiltrekke seg nye brukere som ser vår app som ny norm.”

Over 10.000 treff og Dusinvis av langsiktig Par

Siden den ble lansert, har Crescent hatt en god del suksess i matchende opp kompatible datoer. Hamid fortalte oss den muslimske orienterte dating app hadde gjort nesten 10.000 treff totalt. Det er mye av samtaler som finner sted på en enkelt plattform.

Teamet vet av 43 par som har møtt på stedet og startet langsiktige relasjoner. Dette er bare folk som har kontaktet teamet med sine anbefalinger, så det er mer enn sannsynlig at andre glade Crescent par eksisterer, men har ikke snakket opp ennå. Programmet er nytt i dating scene, slik at den bare har en håndfull kunder på Google Play og iTunes. Men laget er stolte av den lojale tett fellesskap den har innebygd en kort periode.

Hamid fortalte oss sin favoritt suksesshistorie som skjedde da en egyptisk mann møtte en irakisk kvinne på Crescent. De levde ca 10 miles fra hverandre, men de slo den av på app og ble snart dating i det virkelige liv. “De ville aldri har møtt som deres liv og familiebakgrunn var noe annerledes,” Hamid forklarte, “men de koblet gjennom Crescent.”

Crescent endelige mål er å gi muslimske menn og kvinner muligheten til å gjøre meningsfulle sammenhenger i en innbydende online community.Hamid sa det føles utrolig å hjelpe muslimske singler møte hverandre og forbedre kjærlighetslivet deres. Gjennom årene har Crescent hjulpet singler bygge deres tillit andcouples finne romantikk ved hjelp av pålitelige gjensidig samsvarende verktøy.

På Crescent, Singles Seek Halal Dating & Love

Jeg skulle ønske jeg kunne si din hudfarge, kjønn, religion, og navnet ditt ikke påvirke din dating prospekter, men det er ikke helt sant. Når det muslimske fyr fortalte meg om hindringer han møtte på dating nettsteder, visste jeg at han ikke var å forestille ting eller exaggerating.Islamophobia er en uheldig, men unektelig en del av vestlig kultur, og det kan negativt påvirke godmodig muslimer som bare ønsker å leve sine liv og handel vitser med noen på nettet.

Det kan være vanskelig for muslimske singler å finne en fordomsfri og vennlig dato som kan se forbi forskjeller i tro eller kultur og finne fellestrekk andre steder. Men på en nisje datingside, har du som felles plattform for å bygge et forhold. Crescent medlemmer er ikke fazed av en arabisk navn eller et langt skjegg - de er ivrige etter å date muslimske folk og omfavne kulturelt mangfold.

“Jeg gjør det for det muslimske samfunnet.” -Hamid Saify, grunnlegger av Crescent

Hvis du ønsker å date etter Halal (islamsk lov), er Crescent et flott sted å søke potensielle partnere som har lignende mål i livet og bakgrunner. Applikasjonen raskt registreringsprosessen, enkle sveipe funksjoner, og nisje medlemskap forenkle sanntid flørt og tilkobling - og du trenger ikke å betale et øre å lage en kamp.

“Crescent har eksistert i to og et halvt år, og det har vært gratis hele denne tiden,” Hamid skrøt. “Ingen annonser. Ingen freemium eller premium-tjenester. Jeg har tatt et personlig tap finansiering Crescent, men jeg gjør det for det muslimske samfunnet.”