Fra latter til kjærlighet med buzzfeed: søte kattevideoer, skandaløst morsomme lister og innovative måter å flørte på (w / gifs)

16 juni 2019

Kortversjonen: Buzzfeed har mestret kunsten av online-underholdning og tiltrekning ved å utnytte kraften av GIF. Som denne fenomenale nettstedet utvider theirimpact hele verden - nå 7 milliarder månedlige visninger - våre egne språkendringer for å etterligne den slående, støyende stil som så fanger verdens oppmerksomhet. Datere kan lære en ting eller to fra denne populære elektroniske medium. Som en informativ ressurs for datere, comic relief for single, talsmann for dato sikkerhet, og inspirasjon for flørting, er Buzzfeed en viral kraft å regne med på nettet.

Dating i en alder av Internett er ingen enkel oppgave. Noen ganger er det rett og slett demoraliserende. Dagens single er omgitt og bombardert av påminnelser om gledene ved coupledom. Bla gjennom newsfeed kan noen ganger føles som en uendelig liste av ekteskapstilbud, bryllup, jubileum middager, og unektelig søte babyer. I mellomtiden, er du som:

load...

Sosiale medier kan påvirke dating holdninger, og ikke alltid til det bedre. Heldigvis, akkurat når du begynner å få irrasjonelt sint over yetanother babyen pic dukker opp på skjermen, swoops Buzzfeed på med noen sårt tiltrengte humor.

Buzzfeed har en fengende og innbydende måte å samhandle online- og itcan virkelig opp flørte spillet, også. Lyst til å imponere knuse din? Komme opp med noen quippy lister og rofl-verdige GIF. Og hvis det ikke fungerer, kan du alltid begrave dine sorger i dekadent oppskrifter og side-splitting evig-enkle lister som “ 17 grunner Dating er fullstendig overvurdert.”

load...

Denne siden bruker sin popularitet til å oppnå en moralsk god. Buzzfeed s kamp mot voldtekt kultur utfordrer og informerer datere om den mørkere siden av fysisk tiltrekning. Skyve grensene for hva deres innhold kan gjøre, tar sikte på området for å gjøre en positiv innvirkning på dating verden.

Enten det er inspirasjon for din online dating profil eller en virtuell skulder å gråte på etter et samlivsbrudd, gjennomsyrer Buzzfeed dating opplevelse med en unik og fengende stil.

En Networking Tool: 75% av nettsted besøkende kommer fra sosiale plattformer

Buzzfeed er en velkjent mester Interneting. Going viral er akkurat det de gjør. Nettstedet er en del spøk fabrikken, en del nyhetsorganisasjon, og alltid spennende innhold publisher.From nostalgi til new-age, de dekker alle temaer som er relevante for hverdagen - inkludert dating.

Medfødt egnet for sosialt samvær, er Buzzfeed apowerfultool å bringe folk sammen. Stolpene arejust så deles. Ifølge deres egen statistikk, 75% av nettstedets unike besøkende kommer fra sosiale plattformer. Sine videoer, quiz og artikler har blitt publisert på mer enn 30 sosiale plattformer rundt om i verden.

load...

Ved å dele en artikkel eller quiz, kan en person starte en samtale, signal felles interesse, og trekke positiv oppmerksomhet til seg selv. Hvem vet, du bare kan fange knuse øye.

Jonah Peretti er grunnlegger og administrerende direktør i Buzzfeed.

Buzzfeed team av over 1300 mennesker jobber sammen for å skape noe nytt hvordan folk bruker Internet.Under ledelse av Jonah Peretti, grunnlegger og administrerende direktør i Buzzfeed, disse ut-of-the-box tenkere brainstorm måter å optimalisere innholdet for bedre å betjene et globalt nettverk av mennesker som deler og re-publisere artikler.

En engasjerende plass, Buzzfeed vil ikke bare være noe folk lese en gang, humre over, og deretter glemme. Dette nettstedet bestreber seg på å gå utover enkel humor og gjøre arealimpact på samfunns interaksjoner.

I et intervju med NOEW blogg , Jonas kommenterte, “Med vår underholdning, ser vi for å se om folk deler med andre i sitt liv som en måte å le med dem, og engasjere seg med dem, og få kontakt med andre mennesker.”

En dater sin MostSuccessful Come-Ons Bruk Buzzfeed-inspirerte Tactics

Du vet hva Buzzfeed innhold gjør det bra? Det forenkler. Det kommer til et punkt, og vanligvis det punktet er uventet eller rare. Men, hei, klikket du på “ 11 Pannekake Sitater som vil få deg tror på kjærlighet ,” sothat bør forventes.

GIF er en viktig del av denne enkle formen for kommunikasjon. Folk trekkes til morsomme grafikk og unike ideer. Sånn pannekake artikkelen. Noen breakfast-besatt person funnet en smart måte å hekte deg i, og det var effektivt. Flørting bør være sånn - Nei, ikke nødvendigvis slathered i sirup - uimotståelig.

Kanskje du, som en dødelig på Internett, kan ikke nå det nivået av mestring, men du kan begynne å bruke flere GIFs og memes å gjøre et funnyfirst inntrykk.

Tinder funnet at bruk av en GIF økte svarprosent på theirdating app med 30%. Bare tenk: med en kreativ kopier / lim inn, kan du være på vei til en flott første date. En flørt GIFbreaks isen, begynner samtalen med teft, og skiller deg ut fra andre brukere. I utgangspunktet, du vinner Tinder for at en strålende øyeblikk.

