Etiketter er ikke bare for mote

12 juni 2019

En kvinne er et viktig element i en manns liv. Den rette kvinnen er det viktigste elementet. Hvorfor da er så mange menn - sterk, uredd og kompetent i de fleste saker - så feig og clueless når det kommer til å si: “Jeg er med henne”?

Merking et forhold ser ut til å komme så lett for kvinner. De vil stolt stå ved siden av vår skranglete, benete kropp eller balding, lubben form og muntert forkynner: “Dette er kjæresten min, Bob.” Hvorfor er vi mennesker så nølende til å forkynne våre relasjoner fra hustakene? Hvorfor er Facebook sivilstatus tomt for så mange menn? Og når er rett tid å begynne å ringe ditt forhold et forhold?

load...

1. Feighet.

Jeg har allerede nevnt den mest åpenbare grunnen: Menn er feiginger. Vi har ikke noe problem unnvike kuler for å beskytte våre kjære, men kanskje et “forhold” virker litt for jentete for noen macho gutta. Vi kan lett dele våre seksuelle utnyttelser med noen navnløse, ansiktsløse kvinner, men innrømmet til et forhold føles som en visning av svakhet. Tross alt, betyr det at vi faktisk kan ha følelser. Og disse kolleger og venner som fortsatt er psykisk i sjuende klasse vil sikkert tuting og erte oss om det.

“Du skylder det til kjæresten din å vite

load...

når man skal erklære forholdet.”

2. Forpliktelse fobi.

Selvfølgelig, det er alltid vår velkjente frykt for forpliktelse til å holde oss tilbake fra merking forholdet vårt. Hvis vi er i et forhold, er vi ære bundet til å være trofast. Never mind at vi ikke hadde datert noen andre for et år før vi møtte vår dame, og vi har ikke hatt noen tanker om å være med noen andre for flere måneder vi har vært sammen. Det er prinsippet som teller. Hva om vi skulle komme i stemning for litt variasjon? Hva om dette ufarlig forholdet spiraler til noe som låser oss inn for godt?

Den enøyde slange er rasende protestere:

Min gawd, er vi menn virkelig så patetisk? Ikke svar på det!

load...

3. Personlige opplysninger.

Menn liker å fordeler de ulike delene av livet. De jobber, de tilbringer tid med sine slektninger, de har sine gjengen for hobbyer og sport, og hvis de er heldige, de har sin dame. De egentlig ikke liker det når deres ulike liv begynne overlapping. Gutter aldri likt det når foreldrene blir spurt om kjærester , og de ga aldri opp noen informasjon når de ble spurt om sine aktiviteter.

Kanskje det bare er ikke hvem som helst virksomhet, men vår egen.

4. Man opp!

Det er noen andre som har en interesse i status for forholdet fordi det er hennes forhold, også. Guys, du skylder det til kjæresten din og verdighet din mannlige brødre å vite når den tid kommer til å erklære forholdet. Det kan være ulike nivåer av et forhold. Du trenger ikke å gå direkte til Defcon 5 eller Red Alert. Når dine aktiviteter sammen faller inn i et mønster som ville føre en til å tro at du er sammen, la henne vite at hun er din kjæreste.

Hvis hun har tatt deg med til to bryllup i en sommer, hun er kjæresten din. Hvis du har møtt hennes familie og hennes venner, hun er kjæresten din. Hvis hun inviterte deg til hennes selskap ferie fest, hun er kjæresten din. Det er på tide for deg å begynne inkludert henne i hendelser fra andre avdelinger i livet ditt. Og det er på tide å begynne å fortelle andre mennesker hun er kjæresten din.