Fem måter kvinner vet at du er dårlig i sengen før de sover hos deg

15 mars 2019

Som et talk show vert og en av ansiktene til The Art of Charm, jeg snakker til tusenvis av gutter hvert år, mange av dem betro meg med sine mørkeste hemmeligheter, demoner og usikkerhet.

En av de vanligste frykt, uten tvil, er en kvinne vil ikke tror han er god i senga eller han vil ikke være i stand til å glede sin kone eller kjæreste.

Selvfølgelig, hvis du er en to-pumpe tosk, ikke kan få den opp eller tror kjønnsleppene er et land i Afrika, vil kvinner selvsagt finne ut ganske forbanna rask at du ikke kommer til å være i stand til å ta vare på virksomheten.

load...

Hva er enda mer urovekkende er kvinner kan fortelle om en fyr er dårlig i senga før klærne selv komme ut (og ærlig, før vi er på langt nær det punktet å begynne med).

Dette kan korrigeres.

Heldigvis for oss gutta, kan de avslørende tegn på at vi er clueless i sekken korrigeres.

Det vil ikke nødvendigvis gjøre deg bedre i senga, men hei, minst vil du komme til å ta en sprekk på ting. En m jeg rett ?

Selvfølgelig, selv om du er en superstjerne i sekken, mange av disse “avslørende” skilt dreper sjansene for å få en sjanse til å bevise det.

Så, om du har et håndtak på ting mellom arkene, vil du ønsker å unngå følgende atferd som du unngår at tante med stikkende overleppen på en familiefest.

load...

Like “Reading Rainbow”, du trenger ikke å ta mitt ord for det.

Jeg har spurte en haug med søte jenter på denne (og noen stygge bare for godt mål), slik at du vet det er legit.

1. Problem: Movement.

Kim, en av trenerne her på The Art of Charm, fortalte oss at hun forutsetter en fyr vil være dårlig i senga hvor han beveger seg.

Rask rykkete eller nervøse bevegelser viser rett ut: “Han er ikke komfortabel i sin egen kropp, så han definitivt ikke vil være komfortabel med min.”

Løsningen: Exercise.

Måten man beveger seg kan være en tøff å utbedre, men den raskeste løsningen er trening, spesielt en maskulin idrett som boksing eller MMA.

Hvis du ikke liker å bli slått i grillen gjentatte ganger på en daglig basis, kan du gå for Crossfit.

Det er en funksjonell fitness program som er skalerbar, noe som betyr at du ikke bare å pumpe jern. Du faktisk gjør bevegelser som styrker hele kroppen.

load...

Jeg vet førstehånds Crossfit ikke bare gjør deg sterkere, brenner fett og bygger muskler, men det helt endrer hvordan du beveger deg, øker kroppens koordinering og utsletter stress.

Si farvel til nervøse, rykninger og si hei til en ny kropp type og nivå av fitness.

Som en ekstra bonus, de fleste Crossfit “bokser” (treningssentre) er jam fullpakket med rykende varm, ekstremt fit kvinner.

2. Problem: Du er urolig om kroppen hennes.

Du er allerede ut av menneskekroppen og frik ut når en jente har leg hår, du oppdager menstruasjonsblod, etc.

Andrea forteller oss noe grafisk (men vi er kult med det, jeg sverger), “Verftet skal ikke være perfekt preparerte for deg å spille i den.”

Med andre ord, hvis du gjør en kommentar eller er enda synlig urolig om kvinnekroppen (eller til og med din egen kropp), da er du sannsynligvis kommer til å være en ganske steril, fantasiløs lå, og kvinner kan føle det.

Men er Andrea litt av en dårlig jente og selv hater begrepet “make love”, så kanskje styre klar av den type hippie-sensitive snakk når du prøver å gjøre det med en Suicide Girl.

Løsningen: Kom over det, bro.

Sex er noen ganger ned og skitne.

Jo mer du lærer å grave det, jo mer komfortabel hun vil føle la henne vokte ned rundt deg både på gata og mellom arkene.

“Regnskapsmessige ex-kjæreste historier og seksuell

braggadocio er alle måter å roe det hele ned.”

