Girlsdatingsites.com: et vurderingsnettsted som avmystifiserer online datingsplattformer for lesbiske og bifile singler

16 februar 2019

Kortversjonen: Mens hundrevis av nettsteder er designet for lesbiske og biseksuelle singler, mange kvinner mangler tid - eller penger - for å fylle ut dusinvis av dating profiler. GirlsDatingSites.com en gjennomgang nettsted som rangerer de beste online dating og venn for å lage plattformer for lesbiske og bifile kvinner, er fokusert på å løse det problemet. Nettstedet priser dating plattformer og lister brukeranmeldelser, og fordeler og ulemper for hver. Til syvende og sist, kan scenen være utfordrende for kvinner som daterer seg kvinner, og GirlsDatingSites.com forenkler mulighetene for de som ikke ønsker å kaste bort tiden sin på nettsteder som ikke finner dem en kamp.

Ifølge en fersk meningsmåling, 56% av LGBTQ singler 56% LGBTQ singler har datert noen de møtte på nettet. Dette representerer en betydelig andel av fellesskapet.

Men online dating er ikke alltid lett for lesbiske og biseksuelle kvinner. På noen dating plattformer, kan lesbiske og bifile singler finne seg propositioned for noe og alt unntatt en meningsfull sammenheng. Det er derfor mange kvinner slå til områder som er spesielt designet for dem - renske ned dating pool.

load...

Men selv om dating nettsteder designet for dem, kan lesbiske og bifile datere møte sin andel av problemer. Bare fordi lesbiske og bifile som å date kvinner betyr ikke at de ønsker å date bare noen kvinne.

Du kan finne kvinner for ung eller for gammel til å være din romantiske partner. Du kan finne kvinner med svært forskjellige interesser fra deg. Eller kanskje du faller for en søt jente som bor halvveis over hele landet.

GirlsDatingSites.com viser de 10 beste dating plattformer for lesbiske og bifile kvinner.

Og de problemene som rammer de fleste datingside brukere er ikke bare for rette personer.

load...

GirlsDatingSites.comis utviklet for å løse disse problemene for de single som søker etter egnede partnere.

Nettstedet rangerer 10 av verdens beste dating plattformer for lesbiske og biseksuelle singler.

GirlsDatingSites.com gir hver dating plattform ett til fem stjerner. Stjerneklassifiseringen er korrelert fra fem individuelle karakterer - inkludert sjansen for å få en dato, personvern, funksjoner, kundeservice, og verdi for pengene.

I tillegg til stjernegraderinger, GirlsDatingSites.com beskriver hver dating plattform i detalj, slik at du ikke trenger å kaste bort tid på å lage en profil på et nettsted som ikke vil hjelpe deg å finne kvinner med hvem du vil koble til.

Hjelpe brukerne velge riktig plattform og finne sin drømme kvinne

GirlsDatingSites.com er designet for å sette deg på rett vei til å finne en datingside som passer regningen. Disse dating-nettsteder er ment kun for lesbiske, bifile, skeive, og pansexual singler, så du kommer ikke til å være søker etter en liten prosentandel av kvinner som du ville gjort på større nettsteder.

load...

Nettstedet gjør også at du ikke vil bli overveldet med alternativer. Den inneholder ikke alle lesbiske dating nettsiden, men i stedet velger 10 av de mest populære i rang og vurdering.

Likevel nettsteder valgt kjøre gamut i form av brukerne de tiltrekker.

For eksempel er BiCupid nettsiden topp-karakter dating plattform. Beskrevet av GirlsDatingSites.com som et “sted bebodd av vidsynt folk som svinger begge veier,” denne plattformen vil trolig være mer hensiktsmessig for biseksuelle kvinner, snarere enn lesbiske.

Plattformer er anmeldt på fem områder, inkludert muligheten brukeren har til å få en date.

Pink Sofa er en annen nisje plattform for lesbiske og biseksuelle datere, designet for kvinner over 30 for å møtes og danner et fellesskap. GirlsDatingSites.com kaller denne plattformen en “community hvor folk snakke om sine felles interesser.” Dette nettstedet kan appellere til kvinner som er mer interessert i å ha et nabolag spleisefest enn å treffe byen for en dato.

