Gjør dating deg engstelig?

30 juni 2019

Det første vi må finne ut er hva dating angst er eller i hovedsak er det definisjonen.

La oss bryte det ned i de to begrepene:

Dating er når to mennesker gjør en avtale om å møte hverandre på et sted og tilbringe tid å bli kjent med hverandre for å finne ut om de er potensielt kommer til å være kompatible med hverandre.

load...

Angst er en følelse av å være usikker, og den følelsen oversette til en fysisk følelse som fører til en rekke uønskede følelser.

Dating angst er frykten for å møte med noen som ikke vil akseptere deg som en kompatibel partner. Dette betyr fysiske opplevelser som vil føre deg til å handle annerledes og fører til en negativ spiral av atferd som sabotere hele interaksjon.

Jeg ønsker å fokusere på måter å takle dating angst i denne artikkelen.

En viktig ansvarsfraskrivelse Jeg ønsker å gi deg første er disse ikke er teknikker eller magisk pille-type tips. Hvis du vil ha den virkelige ting som fungerer, vil det ta en liten innsats fra din side for å bruke den.

load...

La oss ta en rask titt på mentalitet først:

Det er tre hoved mentalitet problemstillinger som er roten av dating angst:

 1. Usikkerhet - “Hva er det hun kommer til å tenke på meg?”
 2. Utfallet avhengighet - “Jeg vil at hun skal like meg.”
 3. Knapphet - “Dette er min eneste sjanse.”

Utrygghet er når du føler at du ikke er god nok, eller er av lavere verdi enn den andre personen du er i samspill med.

Før daten din, kan du gjøre noen raske selvfølelsen. For eksempel kan du gjenta til deg selv “Kvinner elsker meg” mens smiler og ser i speilet.

Du kan også lage en liste over suksesser i fortiden for å minne deg selv at du er en verdifull person. Daten din vil være i stand til å se at i deg, og hun vil ikke se ned på deg.

Utfallet avhengighet er en annen stor mentalitet problem. Det er når du ønsker noen form for utfall fra den dato.

I virkeligheten, bør du gå inn dato uten noen forventninger og være bekymringsløs. Når du gjør dette, frigjør det opp hjernen din til å være i stand til å oppleve den personen som sitter over bordet fra deg.

load...

Med fokus på å gjøre den dag ender opp på en bestemt måte vil påvirke atferd, gjøre deg nervøs og sabotasje datoen.

Knapphet er også en stor angst kilde i dating. Når du får en date med en fantastisk kvinne , og du føler at hun er svært verdifull, kan du begynne å føle at du ikke ønsker å miste sjansen.

Mangelen tankegangen forteller deg at du ikke kan gjøre noen feil på dato, og du har til å yte ditt beste.

Men så begynner du å komme over som du prøver for hardt eller jage. Dette vil slå av den personen du er på date med. Det vil også gjøre at du ser lett.

Hva som vil skje er at personen vil begynne å trekke bort og gjøre deg jage hardere. Dette vil fylle deg med angst. Du ønsker å unngå dette.

Etter at du har internalisert disse tre viktige mentalitet begreper, så er du klar til å takle de ytre aspektene ved å takle dating angst.

“Gjør deg klar for

en angst-fri dato.”

Valg av spillested:

Dette er et svært viktig aspekt som kan påvirke dating angst. Totalt sett vil du velge et lavt trykk, hyggelig miljø. Du bør være en tyder på plasseringen.

Unngå tradisjonelle datoer som å gå på kino eller spise middag. Jeg forbeholder slike arenaer for når jeg er utelukkende dating noen.

Eksempler på arenaer som kan redusere dating angst er komedie show, laid-back kaffebarer, en spasertur gjennom en fin park, en konsert, etc. Hvis du liksom finne en felles interesse, så gjør en dato relatert til som vil hjelpe deg umåtelig.

Reduser dating angst og forberede før dato:

 1. Du velger åstedet.
 2. Være kjent med stedet du kommer til å gå. Jo flere ganger du har vært der, jo bedre og mer avslappet du vil være i løpet av daten din.
 3. Praksis stemme, holdning, øyekontakt og andre mekanikere øvelser du kan være svak i før datoen.
 4. Lag en liste over emner du er lidenskapelig om på forhånd slik at du har noe å snakke om.
 5. Sørg for at du har minst to andre steder du vil være i stand til å “sprette” jenta til. Det er viktig fordi hennes akseptere en arena endring betyr vanligvis at du har nok komfort og tiltrekning. Du ønsker også å slå arenaer før ting blir bedervet.
 6. Initiere kontakt tidlig. Du kan legge til kontakten under en vits eller tease.
 7. Ikke stress de små ting.
 8. Husk hun er trolig like nervøs og sjenert som du kan være.
 9. Gjør deg selv lederen av datoen. Du ta beslutningene, som tar trykket av å være usikker på hva som skal skje videre.
 10. Velg et lavt trykk, morsomt sted å gå. Dette tar trykket av deg og gjør ting til å skje lettere.

Det ultimate målet er high-fidelity kommunikasjon.

Når du avvæpne og ta kontroll over ditt sinn og riktig satt deg opp for en angst-fri dato (erstattet med spenning og engstelig opphisselse), vil du være forberedt for høykvalitets kommunikasjon.

Hi-Fi kommunikasjon er der magien skjer. Dette er når det ikke er noen mentale hindringer, og du er i stand til å fullt ut uttrykke deg med personen over fra deg uten frykt for konsekvenser eller hva de vil tenke på deg.

Dette er når du kan gjøre et solid inntrykk på daten din og gjøre dem tiltrukket av deg. Generelt, de fleste mennesker på datoer er så nervøs og mentalt rotete at deres dato ikke engang få et glimt av sin sanne personlighet.

Hold det enkelt og bruke alle disse begrepene er oppført for å gjøre dine datoer stress-fri og vellykket. Husk å alltid stole på din sanne personlighet. Det er hva du vil at folk skal se og bli tiltrukket av.

Foto kilde: netdna-cdn.com.