Flotte karer eksisterer, men de kan være fanget i helvete fra første date

25 april 2019

For noen dager siden, jeg snakket med en kvinne som heter Stacey som delte historien om hennes yngre bror. Han er en fyr med en stabil jobb.

Han er en fantastisk onkel til hennes barn, mater han hjemløse på onsdag kveld, og han er en perfekt gentleman til venner, kolleger og til og med fremmede.

Han trener regelmessig, spiser sunt og har ikke kriminelt rulleblad (som skulle gi ham 50 bonuspoeng rett der).

Alt i alt, han er en bra fyr bortsett fra én ting: Han er nervøs rundt kvinner.

load...

Kanskje han hadde en traumatisk hendelse i barndommen, eller kanskje han ble avvist av en jente som forlot en brodd.

Saken er, nå er han en dårlig dater. Sjansen er, han ville gjøre en god kjæreste, men han kan aldri komme forbi den første datoen.

Det er så mange måter en fyr kan Bungle en dato.

Kanskje hodet er fylt med hva media sier er romantikk, og han fungerer som en klønete karakter i en romantisk komedie.

Kanskje han tenker utseende og penger er det som teller, så han tar enhver anledning til å vise det med overdådige gaver.

Kanskje han mener menn må være “ bad boy ” for å få jenta, bare han får det galt og ender opp repelling kvinner.

load...

Kanskje fyren tror han trenger å være en komedie legende og fungerer som en blanding av hver komiker i historien (eller enda verre, onkel Joey fra “Full House”).

Kanskje handler de også nervøse, noe som signaliserer til en kvinne at når livet blir tøft, han vil smuldre og brett, så hun kan ikke stole på ham.

I disse dager, er tillit den avgjørende faktor mellom de i et forhold og de som er stadig singel. Og likevel, det er så mange menn med selvtillit som er totalt idioter.

Er tillit virkelig et tegn på god karakter? Tross alt, de fleste kriminelle sosiopater sitter i Pelican Bay tror veldig sterkt på seg selv.

“Karakter er en refleksjon av hva en

person gjør, ikke hva en person sier.”

Er denne tilliten eller arroganse? Hva er forskjellen?

Tillit er å være komfortabel i din egen hud og ikke ønsker å bytte den. Det er en tro på seg selv og sine krefter og evner.

Hvis du er sikker, vet du at du er god nok, men du trenger ikke å bevise det.

load...

Arroganse, derimot, betyr at du har alt å bevise.

Ifølge Websters Dictionary, arroganse Isan holdning av overlegenhet manifestert i en overbearingmanner eller inpresumptuousclaims eller forutsetninger.

Tenk deg de spillere som har masse confidence.These er gutta sjonglerer to, tre, fire eller fem jenter til enhver tid.

Dette er gutta oser selvtillit, og ennå, de regelmessig blåse av datoer. De ringe i siste øyeblikk for Booty samtaler. De romantikk kvinner i seng og ikke noensinne ringe tilbake.

I utgangspunktet trenger deres handlinger ikke samsvarer med deres words.With disse gutta, hvis verden ikke reagerer slik de vil ha det til, se opp.

Så er det stand-up gutta som mangler tillit med kvinner. De ser spillerne i aksjon, og deres arroganse, og ønsker ingen del av det.

De ønsker å være vellykket med kvinner , men de ønsker ikke å inngå kompromisser og bøye seg til det nivået.

Stanken av det, har de ikke ser noe annet alternativ, slik at de heller vil bli nervøs og redd i stedet for å bli en total pikk.

Kanskje de er nervøs for den lille feilmargin de får, slik at de overthink hver beslutning på dato, og dermed koster dem i øyeblikket.

Det kan være en av disse tingene, eller en kombinasjon av disse tingene.

Mannens karakter bør ikke bli kalt inn spørsmålet.

Karakter er en refleksjon av hva en person gjør, ikke hva en person sier.

Kanskje de er den typen fyr som ville hjelpe en gammel dame over gaten. Kanskje de plukker opp søppel skjemaet fortauet. Kanskje de snakke opp når de ser urettferdighet, eller kanskje de har et godt hjerte og tro på den gylne regelen.

Uansett hva det er, akkurat som Stacey bror, de er all-around good guys... Men de er bare litt sjenert eller nervøs når det kommer til dating.

Men disse er de gutta som bare kan gjøre store kjærester.

For alle kvinner som sier: “Det finnes ingen gode menn der ute,” kan det være at store gutta eksisterer, men de er fanget i første date eller dårlig daters helvete?

Foto kilde: rawstory.com.