Fra fandomsamfunnet: 15 ideer for første date for filmknusere, spillere og fans

13 mai 2019

Kortversjonen: Fandom drevet av Wikia er en go-to ressurs for fans av filmer, videospill, tegneserier, TV-programmer og andre pop-kultur stifter. Deres skattekiste av 43 millioner artikler anbefaler kultklassikere samt nye underholdningstilbud for folk unabashed i sine zealfor fantasiverdener. Enten du er en Trekkie eller en Whovian, vil du finne et hjem i denne aktive fellesskap av over 360.000 fandoms. Hva er flott om en fandom er hvordan det bringer folk sammen og hjelper dem smi meningsfulle relasjoner. For å hjelpe enslige og par koble gjennom felles lidenskaper, vi kjemmet gjennom Fandom området for å komme opp med 15 out-of-the-box dato aktiviteter tilpasset for film buffs, videospillere og generelle fans. Hvis du har forelsket i en fanboy eller fangirl, kan du bla gjennom vår liste for inspirasjon til nivå opp dine datoer.

En jentenes kveld, over vin og popcorn, mine venner og jeg var handel historier om våre første kyss når den roligste jente i vår gruppe overrasket oss med sin erfaring som en 17-år old.She spilte videospill med henne knuse, bare to av dem på en sofa med ingen foreldre i sikte, og hun var ganske sikker på at de var på en date, men ikke helt sikker. I stedet for å gå rundt grøten, tok hun direkte tilnærming ved å spørre: “Så, dette er kyssing slags henger ut?”

load...

Til hans kreditt, gutten ikke frik ut - ikke engang se bort fra konsollen, faktisk - og sa: “Ja.” Hun nikket. De avsluttet runden de lekte i stillhet, sette bort sine kontrollere, og døpte sin første date med en makeout sesjon. “Jeg tror ikke noe ville ha skjedd hvis jeg ikke hadde sagt noe,” fortalte hun oss med et smil.

Noen ganger sjenerte daters trenger en hjelpende hånd til å føle comfortablein dating scene, og en fandom kan enkelt lage at sosial tilkobling for to personer. Fandom , drevet av Wikia, er et nettbasert underholdnings som spesialiserer seg på å styre alle fans til den nyeste og beste i filmer, dataspill, TV og generell underholdning.

load...

Med over 43 millioner sider, har Fandom den største samlingen av pop-kultur kunnskap på nettet.

Fandom er entertainmentmedia brandserves mer enn 350.000 fandoms med nagler, fan-fokusert content.What bedre sted å finne underholdende ideer for en fandom-inspirerte første date? Vi dro til kilden av alle ting underholdning tocome opp med 15 dato ideer for filmelskere, spillere og generelle fans som ønsker å modig gå på en one-of-a-kind dato.

For Film buffs | For Gamers | For generelle Fans

Viser nå: 5 Cinematic date ideer for film buffs

Filmer gjør en utmerket jobb med å bringe folk sammen gjennom felles interesser. På min aller første date med min første kjæreste, gikk vi for å se “The League of Extraordinary Gentlemen”. Wearrived super tidlig, nervøst flørtet, og delte popcorn i en nesten tom teater (bortsett fra min mor, sitter 10 rader tilbake og prøver ikke for å avlytte). Thesteampunk handling flick helt blakk isen med fartsfylt action, vittig dialog, og tonnevis av litterære referanser. Vi kunne ikke slutte å snakke om det. Dato suksess!

load...

Du kan bånd med en annen person over en god film ved å utveksle ideer om handlingen, tegn, temaer og vendinger. For die-hard cinemafans, gjør ikke det så mye bedre enn that.Below, har vi fremhevet fem måter datere kan komme sammen i et delt entusiasme for film.

1. Se en film på kino sammen

Hver uke setter Fandom team sammen en helg Forhåndsvisning en anmeldelse themovies kommer inn teatre, og theyoften gjøre oppmerksom på hvilke titler som sørger for en god dato aktivitet.

Dette er en åpenbar nummer én, men middag-filmen combo er en klassiker for en grunn. Du kan gjøre filmopplevelsen spesiell ved å gå til en spiser i teater eller film festival med dato. Lining opp tidlig for film premierer er også en fantastisk måte å gnist en forbindelse med fans. Jeg har sett folk ta kort, bøker, og selv en grill å bedrive hoursbefore en film starter. Den følelse av enhet og spenning er smittsomt!

