Filipinokisses.com: der 540 000+ aktive singler i Filippinene og i utlandet søker etter kjærlighet på nettet

16 mars 2019

Den korte versjonen: På FilipinoKisses.com, avstand står ikke i veien for kjærlighet og vennskap. Hvis du ønsker å date noen på Filippinene, kan dette nisje datingside hekte deg. Den videochat og sanntid meldingssystem tiltrekker seg en rekke menn, kvinner og ladyboys rundt om i verden. Foreløpig nettstedet har et medlemskap på over 549 000 singler aktivt bruker chat funksjoner og søkefunksjoner for å gjøre en reell sammenheng online. Med enkle oversettings funksjoner og ubegrenset kommunikasjonsverktøy, kan du flørte fritt med filippinske menn og kvinner som er ute etter noen som deg. Det er gratis å registrere seg for FilipinoKisses og bla gjennom medlemsprofiler, slik at du kan dyppe en tå i dating bassenget før dykking på med en oppgradert gullmedlemskap. Alt i alt, FilipinoKisses tilbyr alvorlige daters tusenvis av tilgjengelige og attraktive dato utsikter over hele verden.

Min eldre bror beste venn har levd over gaten fra oss for så lenge jeg kan huske. Han er enebarn, så han kom rett til vår dør den dagen vi flyttet inn, ser svært alvorlig for en syv år gammel, og spurte om det var en gutt på hans alder å leke med. Det var. Og de har vært uatskillelige siden den gang.

load...

Min mor bekymret for at en dag en jente ville drive en kile mellom dem, men jeg trodde ikke noen kunne håpe på å konkurrere med deres bromance. De gjorde det til deres midten av 20-årene uten dating noen på alvor. Så en dag min brors beste venn viste opp til en familiesammenkomst med en lavmælte jente på armen.

Hun hadde vokst opp på Filippinene før du kommer til USA for å gå på sykepleierskolen, som er der de hadde møtt. Hun falt for ham og akseptert hans quirks, hans arbeidsplan og hans uoffisielle familie over gaten. Hun passer inn i livet hans sømløst, slik at ingen ble overrasket da denne søte paret fikk engaged.They planlagt et lite bryllup på Filippinene og, selvfølgelig, spurte min bror til å være den beste mannen.

load...

Fra hva jeg har sett, er filippinske kvinner kjærlig og engasjerte partnere med milde hjerter, så det er ikke rart det er en datingside dedikert til å koble singler på Filippinene med daters utlandet. Grunnlagt i 2006, FilipinoKisses gir en internasjonal dating plattform hvor du kan starte en morsom samtale som kan føre til noe mer alvorlig.

FilipinoKisses opprettholder et fellesskap av over 549 000 aktive brukere i løpet av de siste tre månedene.

Du kan registrere deg gratis innen minutesusing en gyldig e-postadresse eller Facebook-konto. Nettstedet lar menn, kvinner og ladyboys fra hele verden for å opprette en profil og oppsøke nye venner, datoer og seriøse partnere online. På profilen din, kan du også sette ned hvis du er villig til å flytte for din kjærlighet interesse orif du snakker et fremmedspråk. FilipinoKisses forener en internasjonal dating samfunnet rundt ideen om at filippinske daters er unikt attraktive følgesvenner.

load...

Foreløpig har datingside et aktivt medlemskap på nesten 550 000 mennesker chatting og bli kjent på nettet. Enten du leter etter en ny venn eller et forpliktende samarbeid, kan FilipinoKisses hjelpe med interaktive nettbaserte verktøy som er fastsatt av det samme teamet som bygde ThaiKisses og LadyboyKisses.

“Grunnen til at jeg begynte å lage dating nettsteder som FilipinoKisses er jeg hadde problemer med å finne noen for meg selv,” sier Stefan FrГ¶hlingnes, grunnlegger av FilipinoKisses. “Jeg tror Filipinas er de enkleste kvinner hittil, i øyeblikket, fordi mye av dem er svært opptatt av å få i et forhold.”

Brukervennlige funksjoner Hjelp utenlandske menn Møt filippinske kvinner

FilipinoKisses hjelper brukerne komme inn i dating scene og møte eksotiske og vennlige mennesker som bor rundt world.Founded i 2006, har alle klokkene og plystre du forventer i et internasjonalt singler nettverk datingside - fra dybdeprofiler til premium medlemskap planer.

Når du fyller outyour profil, kan du rankyour forholdet prioriteringer og mål i livet, slik at potensielle partnere vet hva du leter etter rett utenfor balltre. Du kan også utvide på din dating forventninger og ønsker i et åpent avsnitt om din ideelle match. Merk at alle brukergenererte kommentarer vil bli grundig sjekket av nettstedets administratorer, og personlig informasjon (inkludert e-postadresser og telefonnumre) vil bli fjernet. Dette holder datere trygge fra potensielle svindel.