3. Problem: Du er ubesluttsom.

“Jeg vet ikke. Hva vil du gjøre i kveld? Hvor skal vi spise? Skulle vi gå her eller der?”

Leila klaget til oss konstant ubesluttsomhet tendens til å advare henne.

“Når han forlater alt for meg på en date, det fører meg til å forvente at han kommer til å være på samme måte på soverommet, og vi ønsker ikke det,” sa hun.

Hun bemerker også: “Overdreven til poenget med arroganse fungerer som nøyaktig det samme advarsel. Hvis han snakker om hvor stor han er, og gjør at jeg vet hvor stor alle andre mener han er, som viser meg at han er overkompensere, og jeg ønsker ikke å holde seg rundt for å finne ut hvorfor.”

Løsningen: Man opp (og / eller slå den av).

Planlegg en date. Det trenger ikke å være perfekt eller gå helt etter planen, men å sette videre innsatsen definitivt går langt.

Hvis du ikke vet hvordan du skal planlegge en dato, har The Art of Charm du dekket. Vi har gjort en haug med podcasts spesielt om dette emnet her.

Hvis du er braggy, arrogant type, skjønner du bare lure to typer mennesker: selv og kvinner med lite selvrespekt.

Hvem vil du skal være dating?

4. Problemet: Du vet ikke den riktige måten å røre henne.

Før du pusser dette en av, husk dette er en av de viktigste klager kvinnene har om menn når det kommer til forspill og sex.

Det er noe enda mange erfarne gutta får helt, fryktelig galt, så les videre hvis du vil unngå å bli med i rekkene av de dudes som bare ikke får det, og vil aldri vite hvorfor.

Emily, en sexolog og venn av The Art of Charm, forklarer hun, “har å liker måten han tilfeldig berøring føles på [hennes] hud. Hvis jeg ubevisst spent opp og trekke bort fra hans berøring, jeg lytter til kroppen min.”

“Dessuten, hvis han rører meg for mye (du trenger ikke å avbryte hver setning ved å klappe mitt lår) eller ikke nok (som i, holder han armene krysset som en dørvakt), kan jeg fortelle at han ikke vet hvordan å glede meg når ting blir mer intimt,”sa hun.

Løsningen: Denne, dessverre, krever øvelse.

På den lyse siden, kan få det praksis være en pokker for en mye moro, som det innebærer å prøve ut ting på så mange kvinner som du kan møte.

5. Problem: Du høres kjedelig.

Du sier ting som gjør du høres kjedelig i sekken, selv om du bare gjør samtalen.

Dessverre er det litt for lenge på en liste for å gjengi her, men en av de største tabber gutter gjør er å være fordømmende om andre menneskers seksuelle tilbøyeligheter.

Katie, en ganske middle-of-the-road jenta selv, fant hun ble slått av når en fyr hun var dating uttrykt litt av avsky om en tidligere seksuell utnytte (snakker om tidligere seksuelle utnyttelser i uttømmende detalj er en annen no-no i faktum).

“Han har i utgangspunktet merket seg en total død ku i sengen da han fortalte meg den siste jenta han datert var 'en slags freak', fordi hun ville ha ham til å trekke håret,” sa hun.

“Beklager, men nesten alle jenter jeg kjenner elsker at når den brukes riktig til rett tid. Hvis han mener det var rart, jeg kommer til å lære ham alt, og selv da vil det trolig falle for døve ører.”

'Nuff said Katie. Høyt og tydelig.

Løsningen: Hold et åpent sinn.

Hvis du ikke kan, holde kjeft faen om det.

Det tristeste er den stakkaren i eksempelet ovenfor ble trolig bare teste vannet med Katie for å se om hun ville være i den.

Dessverre for ham, det var ikke tid. (Hvis du er nysgjerrig, er svaret du gir den en prøve mens du er i loven, og ta det derfra, ikke et minutt før.)

Dommer, ex-kjæreste historie time og seksuell braggadocio er alle surefire måter å kjøle ting av og fremskynde deg vennen sone.

Lær ovenfor godt, gresshoppe, og gi deg selv en sjanse.

Hvilke tegn bruker du for å vise henne at du er god i senga?

Foto kilde: idiva.com.