Fortsetter: de 7 beste bloggene for enkemenn

22 april 2019

Når vi tenker på enkestand, vi oftest tenker på koner mister sine ektemenn, men nesten like ofte er det mannen som er igjen til å bære på alene.

Disse seks store områder ble valgt for hvor godt de nærmer dette følsomme temaet og for det verdifulle innholdet de har samlet om emnet.

Livet som en Enkemann

BESTE AV

Bragging rettigheter: åpne opp om å leve med tapet

load...

Gjennom videoer og essays, Livet som Enkemann vert Ben har bygget en gjennomtenkt reservoar på hva det betyr å være en enkemann, inkludert sinne, fornektelse og opprettholde ansvar etter tapet. Problemer med å håndtere barn, får utover smerte og feire morsdag også er adressert.

Sosial innflytelse: 8,770+ liker, 4,792+ følgere

URL: http://lifeasawidower.com/

Klart positiv

BESTE AV

Bragging rettigheter: å hjelpe andre med råd og positivitet

Dette britisk-baserte blogg kommer fra en ung far som mistet sin partner altfor tidlig. Hans innlegg håndtere sorg og mestring, men også ansvarlig foreldre på dette prøver tid. Bilder og detaljer av hans barn og hans avdøde kone, Helen, lysner naturen, med dypt piercing tro på kjærlighet og en lysere morgen.

load...

Sosial innflytelse: 333+ liker, 325+ følgere

URL: http://www.clearlypositive.co.uk/

Single Parent pappa

BESTE AV

Bragging rettigheter: arbeider med liv og dele erfaringer

For ti år siden Ian Newbold plutselig ble en enkelt far til en syv måneder gammel etter at hans kone døde. På Single Parent pappa, nærmer han foreldre utfordringene med å plukke opp bitene, fra å opprettholde en positiv ånd til å være ærlig og åpen med sine kjære i de mest vanskelige timer.

Sosial innflytelse: 2,443+ tilhengere, 695+ likes

URL: http://singleparentdad.blogspot.ca/

Enke Far

BESTE AV

Bragging rettigheter: Balansering går fremover med å se tilbake

På et øyeblikk, denne mann mistet sitt livs kjærlighet, en rystende og brutal følelsesmessig berg og dalbane at han er usikker på hvordan han overlevde. Noe han gjorde, og han bringer til opplevelsen en solid stemme på forståelse og innsikt på videre med å slå ut det siste. Det er en direkte, rolig og begrunnet nettstedet.

load...

URL: http://widowedsinglefather.blogspot.com/

Matt Logelin

BESTE AV

Bragging rettigheter: oppløftende øyeblikk til tross for omstendighetene

Verten vår tragisk mistet sin elskede kone, Liz, bare timer etter at hun fødte sitt eneste barn Madeline. Hans reise siden da har vært en inderlig og dypt rørende krønike om en prosess han aldri forventet å møte. Sitt syn på de stadier av sorg tilbys, sammen med en tidslinje over hvordan han og hans datter har flyttet på siden.

URL: http://www.mattlogelin.com/

Lærdom fra Dating en Enkemann

BESTE AV

Bragging rettigheter: brutt, men healing

På Lærdom fra Dating enkemann, vanskelighetene med å komme tilbake der ute er adressert, ofte med vidd, varme og førstehånds erfaring. Våre vert aksjer morsom, trist og noen ganger dypt vanskelige oppgaven med å bære på etter et slikt tap. Emner som “tikkende hjerte” også se på går for fort i en ny verden.

URL: http://lessonsfromdatingwidower.wordpress.com/

Julie Donner Andersen

BESTE AV

Bragging rettigheter: en kvinnes take på å hjelpe enke

Julie Donner Andersen tar en litt annen tilnærming med bloggen hennes. Hun gir råd til enkemenn, men også de nye kvinnene i sitt liv. Området er også om å flytte på samtidig ordner hva du hadde. En omfattende fem års arkivet omfatter spørsmål om familie, aksept og opprettholde et åpent hjerte.

URL: http://juliedonnerandersen.blogspot.com/

Foto kilde: catholicmatch.com