Grant langston: feirer 15 års storhet på Eharmony

27 mai 2019

411: Gjennom sin lidenskap og engasjement, og ikke minst 15 år med hardt arbeid, har Grant Langston spilt en betydelig rolle i makingeHarmony online dating drivkraft den er i dag.

Å vokse opp i Hartselle, Alabama, Grant Langston aldri drømt om at han ville workat en online dating selskap, enn si den største i verden, men noen ganger storhet kommer når og hvor du minst venter det.

load...

At storhet begynte på slutten av 90-tallet da Langston besluttet å ta sjansen på en daværende oppstart kjent som eHarmony, med den hensikt å jobbe på markedsføring innhold for onlysix måneder.

Mer enn et tiår senere, er Langston fortsatt på eHarmony og isjust som forpliktet til å hjelpe selskapet lykkes som han var fra dag én.

Den renaissanceman av eHarmony

AlthoughLangston sin nåværende tittel er Vice President of Brand Marketing , har han hatt en rekke stillinger ved companythanks til samarbeid atmosfære.

Fra å skrive innhold, å kjøre sosiale medier, for å fremme nye produkter, for å starte eHarmony online magasin, for å hjelpe med kundeservice, sette sitt alt i jobben har alltid komme først.

load...

Fra å skrive innhold for å fremme nye produkter, setter han alt inn i jobben kommer alltid først.

“Det har vært en utvikling rolle, men jeg tror på hver tur, endringene har gjort forstand,” sa han. “Nå føler jeg at jeg har vært involvert med alle deler av virksomheten, og som har vært bra for meg.”

Etter å ha lansert i 2000 med en vitenskapelig tilnærming til matching, er eHarmony kjent som en av thefirst nettsider for å endre folks antakelser at online dating er for hookups, men Langston er litt mer beskjeden om hans individuelle bidrag, særlig når det gjelder hans Partin menneskelig merket.

“Vi ønsker alltid å ta jobbene våre på alvor, det vi gjør for våre brukere - men vi ønsker ikke å ta oss selv så høytidelig,” sa han. “Da jeg tok over kreative merkevare posisjonering, en av de første tingene jeg ønsket å gjøre var å lette ting opp. Budskapet er fortsatt den samme, fordi våre verdier er fortsatt den samme, men vi ønsker bare å nærme seg det med litt kyss og et smil.”

Hans smittende lidenskap for livet

Ikke bare er Langston lidenskapelig om hva han gjør på eHarmony, men han er også lidenskapelig om hans hobbyer og familieliv, samt bringe en kunstnerisk ånd til alt han gjør, enten it'splaying i sin Americana bandet (hans nye rekord kommer ut mars 23 !), besøke parken med sin kone og barn, eller lansere en ny kampanje på jobben.

load...

“Jeg tror det å være kunstner er en svært viktig del av jobben min her på eHarmony,” sa han. “Hvis jeg har til å skrive en sang, og jeg må løse et arbeid problemet, og jeg har til å håndtere dette, eller at den kreative kraften som får alt gjort føles som det samme.”

Og ifølge Langston, alt egentlig kommer ned til å balansere.

“Jeg er klar over at et liv som er for ubalansert i ett område ikke kommer til å bli gøy,” sa han. “Jeg kan ikke sette det ting på en hylle og fortsatt være Grant. Jeg vil at min childrento kjenner meg og ikke noen blek versjon av meg, så det er viktig for meg å holde ting i spill som jeg er opptatt av.”

Hva neste 15 yearshold

Å være med eHarmony i mer enn et tiår, Langston knowswhat fungerer og hva som ikke fungerer, og det er derfor laget vil fortsette å gjøre det de gjør best -onlybetteras hver dag, uke, måned og år som går!

For dette året, to store tiltakene er:

Men for Langston, det er mer enn bare å lage den morsomste produkt eller gå langs withthe siste kjepphest. Det handler om effekten av matching.

“Det vi gjør i denne bransjen er veldig viktig. Vi setter folk sammen... Og hvis du ikke gjør det på en måte som er å hjelpe dem, du har en ganske negativ effekt,”sa han. “Vi tror den beste måten å gjøre nyheter og den beste måten å få en bedre virksomhet er å hjelpe folk mer, og den beste måten vi kan hjelpe dem er å gi dem bedre kamper.”

Jeg tror Langston vil være enige med meg når jeg sier at jeg gleder meg til å se hva de neste 15 årene hold.