Grav: en app for hundeelskere tilbyr en spesiell godbit for enslige som søker langsiktig livsstilskompatibilitet

28 juli 2019

Kortversjonen: Hvis du er en enkelt hund eier, må du daten din til å omfavne både deg og valpen (e), og det kan være frustrerende å kaste bort tid med katten folk eller folk som “bare ikke er i dyr. ”Heldigvis Dig dating app tilbyr et samfunn der enkelthundeelskere kan omgås fritt. Du kan “grave” profiler på app for å lage en kamp og få ballen rulle ved å snakke om din favoritt hunderaser. Alle på Dig elsker hunder, så du trenger ikke å jage noen til å gå på en hundevennlig dato.

Før sesong 23 av “The Bachelor” luftet, amerikansk fotballspiller Colton Underwood laget en morsom video å forsikre fansen at hans første steg gikk til hans Labrador Retriever, Harvey. Kvinner må være hundevennlig å komme nær dette følsomme hunk - eller de er bjeffe opp feil tre.

load...

En eiendomsmegler som heter Catherine trodde hun kunne kose deg Coltonby bringe henne 10 år gamle Pomeranian, Lucy til første episode av “The Bachelor”. Men ting gikk sørover når hun ga henne sprelle pels barnet bort til noen hun ville møtte akkurat. Hun fortalte Colton hun var å gi ham sitt hjerte å ta vare på i løpet av sin tid sammen i herskapshuset, men han (og Lucy) virket mindre enn begeistret med ideen.

Dig, en dating app for hundeelskere, har satt menneskets beste venn i forkant av online dating scene.

Selv Catherine gjort mange tvilsomme avgjørelser i løpet av sin onde kjøre på “The Bachelor”, bringe en hund til en dato er ikke alltid en faux pas - du må bare klare det med daten din først.

load...

Mange hundeeiere (meg selv inkludert) mener det er viktig å gjøre suretheir unger får sammen med sine betydelige andre - og vice versa. Det er derfor to flittige hundeelskere nylig lansert den Dig dating app. Dette one-of-a-kind plattform forbinder og støtter single som elsker hunder.

Dig grunnleggere Casey og Leigh Isaacson så førstehånds hvordan ulike meninger om hunder kan sette en belastning på et romantisk forhold. Casey ekskjæreste kolliderte med hunden Layla og nektet å la hunden inn i leiligheten hans. Han tvang henne til å velge mellom henne dato og hennes hund, og Casey valgte fornuftig den cuddlier av de to.

“Når det hele var over, Casey fortalte meg at hun ønsket at hun hadde kjent fra starten av forholdet ville ikke fungere på grunn av hennes hund”, sier Leigh. “Hvordan du føler om hunder er en stor kompatibilitet faktor i dating, og vi har kommet opp med en måte å feire det.”

load...

Dig har i dag medlemmer i alle 50 stater og er gratis tilgjengelig på iTunes og Google Play.

Utløsningen Romantikk på hundevennlig Datoer

Hundeelskere vet at å eie en hund er mer enn en personlig preferanse - det er en livsstil valg. Du handler din frihet til å reise på et øyeblikks varsel, og din evne til å leve i en uplettet, uttygget sted for å få til en varm kos kompis ved din side. Hundeeiere gjør at handelen ubønnhørlig vist, og de trenger en betydelig andre som ville gjøre det samme - ellers, ting kommer til å bli tøffe.

Dig utdanner sine medlemmer til å finne datoer som deler samme interesser og livsstil.

Dig hjelper singler luke ut datoer som ikke elsker hunder og fokuserer på en mer åpenhjertig rase av mennesker. Dating app oppfordrer hundeeiere til å få sine unger involvert i dating prosessen fra få farten ved å planlegge hundevennlige datoer på parker, puber og utendørs steder.

Dig medlemmer ofte legge ut bilder av hunden (e) på app, og de kan beskrive sine kjæledyr personligheter hele profilen. På den måten kan dato prospekter bli kjent med hele familien.

Når du legger til et nytt medlem til ryggsekken, it'simportant å sørge for at alle får sammen med hverandre. Du må daten din til å like hunden din, og du trenger hunden din å like daten din at alt skal gå greit. Dette gjelder spesielt hvis du kommer alle til å dele en seng på et tidspunkt - og 42% av hundeeiere sier de sover i samme seng som sine hunder.

Dig kan hjelpe deg med å etablere langsiktige kompatibilitet med en hundevennlig dato, og som bare sparer alle tid. Tross alt, det er ingen vits å komme inn i et seriøst forhold withsomeone som ikke ønsker de samme tingene i livet.

“Etter å ha jobbet i både online dating og kjæledyr kuler, kan jeg si av erfaring at Dig er virkelig det beste fra begge verdener,” sa Jessica Kane i en vurdering. “Det føles som jeg er dating for meg og min hund, som legger en morsom ny vri på den vanlige verden av online dating.”

Daglig tilbud og Vet Tips støtte et samfunn av hundeeiere

Dig har gjort strategiske partnerskap med 60 + hundevennlige bedrifter over hele landet til fordel for sin brukerbase ved å gi ressurser til omsorg for og underholdende en hund. Dater app har våget utover dating verden til å tilby sine medlemmer kampanjer og rabatter på pet-pleie produkter fra Pet Supplies Plus, nulo Dyremat, og Rover, blant andre.