Neste gang du oppretter en online dating profil eller sende en melding til en potensiell sjelevenn (eller oppkobling), ta en side ut av Buzzfeed playbook - det ser ut til å virke ganske bra for dem.

3 måter Buzzfeed informerer og underholder Moderne Daters

Fra dating tips til forholdet mislykkes, Buzzfeed artiklene er rike med informasjon og underholdning på temaet romantikk.

Buzzfeed er en uttømmende ressurs for både enslige og par. Områdets Dating News legger stadig nye innlegg og ny innsikt. Enten du leter etter fyndig forholdet råd eller et utløp for dating frustrasjoner, dette området har utvilsomt en liste, quiz eller video for å få deg til å smile.

Det spiller ingen rolle om du er en nygift eller en ensom enkelt -Det er nok av innhold skreddersydd for deg. Spesielt har vi outlined3 måter som Buzzfeed kan hjelpe folk dato bedre og leve lykkeligere.

1. Tilbyr Dating Hacks i en relatable, humoristisk tone

Buzzfeed skriver aboutdating nettsteder, dating milepæler og dating strategier fra en munter perspektiv. Meldingene varierer, men det generelle temaet er styrke, down-to-earth, og le-ut-høyt morsomt. I aneasily fordøyd format, formidler innholdet både verdifulle triks og komiske punchlines.

Noen ofthe mest fremtredende dating råd kommer fra Buzzfeed samfunnet selv, som sender forslag eller innlegg på sosiale medier om sine erfaringer. Personalet crowdsources de beste tipsene for å sette sammen “ 21 Livsforvandlende Dating tips hver College student trenger å vite ” eller “ 23 Genius Dating Tips fra Tumblr.” Disse ting ikke kommer fra på høy, men fra gjennomsnittlig datere som deg.

Noen av rådene er tongue-in-cheek, som bedårende barn forteller singler hva du sier på deres online dating profiler. Men minst får du en forfriskende perspektiv og rensende fnise ut av det.

Neste gang du føler nedslitt av moderndating kultur, bla gjennom Buzzfeed for en rask pick-me-up. Du vil finne en endeløs strøm av commentaryon fallgruvene og triumfer dating.

2. Spre bevissthet om sikkerhetsspørsmål i Dating Scene

Buzzfeed er ikke alle lo og ingen substans. De siste årene har området vært fokus på å bli en fartsfylt nyhetskilden for surfere. Når det gjelder dating, betyr dette dekker saker som er noen ganger ubehagelig eller kontroversielle.

Takle temaer som kjønnssykdommer, dato voldtekt og online dating-svindel, er dette området en mester og advokat samt cat-video leverandør.

Det var Buzzfeed som skrives ut, i full, uttalelsen fra Brock Turners voldtektsoffer i retten (og også Joe Biden åpent brev tilbake til henne ). Dette nettstedet er ikke redd for å være vert vanskelige samtaler, bruker sine vastreach å øke bevisstheten. Det er enda en voldtekt tag der artikkel etter artikkel omhandler seksuelle overgrep, applaudere helter og decrying forbrytelser.

Enten det er å dele gripende historier eller utstede nødvendige advarsler, kan Buzzfeed være en viktig informasjonskilde for alle å sette seg ut i dating scene.

3. Holde Singles Sane Med Humor & Solidarity

Mange unge amerikanere bekymre bo enkelt alltid, og ifølge en Pew Research rapport, kan 25% av Millennials legit aldri gifte seg. Dette gradvis skifte bort fra forhold og ekteskap er ikke helt etter choice.Psychology Dagens peker på en hookup kultur, online dating, høye forventninger, eller til og med tilbud og etterspørsel som årsaksfaktorer holde unge singel.

Uansett årsak, singler trenger å vite at de ikke er alene. Buzzfeed er det for alle ensomme romanticswith sin Enkelt News seksjonen. Fra vittig å bitter, disse innleggene uttrykker kampen, frihet og frustrasjoner møtt av singler i dag.

Noen ganger gir en pep-talk, noen ganger anbefale oppskrifter å driveyour blues unna, er Buzzfeed en sympatisk sted å slå til når alle vennene dine blir lei av deg stønne om å dø alene.

Når store kjærlighet historien er på pauseor ta sin søte tid å komme til deg, henge med Buzzfeed for noen inspirasjon eller trøst. De vil fortelle deg at det er OK: det er minst “ 13 grunner til å være single er den beste måten å være.”

Og hei, det er alltid sjokolade Pretzel rote kake for å minne deg hvorfor livet er fantastisk. Jeg sier bare, du gjør det for din date og hvordan de ikke forelske seg i deg?

7 milliarder BuzzFeeders Del Innhold & Lær hvordan du FlirtOnline

For alle dere single der ute lurer på hvorfor ingen noensinne poster bilder av skitne retter sine “gubben” igjen i vasken eller de ødelagte skoene deres “pels baby” tygget til glemsel - Buzzfeed bryter opp monotonien av perfekt poserte liv med en humoristisk dose virkelighet.

Buzzfeed mottar mer enn 200 millioner unike besøkende i måneden.

Buzzfeed er 7 milliarder globale visninger er et testament til kvaliteten på innholdet. Med videoer, artikler og spørrekonkurranser, kapitaliserer området på det sosiale aspektet ved nettet og bringer folk sammen.

Denne særegne måte å koble kan være utrolig nyttig inhooking singler opp med en dato.

Utover det, kan datere raskt bla Buzzfeed å finne råd, humor, og strategier for å møte dating uten bekymringer. Når du surfer, ta notater på de raske og fengende måter at artiklene fange din oppmerksomhet - du kan finne de taktikk nyttig neste gang du flørte via dating app eller tekst.