For å møte flotte menn, fokuser på deg selv (og 4 måter til)

11 april 2019

Så du er singel, og selv om du er glad for dine venner og deres forhold suksess, er du lei av å føle at du er den eneste som ikke kan finne The One.

Finne og tiltrekke en mann er mulig, men du må være villig til å sette i arbeid. Følg disse trinnene, og du vil oppleve forholdet lykke snart.

1. Sett din liste i sjakk.

Fokus på forholdet du vil ha og hva som kjennetegner en person bør ha for å bidra til dette forholdet.

load...

Altfor mange mennesker tilnærming dating som de kjøper en bil og fokus på funksjoner i bilen / mannen skal ha - mørkt hår, gjør mer enn $ 100 000, kjører en BMW, etc.

Disse funksjonene er ikke det som gjør et vellykket forhold. Det er tegnet av personen og deres forpliktelse til forholdet.

Vår kultur har blitt fokusert på hva som er neste større og bedre ting. Husk når gresset ser grønnere på den andre siden, er det på tide å vanne ditt eget gress.

Du ønsker å være sikker på at du er sammen med noen som vil være forpliktet til forholdet du bygge sammen.

På slutten av dagen, er vi alle kommer til å gråne og mister tennene. Dine bryster vil være opp til knærne uansett. De overfladiske ting ikke saken i slutten.

load...

2. Utforsk dine lidenskaper.

Du er singel og har ledig tid. Dette er tiden for deg å utforske alle de tingene du alltid har ønsket å. For å møte nye ansikter, er det nødvendig å variere stedene du besøker. Du ønsker å kaste din netto vidt.

Utforsk dine lidenskaper ved å prøve de tingene du alltid hadde tenkt på, sånn matlaging eller spansk klasse. Du er sannsynlig å finne noen som du dele noen ting til felles.

Ikke vær redd for å reise med deg selv. Du vil sannsynligvis møte nye mennesker på dine reiser og utvide bredden av kunnskap for å ha mer å snakke om når du kommer tilbake.

“Ikke forvent din mann til

komme banke på døren din.”

3. Kom deg ut av huset.

Ikke forvent din mann å komme banke på døren din eller synge en vakker kjærlighetssang med navnet ditt som en del av koret. Kom deg ut!

Gode ​​spillere trenger ikke score mål mens du sitter på sofaen deres. De scorer dem på feltet i nærvær av tusenvis av fans.

load...

Gjør en innsats for å bli sett av nye, kvalifiserte gutta. Dating er noe om tall, og du trenger for å komme seg ut der og begynne å sile gjennom dem. Hvis du bare møte 10 nye gutter et år, sannsynligheten for å møte The One er ganske slank.

Spør deg selv hvor din ideelle fyr vanker. Har han gå til gym og samme butikk? Er han av en viss tro / religion?

Hyppige slike steder, og du vil sannsynligvis finne noen prospekter. Slike arenaer inkluderer restauranter / barer, kirker, templer, sportsarenaer, kunstgallerier, bokhandlere, kaffebarer, filantropiske hendelser og mer.

4. Unngå å gå i folkemengdene.

En mengde er definert som en gruppe på tre eller flere damer. Menn frykter nærmer seg en dame som er i selskap med en folkemengde. Det er ingenting mer ydmykende enn en dame avvise en mann i nærvær av andre kvinner.

Hvis alt du gjør er å snakke med vennene dine når du går ut, er sjansene for en fyr følelsen som han kan avbryte og delta i samtalen er ganske slank.

Når du er ute, må du gå bort fra gruppen, se deg rundt, smile, si hei og være åpen så gutta føler de kan nærme deg.

5. Vær positiv.

I dag-til-dag rutine, og spesielt når du slår en samtale med noen (ikke bare potensielle elskere), opprettholde en positiv tilnærming. Ingen liker en negativ Nancy, og alt som negativitet kan føre ned en glatt skråning inn i en depresjon.

Det er loven om tiltrekning - positivitet tiltrekker positivitet. Når du begynner å ha en negativ tanke, klype deg selv og minne deg selv det er ikke hvem du ønsker å være.

Du ønsker å være optimistisk og glad om verden rundt deg. Å ha en stor syn på livet og mennesker vil gi store muligheter ikke bare kjærlighetslivet, men også resten av verden.

Foto kilde: mywedding.com