2. Host en In-Home Movie Marathon av dine favorittserier

Noen mennesker liker ikke folkemengdene av teateret. Barn gråter. Klissete gulv. At en fyr som mener det er akseptabelt å sette føttene opp på setet foran seg. Kanskje du liker filmer, men ønsker ikke å forholde seg til omverdenen. Hvis ja, hvorfor ikke invitere daten din til en i hjemmet film maraton? Det er enkelt og intimt, pluss at du kan customizeyour egen lineup.

Star Heath Ledger og Julia Stiles, “10 ting jeg hater ved deg” er en klassisk 90-tallet rom-com.

Sensitivitetsnivå både i robot filmer, for eksempel, kan du spore utviklingen av fiktive AI fra “Terminator” til Eller kanskje daten din har aldri sett “Star Wars” -filmene “Ex Machina.” - du kan rette på det i en liten mer enn 17 timer. Bare sørg for å gi rikelig med snacks å knaske på når du går gjennom den valgte spillelisten.

Fandom drevet av Wikia kan hjelpe deg å planlegge dato natt med sin liste over “ 14 Ukonvensjonelle Romantiske filmer for Valentinsdag ” og “ 8 'chick flicks' Dudes bør se på.” Fra “Bridesmaids” til “10 ting jeg hater ved deg” disse filmene giveyou og din date mye å le og snakke om - og mayjust sette deg i en romantisk stemning, også.

Spesielt anbefaler Fandom team “Somewhere in Time” som en klassisk date-kveld-film valg. “Hvis du har et hjerte og elsker tidsreiser kjærlighetshistorier, kan du virkelig liker denne filmen,” Adam Carey skriver i artikkelen. “Matheson historie pakker en alvorlig tåredryppende kraftig slag.”

3. Spill en film trivia brettspill med daten din

En trivia spillet kan hente ut konkurranse side og gi deg en sjanse til å vise frem din fan kunnskap. For film buffs på en date, film trivia ofte føre til timer med moro quiz hverandre på uforståelige fakta. Noen kino trivia spill involvere charades eller alkohol for å live opp kvelden som du lærer og ler alongsidesomeone spesielle.

Igjen, kanskje noen forberedelser ikke gjort noe før den datoen. Hvis du ønsker å holde din egen og utfordre motstanderen, kan det være godt å studere opp på din favoritt fandoms.You kan friske opp din Star Trek trivia , for eksempel ved hjelp av Wikia ressurser i dybden.

4. Pakk kofferten og gå til filming

Skal du på et eventyr sammen er en fantastisk måte å bånd med en kjær. Film buffs canvisit afilming stedet for å gjenoppleve sine favoritt filmatiske øyeblikk. Noen har turer som tar deg gjennom den gamle sett eller steder av interesse. Warner Brothers Studio Tour , like utenfor London, er en favoritt ofPotterheads, med tonnevis av rekvisitter, kostymer og sett fra filmene.

Enten du besøke de mest kjente “Breaking Bad” flekker i New Mexico eller få øye på “The Lord of the Rings” natur i New Zealand, kan du og din date utforske din favoritt fantasiverden i-person om filming.

5. Gjen en Cinematic kjærlighetsscene med partneren din

Filmer tilby datere et ferdig manus til den perfekte romantikk du må bare tofind en partner villig til å spille sammen med deg som yousay din lines.All som trengs er litt fantasi og planlegging.

I “Say Anything”, John Cusack smeltet hjertene til single jenter med sin sjelfulle ytelse.

Gjenskape en klassisk film kjærlighetsscene trenger ikke å være så involvert som encasingyourself i carbonite eller flytende på en dør i midten av havet - du kan bare møt opp på daten din dør med noen sufflørkortene eller en boombox.

Spoiler alert, hvis kjæresten min noen gang foreslo vi gå ut i regnet og spille ut en scene fra “Pride and Prejudice” eller “The Notebook,” Jeg vil være om bord raskere enn Kate Winslet hoppe fra en livbåt.

Hvis du deler en forkjærlighet for drama med daten din, kan du leve ut dine romantiske fantasi og skape en morsom memorytogether.

Trykk Start: 5 To-spiller date ideer for Gamers

Selv om du ikke er så liketil som min venn er, kan du fortsatt nyte en engasjerende dato i løpet av videospill. Det er konkurransedyktig, det er tilfeldig, og det er kostnadseffektivt - ideelt for unge daters på et budsjett.