Dig anbefaler lokale hundevennlige dato flekker fordi hunder gjør dating mer moro.

Dig partnerskap støtter hundeeiere og oppmuntre dem til å ødelegge den spesielle furball i sitt liv.

Appens Daglige tilbud hjelpe sine brukere å tenke utenfor boksen og kommer forberedt for en ekte dobbel date. Kanskje du møter opp for å møte en henting date med en squeaky ball i hånden, eller kanskje du får en ny hund krage for å gjøre et godt førsteinntrykk. Den Tips eller Trick of the Day varsling holder også hundeeiere i know ved å sende verdifulle anbefalinger fra lokale veterinærer, trenere og tilfluktsrom.

The Dig teamet er lidenskapelig opptatt av hunder og jobber hardt for å forbedre helse og lykke for hunder rundt om i verden. Selskapet har forpliktet seg til Pledge 1% bevegelse, og lover å donere 1% av produktet, 1% av egenkapital, 1% av resultat, og 1% av ansattes tid til veldedig (hund-fokusert) forårsaker.

Dig bruker sine Twitter håndtak @ DigDatesto har adopteres hunder fra rednings partnere, og det vert arrangementer hvor redde hunder og valper er front og senter.

Enten det betyr å legge ut en morsom meme eller planlegger en begivenhet, gjør Dig alt mulig for å få folks oppmerksomhet og tiltrekke hundeelskere til cause.Dig har en crowdfunding-side der dens støttespillere kan sette inn så lite som $ 99 for å hjelpe app vokse til oppfylle sitt potensial.

Dig er avhengig av sine partnerskap for å finansiere sitt arbeid og støtter sine brukere. Som en god pakke, de jobber sammen og hjelpe hverandre til å lykkes. “Vi engasjere folk rundt noe de allerede elsker,” sier Leigh. “Det er en fantastisk følelse. Det er ingenting som det.”

Månedlig Adopsjon Hendelser å spre ordet og vokse App

Dig er fortsatt ny på dating scene, så # 1 jobb for Casey og Leigh akkurat nå er å få ord ut om det og sørge for at alle hundeelskere høre om hunden-vennlig alternativ til Tinder. Dig er samfunnet hendelser har gått en lang vei å spre ordet og øke registreringer i store amerikanske byer.

Grave-sponsede hendelser tilby lærerike og morsomme aktiviteter rettet mot hundeeiere.

Appens byen lansering parter er de største arrangementer med hundrevis av hundeeiere i attendance.Veterinarians og hundetrenere ofte møter opp for å gi tips og informasjon til mennesker. Hendelsene har også inkludert fotografering økter, kunst-og-håndverk stasjoner, og en hund kyssing messe.

Leigh bor i New Orleans, men hun liker å si at hun er basert på JetBlue fordi hun er stadig på reise over hele landet til å organisere og delta Dig hendelser, som har blitt holdt i New Orleans, Brooklyn, Boston og San Francisco, blant andre steder.

I begynnelsen av 2019, har Dig to store arrangementer som kommer opp på kalenderen. The Dig Los Angeles Lansering er satt til 31 januar på WeWork Gas Tower, og den Dig Portland Launch vil være på WeWork Pioneer Place. Som denne lanseringen skjer bare to uker etter Valentinsdag, kan deltakerne forvente massevis av romantiske underholdning og godbiter tilgjengelig.

Plus, er enhver Dig arrangementet også en adopsjon hendelse, noe som betyr singler kan alltid finne en søta å ta med hjem them.Thanks til lagets utrettelige innsats, har Dig skapt en online og offline fellesskap rundt hunden folk og inspirert mange hundeelskende familier å legge et annet medlem til sine pakker.

“Vi bygger programmet fra grunnen av,” sier Leigh. “Vi er fokusert på å gi folk det de vil ha, og det er flere opplevelser med sine hunder.”

Dig gir deg en sjanse til å finne Puppy Love

Catherine sikkert gjort en minneverdig inntrykk på “The Bachelor” når hun gikk ut av limo med en lodden valp i armene. I begynnelsen gjorde hun en sterk sak for hvorfor vinne hennes hundens god mening var viktig for henne, og jeg trodde det var en modig og smart trekk rett opp før hun forlot henne hunden til en vilt fremmed.

The Dig dating app er ikke om å bruke en hund som agn for å få en dato - det handler om å finne en dato som bryr seg om hunder så mye som du gjør. Programmet hjelper singler gå på hundevennlige datoer, etablere en sann forbindelse, og thenbuild en hundeflokk og menneskelige familie sammen. Av den grunn, vi gir den to labber opp.

“Du kan ikke bare snakke om hunder med daten din - du må komme deg ut med hundene og se om du er kompatible,” sier Leigh. “Hver dag, er innboksen min fylles med glade hunde bilder fra Dig medlemmer. Vi heie på dem så hardt fordi finne kjærlighet kan hjelpe andre mennesker og deres hunder.”