Nettstedet beskriver FindFemmes plattform som “et unikt nettsted hvor de som er interessert i feminine lesbiske kan gå for å møte femmes.” FindFemmes sannsynlig ville være passende for skeive kvinner interessert i dating mindre androgyne eller maskuline partnere.

Mens mange av nettstedene anmeldt av GirlsDatingSites.com er spesifikke for en seksualitet, alder eller kjønn presentasjon, andre er mindre nisje. Disse lar brukerne lage skeive kvinner venner av alle nasjonaliteter og bakgrunner. Som Pink Cupid, noe som bidrar til å koble “kvinner fra mange land over hele verden.”

Tilbyr en balansert Opinion på datingside Funksjoner

GirlsDatingSites.com ikke bare rangere dating plattformer med en vanskelig å forstå systemet. I stedet, det gir brukerne god informasjon om hvordan stjerneklassifiseringen ble bestemt og dykker ned i mer detalj om hver plattform nyttige funksjoner.

Hver profil på GirlsDatingSites.com gir et detaljert bilde av en plattform funksjoner. De fleste Vurder landene hvor plattformen er aktive, metoder for å bli med på kurset, og kostnader. Rangeringen vurderer også brukeranmeldelser og fordeler og ulemper med hver nettstedets teknologi, klientell, og midler for å kommunisere.

I en gjennomgang av et nettsted GirlFriendsMeet.com, GirlsDatingSites.com redaktør rangert Totti det en 3,9 av 5 stjerner. Totalt Totti funnet GFM å være en positiv opplevelse, og bemerker sin åpne diskusjonsforum og avanserte søkefunksjoner som noen av de fordeler av nettstedet.

GirlsDatingSites.com fant at GirlFriendsMeet gir en brukervennlig opplevelse.

Mens vektlegging av de fleste dating plattformer er på å finne romantiske partnere, andre sikkert tar sikte på å bygge fellesskap av lesbiske og biseksuelle kvinner.

Nettstedet gjennomgang av plattformen En Scene streker ideen om at noen skeive kvinner ønsker å utvide sine sosiale sirkler, ikke bare finne dating partnere. I beskrivelsen av plattformen, kaller GirlsDatingSites.com det en “morsom og dommer ledig plass der du kan finne gode venner eller en dato.”

Wow kvinner Dating fokuserer også på det sosiale elementet av å møte kvinner i kompatible orientering, og bemerker at det er et “trygt sted hvor en lesbisk kunne møte andre lesbiske for sosialt samvær.”

GirlsDatingSites.com: Et fellesskap fylt med likesinnede

For lesbiske og biseksuelle kvinner, og bygge en følelse av fellesskap kan ofte være like viktig som å finne en betydelig andre. Noen ganger kan queer kvinner isoleres fra familier, religiøse samfunn, eller kan være de eneste lesbiske eller bifile i sine lokalsamfunn.

Det er derfor GirlsDatingSites.com også tar sikte på å bygge sin egen samfunnet gjennom sin blogg. Bloggen inneholder innsiktsfulle artikler som er relevante for kvinner som daterer kvinner.

Lesbiske og bifile singler kan lære mer om samfunnet på GirlsDatingSites.com blogg.

Ingen queer kvinne ønsker å bruke timer på å bygge henne dating profil med akkurat den rette blandingen av humor og oppriktighet bare for å finne ut at hun kastet bort sin tid. De har heller ikke ønsker å logge inn på en lesbisk dating app som er en ufruktbar ødemark, eller en som er full av kvinner som bare ønsker å koble opp når du leter etter en meningsfull sammenheng.

GirlsDatingSites.com lar brukerne vet hva de kan forvente før du oppretter en dating profil. På den måten kan brukerne navigere direkte til et nettsted som vil passe deres regning. Lesbiske og bifile singler ønsker å bruke sin tid på å finne den rette personen, ikke lete etter den rette dating plattform.