Videospill hjelpe folk å sosialisere en-til-en og i stor groups.If du skal arrangere en gaming fest og ønsker å imponere din forelsket, kan du sette på fandom beste plukker for “ de beste nye Party Games å spille dette Holiday ”. I denne listen, nettstedets eksperter anbefaler videospill “ment å bli spilt av store grupper av mennesker.”

1. Ta med alle dine Quarters til en Classic Arcade

Arcades har overlevd gjennom årene fordi de er bare gøy. Enten du spiller Dance Dance Revolution eller racing hverandre på motorsykler, kan du koble til med din date under sterke blinkende lys av en arkade. For spillere, er dette en old-school, hjertevarmende sted.

“Uansett hvor morsomme nye utgivelser er, alle elsker en god retro spill,” ifølge en Fandom artikkel. “De klassiske hits fortsatt holder den samme sjarmen først sett i arkaden.”

2. Be Your Date Over å spille et favorittspill

Spille et spill sammen med noen spesielle er en terrificway å koble over en felles hobby. Du kan ta svinger spille en one-spillere eller konkurrere mot hverandre i en to-player spill - det er helt opp til deg.

Som med filmer, bør du nøye velge hva video spill å spille med en dato. Du vil ha noe å matche deres ferdighetsnivå og interesser. Du ønsker ikke å sette en pysete person i midten av en voldelig første-person shooter, for eksempel, fordi da ingen av dere vil nyte yourselves.Check ut Fandom liste over “ de største spillene på E3 2016 ” og “ The mest etterlengtede spillene i 2017 ”for å få ideer til populære, aktuelle videospill.

3. Delta på et lokalt nettverk (LAN) Partiet

En Local Area Network Partiet samler spillere i lokalsamfunn rundt om i verden, og kan være en morsom, annerledes date idé for to personer som liker video games.At LAN-parties, TV-spill entusiaster samles for å spille multi-player spill med alt fra 2 til 100 deltakere. Ta med datamaskinen, ta en dato, og nyte en bølle tid fylt withcaffeine og fellesskap.

4. Bli med i en video Gaming Tournament & Heie på Greats

Lokale, nasjonale og verdens spillturneringer gi fansen en sjanse til å mikse og blande med video spillere. Du trenger ikke å være en pro gamer å komme ut til en stor spillturnering. Alle kan delta og se video game giganter kolliderer.

Mot profesjonelle videospill turneringer, fans fylle upa stadion for å heie på verdenskjente spillere.

Hvis du ønsker å vite mer om hva som foregår på disse dristig konkurranser, sjekk ut Fandom vurdering av 2016 League of Legends-VM for å få et bedre inntrykk av teamarbeid, entusiasme og ferdighetsnivå involvert.

5. Gå Paintball Sammen

Det eneste problemet med videospill er at du ikke får mye ansikt-til-ansikt interaksjon som dere begge stirrer rett fram, oppsatt på spillet. Å se hverandre i øynene, teste øye-hånd koordinasjon, og nyte et spill som ligner på et førstepersons skytespill, kan du gå paintball på en date.

Dette er en favoritt av spillere - Call of Duty mesterskap selv holdt en paintball arena for gjester , ifølge Fandom.It kan være litt rotete, men paintball er en fin måte å bryte isen og jobbe som et team (eller mot en en annen hvis du finner ut at mer moro) i det virkelige liv i stedet for på en datamaskin eller TV-skjermen.

Accio Romantikk er: 5 OriginalDate Ideer for Generelle Fans

Ikke alle definerer seg selv som en bestemt type fan. Hvis du er interessert i generelt tilfeldige aktiviteter og ønsker å dele disse interessene med noen spesielle, har Fandom variert innhold for å hjelpe deg å utforske, koble til, og oppdage nye måter å få aktive i fandomcommunities.Following ledelsen, har vi brainstormed fem dato muligheter for fans å binde i selskap med likesinnede mennesker.

1. Gå LARPing (Live handling Role Playing) med en dato & Friends

Hvis du aldri har vært LARPing før, er du inne for en godbit. Det er som improvisatorisk theaterby en intensegroup av fantasy elskere med overaktiv fantasi. Du kommer inn i karakter, Gamemaster setter scenen, og så er du og dine venner handle ut et eventyr together.Historical rekonstruksjoner er en annen type LARPing, men i stedet for å leve ut en fantasi, de etterligne virkelige hendelser så nøyaktig som mulig.