I motsetning til mange dating sites, FilipinoKisses lar medlemmene fortsette meldinger sine kontakter selv etter en måneds abonnement utløper.

Med en generøs medlemskap plan, betyr FilipinoKisses.com ikke gjøre online kommunikasjon altfor dyrt eller vanskelig. I stedet for å begrense brukerne til bare å kommunisere under en kort tegningsperioden på én måned, lover FilipinoKisses thatGold Medlemmer kan fortsette å sende meldinger til sine kontakter for livet. TheLifetime Chat-funksjonen lar medlemmene alltid holde kontakten med hverandre på stedet for en rimelig, engangs payment.During sin en måned medlemskap, kan brukere melding opp til 300 personer på FilipinoKisses og holde disse samtalene går for en ubegrenset periode av tid.

Andre nyttige funksjoner på nettstedet inkluderer privat video chat online oversettelses av all kommunikasjon. Begge disse funksjonene hjelper datere bygge et forhold med noen i hele verden. Hundretusener av singler bruke datingside pålitelige tjenester for å chatte filippinske menn og kvinner hver dag i uken.

Proaktivt beskytter brukere mot Svindlere

Mange datingside administratorer liker ikke å innrømme at svindlere finnes på nettet - og absolutt ikke på sine plattformer. Feiing den skyggefulle virkeligheten av online dating under teppet, kan noen dating nettsteder lar brukere uvitende og uforberedt til å håndtere potensielle trusler på nettet. Stefan ikke viker unna dette viktige emnet; i stedet, tok han ansvar for hva som skjer på sitt nettsted, og understreket de proaktive tiltak for å bekjempe nettsvindel.

Den FilipinoKisses teamet anbefaler beste praksis for single å bo trygt fra svindel på nettet.

Stefan er åpen om howFilipinoKisses avtaler med svindlere - av vetting profilen innhold, varsle brukerne om blokkerte medlemmer, og dedikere en hel seksjon på Hjelp-siden til svindel. Nettstedet tilbyr tips på å gjenkjenne svindlere, ta forholdsregler med din kontaktinformasjon, andtaking mot noen plager deg på FilipinoKisses. Funksjonen Blokker slår effektivt ned all kommunikasjon, og brukere kan også rapportere potensielle svindlere direkte til nettstedet.

“Vi ser på det og informere kunden om svindleren,” sier Stephan. “Vi sender en e-post som sier at vi fjernet dem fra området. Vi prøver ikke å skjule det som andre dating nettsteder er.”

En annen måte FilipinoKisses ser ut til sine brukere er ved å begrense antall kontakter enhver bruker kan sende ut i en måned. Medlemmene har en 300-person cap på sine kontaktlister, slik at de kan ikke spam tusenvis av mennesker med den samme falske meldingen. Dette fører til mer autentiske samtaler på nettet.

“Når du tar kontakt med 2.000 mennesker i en måned, er du ikke alvorlig,” sa Stefen. “Jeg vil ha seriøse folk på mine nettsteder.”

Stefan rådet nettdatere på FilipinoKisses å ta fornuftige forholdsregler når du chatter med en fremmed på nettet. Det betyr vokter personopplysninger, ber om å chatte via webcam å verifisere person samsvarer med hans eller herphotos, og holde et øye for eventuelle falske eller mistenkelig oppførsel. Viktigst, bør du aldri sende penger til noen du metonline og ikke har møtt i person.

“Noen single menn tror dating nettsteder er som et supermarked - jo mer du bruker, jo bedre blir resultatet,” Stefansaid. “Og de ender opp med å ha en dårlig opplevelse fordi de sender penger til noen de ikke kjenner. Ønsker vi å forhindre at noen måte vi kan.”

Siden 2006 har FilipinoKisses Connected tusenvis av internasjonale Daters

Da min brors beste venn viste opp med en filippinsk kjæreste, var vi alle litt nervøs at det betydde slutten av 20 års vennskap. Heldigvis, hun tok ikke min brors kompis fra ham. I stedet snudde hun duoen til en trio!

Hver dag, tusenvis av menn kommer til FilipinoKisses jakt etter en attraktiv, snill, og enkelt Filipina å bli venner, dato og gifte seg. Enten du ønsker en flørtende chat eller en langsiktig satsing, oppfordrer dating plattform alvorlige daters å sette seg der ute og møte autentiske internasjonale singler med et klikk på en knapp. I ordene til nettstedet , “Finne den perfekte date og danne et varig forhold akkurat enklere.”

“Mange mennesker liker ikke å være ensom, og de trenger litt hjelp,” sier Stefan. “Jeg håper jeg kan hjelpe folk med å finne sin levetid partner eller kjæreste eller hva de leter etter.”