Grammarlys korrekturleserutvidelse av nettlesere kan forbedre din online datingsuksess dramatisk

13 februar 2019

Kortversjonen: Ved hjelp av uriktig grammatikk i din online dating profil og meldinger kan ofte redusere sjansene for å finne en match. Men med Grammarly - verdens ledende, korrekturlesing nettleser utvidelse og app - du trenger ikke å bekymre deg for ting som når man skal bruke “hvem” eller “hvem”. Takket være en banebrytende algoritme og nyttige skrive produkter, ikke bare kan Grammarly fange din staving, tegnsetting og stil feil, men det kan også forbedre din dating liv.

Ifølge en fersk undersøkelse utført av den fremste korrekturlesing verktøyet Grammarly, 88% prosent av kvinnene og 75% av mennene sier grammatikk er kvaliteten de ville dømme en dato. Som er sammenlignet med 84% av kvinnene og 69% av menn som sier det er tillit.

load...

Så hvis en høyere prosentandel av mennesker verdi grammatikk mer enn tillit, teksten du bruker i din online dating profil teller mye.

Men vi kan ikke alle være dating wordsmiths, og vi trenger ikke å være fordi vi har den nevnte Grammarly.

Grammarly er # 1 gratis automatisert korrekturleser.

Med over 4 millioner brukere og dusinvis av produkter lisensiert av mer enn 600 topp universiteter (inkludert Berkeley, Nordvest, og Stanford), er Grammarly den største og mest populære skriftlig nettleserutvidelse og app - og det er 100% gratis.

Brukes av studenter, bloggere, og selv profesjonelle forfattere, finner Grammarly og fikser hundrevis av grammatikk, rettskrivning, tegnsetting og stil feil at folk flest bare ikke fange. På den måten, alt du skriver er fornuftig, får poenget ditt frem på riktig måte, og er fri for feil - og ikke minst bidrar til å bygge opp din personlige vocab listen.

load...

Vi snakket med Michael Mager, av Grammarly, for å få sin innsikt om effekten dårlig grammatikk kan ha på noens online dating erfaringer - samt hvordan Grammarly og dens unike algoritme og nyttige produkter kan hjelpe.

Grammarly Study: God grammatikk Forbedrer online dating suksess

For å finne ut hvordan du bruker riktig grammatikk kan ha en positiv innvirkning på en enkelt online dating liv - samt hvordan dårlig grammatikk kan ha en negativ innvirkning - Grammarly koblet opp med industrien juggernaut eHarmony. De anmeldt over 10.000 heteroseksuelle kampene generert av datingside algoritme.

“Vårt mål var å gi folk bedre innsikt i ikke bare våre data, men andre data som er blitt samlet inn om god grammatikk, maksimere verdien vi tilbyr, og synliggjøre hvordan riktig grammatikk kan forbedre din generelle dating innsats,” sier Michael.

Noen av de store funnene er:

Grammarly og eHarmony gjennomført en studie som fant god grammatikk forbedrer online dating suksess.

load...

Michael tilbød også opp noen ekspert tips for å unngå de vanligste feilene og gjøre et godt førsteinntrykk med det du skriver. For eksempel, før du publiserer på profilen din eller trykk på send-knappen på en melding, lese setninger bakover, doble og tredoble sjekke stavemåten, og ikke ty til netspeak.

“Det er vår overordnede budskapet - betydningen av kvalitet skrive i å gjøre et godt førsteinntrykk,” sa han.

Grammarly s tjenester kan hjelpe deg å unngå feil i fremtiden

Fra sin eksklusive og instinktive algoritme til dusinvis av nyttige produkter, har Grammarly alle dine skrivebehov dekket fra alle vinkler. Det vi spesielt glad om disse ressursene er at du kan bruke dem til å plukke opp nye ferdigheter som du går - samt holde feil skjer igjen.

En intuitiv algoritme Oppdager & Korrigerer flere feil enn en tekstbehandler

Grammarly algoritme er den viktigste komponenten som gjør at det skiller seg ut fra alle andre korrekturlesing verktøy. De har en fulltids team av beregningslingvister som har jobbet med og forbedre algoritmen hver dag de siste seks årene.

“Grammarly kan raskt lære hvordan språkendringer - nye ord, nye måter å bruke ord og nye måter å kommunisere med språk alle blir brukt til plattformen og bidra til å forbedre kvaliteten på produktet.” - Ben Kepes

Hvordan det fungerer er Grammarly vil understreke ord eller setninger du skriver som kan bruke litt hjelp - enten du svarer på e-post, lage et blogginnlegg, skriver en melding på Facebook, eller kommenterer en artikkel. Alt du trenger å gjøre er å sveve over streket tekst og godta eller ignorere de foreslåtte endringene.

Som millioner av mennesker gjør dette, er ikke bare algoritmen lære å oppdage flere feil - men brukerne er i stand til å fange på deres spesielle feil og lære hvordan du kan unngå dem i fremtiden. Grammarly vil også sende deg ytelse statistikk slik at du kan spore hvor du gjør samt detaljerte forklaringer av grammatiske regler og tips for å jevnlig følge.

Mange elektroniske produkter postadresse Ditt Hver Skrive Trenger

Foruten Grammarly kjerne service - sin algoritme - de tilbyr tonnevis av funksjoner på stedet som også vil bidra til å ta dine bidrag til neste nivå, inkludert:

Og ikke bare gjøre alle disse ressursene føre til mer fornøyde Grammarly brukere, men også bedre forfattere over hele verden.

Grammarly Mission: Forbedre liv ved å bedre kommunikasjon

Ifølge Grammarly, det er mer enn 2 milliarder innfødte og ikke-engelsk forfattere i verden. Og det er en rekke måter for dem å kommunisere.

Foruten ting som brev, aviser og bøker, har vi fått e-post, tekster, direktemeldinger, tweets og mer. Dette betyr at disse forfatterne har også en rekke muligheter for å lage grammatikk feil - kanskje uten å tenke over det.

Grammarly er her for å sørge for at det ikke skjer.

Grammarly ble bygget i 2008 av språkelskere som ønsket å hjelpe folk som ikke er naturlige forfattere.

Bygget i 2008 av beregningslingvister, programvare ingeniører, grammatikk nerder og språkelskere generelt, ble Grammarly grunnlagt i 2008 av Alex Shevchenko og Max Lytvyn, Grammarly, som var misfornøyd med den typiske spell-brikker du finner i tekstbehandlere.

De ønsket å skape den ultimate grammatikk verktøy, en som kunne tilpasse seg til brukermedvirkning og få bedre jo mer den brukes. Og det er akkurat hva de gjorde.

Tilgjengelig på Chrome, Safari og Firefox - samt Android og som en nedlasting for programmer som Microsoft Office - Grammarly kan nå finne og rette feil 10 ganger mer enn tekstbehandling, fikse over 250 typer feil (inkludert under-verb avtalen og modifiserende plassering), og foreslår innholds-optimalisert synonymer.

Siste tanker

Grammarly arbeider for å forbedre folks liv ved å styrke sine kommunikasjonsevner - spesielt for de som skriver ikke kommer naturlig - og de er definitivt gjøre det. Med forbedringene som gjøres algoritmen på en daglig basis og konstante ressurser blir lagt til området, kan Grammarly gjøre deg til en talentfull forfatter og hjelpe deg å få heldig i kjærlighet.