Rollespill er ikke for alle, så sørg for at daten din er spillet for å sette sammen et kostyme og tilbringe en ettermiddag kjører om.

2. Explorea Fan-Fylt Convention i Costume

Fra Comic Con til LeakyCon, vifte konvensjoner ta med en helt spesiell atmosfære av moro og aktivitet. Hvis du virkelig ønsker å blåse bort daten din, sjekk ut konvensjonen datoer og merke kalenderen. Du kan kle seg, ta bilder, møte kjendiser, delta på forelesninger, og nyte andre fans spectaclewith.

Comic Con kjendis paneler ofte har store navn fra populære spillserier som “Star Wars”.

Før du gir opp, men ta en titt på denne Fandom artikkel om “ 5 ting du ikke bør gjøre på Comic-konvensjonene.” For autograf linjer, for eksempel, de oppfordrer leserne til å følge de tre Ps: Pay, Ros og pund føtter. Ingen grunn til å nøle og holde opp linjen. “Som i hverdagen, være respektfull og oppmerksom på andre,” artikkelen sier.

3. Test dine kunnskaper på Trivia Night at en Bar

En økende trend i dagens nattscene er å være vertskap for spesielle trivia netter for fans av “Harry Potter”, “Game of Thrones”, “Star Wars” og andre pop-kultur emner. Hvis du er en ivrig leser av theFandom området, bør deres spørsmål ikke være noe problem. Trivia netter gi en ikke-skremmende måte å gå ut og ta en drink med dato, så vi anbefaler å se opp lokale hendelser som skjer i nærheten av deg.

4. Fordyp deg selv i et fantasiunivers på en populær Theme Park

Dette vil ikke fungere for alle fans (beklager, Trekkies), men noen populære serien har blitt gjort om til tema all-out områder komplett med ritt å glede fansen. Du kan exploreHarry Potter World at Universal Studios Orthe Star Wars World at Disney-parker, avhengig av hva du har lyst på. Mer oppslukende verdener er beskjæring opp hele tiden for store franchiser som Avatar, transformatorer, Frozen, og Simpsons.

Som Fandom rapportert, en Super Nintendo-tema verden kommer til Universal parkene i Hollywood, Orlando, og Japan innen år 2020.

Fantasifulle fans kan sette seg i verden de elsker med den de elsker på en temapark.

Fornøyelsesparker tilby en engasjerende første date aktivitet slik at du og din date alltid ha et sted å gå og noe å gjøre i et stimulerende fantasiverden.

5. Utfordre hverandre til en kveld med brettspill

Egentlig ikke i går steder? Ingen bekymringer. Så lenge du har et brettspill, har du en måte å underholde din dato. En av mine kjærester holdt et skap fullt av mer enn 50 forskjellige brettspill, og vi hadde det gøy arbeider vei gjennom dem. Konkurransedyktige par mightfind spillene et vanedannende måte å tilbringe noen timer i selskap med daten din.

Du kan virkelig lære mye om en persons strategi, gemytt og vaner ved å spille et spill sammen. Vil du vite hvordan hun håndterer penger? Foreslå å spille Monopol. Billig hans sans for humor? Samle en gruppe til å spille epler å epler eller kort mot menneskeheten. Det er like enkelt som det!

Fandom har verdens største sosiale nettverk av Fans

På Fandom drevet av Wikia nettside, individualslearn, engasjere, og koble i et globalt nettverk av engasjerte mennesker. Som du planlegge daten din, kan du bruke nettstedet til å studere opp på pop-kultur, slik at du har nok å si til daten din om avstøpning kunngjøringer, gaming trender og andre aktuelle nisje emner.

Fandom samling av underholdning, nyheter og anbefalinger styre fans av alle slag til den beste i bransjen, slik at du aldri går glipp av en mulighet til å bli aktive på konvensjoner, spill turneringer, filmpremierer og andre fan-relaterte hendelser. Hvis du er singel og leter etter måter å møte nye mennesker eller i et par, og prøver å komme opp med en unik dato idé, kan våre 15 dato ideer ta deg ut av denne verden med en kamerat film buff, gamer, eller vifte.

“Med mer enn 360.000 fan lokalsamfunn og et globalt publikum på over 190 millioner månedlige unike”, i henhold til Fandom Info-side , “vi er fan stemme i underholdning.”