Et snitt over resten: blue nile tilbyr et online utvalg av utsøkte forlovelsesringer og smykker

25 juni 2019

Kortversjonen: plukke ut en forlovelsesring er en tungtveiende oppgave, men noen cutting-edgeresources kan hjelpe forbrukerne få det riktig første gang. Blue Nile , verdens største online forhandler av diamantsmykker, har bistått i mer enn 500.000 ekteskap forslag siden 1999. Deres diamant innsamling og pedagogisk innhold imøtekomme til første gangs shopperslooking å imponere sine betydelige andre med sparkly biter av smykker. Blue Nile garanterer kvalitet, utførelse i sin beholdning ofover 150.000 diamanter og andre edelstener. Du kan bygge din egen ring ved hjelp av sine interaktive verktøy for å velge klipp, farge, klarhet, design, miljø, og prisen du ønsker. Neste gang du vurderer foreslå eller givinga romantisk gave til noen spesielle, kan du bla Blue Nile for blendende smykker til en rimelig pris.

I 1998 Mark Vadon var på oppdrag for å finne den perfekte forlovelsesring til kjæresten - det eneste problemet var at han ikke visste noe om diamanter. Han gikk inn i en gullsmedforretning og snart fant seg selv føler seg skeptisk aboutthe ansatte membersand deres blasГ © råd. Han påpekte to ringer som så identisk med ham og askedwhy det var en $ 5000 prisforskjellen mellom dem.

load...

Salg kontorist smilte andsaid hva betydde noe mer enn prisen var hvordan ringen gjorde ham føler. Til Mark'sanalytical tankene, dette var latterlig. Han gikk ut av butikken tomhendt og irritert, men han var også fast bestemt på å lære mer om forlovelsesringer slik at han kunne forstå nøyaktig hva han betaler for.

Blue Nile grunnlegger Mark Vadon builta full service, brukervennlig nettbutikk for smykker.

Mark, en Stanford-utdannede tall cruncher, nærmet seg ring kjøpe beslutning som han woulda forskningsprosjekt og gikk på nettet for å få alle fakta. Han kom upona språk kalt Internett diamanter, en forhandler som offeredinformative beskrivelser og guidede tutorials om diamanter for å supplere sine smykker samlingen.

load...

Takket være denne ressursen, følte Mark trygg når buyingan enestående ring online - for tusenvis av dollar mindre enn ringene han hadde sett i butikken.

Han ble så betatt av denne forbrukervennlig opplevelse som han kom i kontakt med nettstedets eier, Doug Williams, for å diskutere kjøpe virksomheten. De trakk opp vilkårene på en serviett over lunsj. Ved våren 1999, hadde Mark reist mer enn $ 6 millioner, nok til å ta over Internett Diamonds, som herenamed Blue Nile. I dag er nettstedet den største Internett-forhandler av sertifiserte diamanter og fine smykker, men de fortsatt prioritere kunde utdanning fremfor alt annet.

“Utdanning er ryggraden i vårt selskap,” kommenterte Josh Holland, direktør i Brand Experience. “Vi har en kunder-første-mentalitet”.

Hvis du liker det og ønsker å sette en ring på den, kan du stole på Blå Nilen for å gjøre prosessen mye enklere ved å gi tydelig informasjon, ekspertråd, og tusenvis av uavhengig-gradert diamanter. Nettstedets rikelig resourceswalk kunder gjennom de viktige egenskapene til en diamant og tilbyr enkel å bruke verktøy for å innskrenke søket etter en imponerende stykke smykker.

load...

“Vi prøver å veilede folk til å gjøre det best mulig kjøp som er riktig for dem,” Josh fortalte oss. “Vi hjelper kunder med å finne den rette kombinasjonen av funksjoner for å maksimere sitt budsjett og få en vakker diamant.”

Over 150 000 diamanter som kan tilpasses til budsjettet & Taste

Enhver imponerende forslaget starter med diamant. Du kan ikke komme ned på ett kne med noen gamle ringen i hånden. Med en beholdning på mer enn 150.000 diamanter, gir Blue Nile kunder ingen ende av engasjerende valg. Ifølge Josh, about70% av Blue Nile inntekter kommer fromengagement ringer.

Nettstedet tillater par å createtheir egne ringer fra å velge diamant å avgjøre om innstillingen. Først vil du bruke simpleslider verktøy for å velge den ideelle formen, pris, karat, klippe, farge og klarhet i din diamant. Deretter må du velge en innstilling, sortering etter farge, pris, stil eller designer, for å kompensere for diamant. På Blue Nile, tar det noen minutter å sette sammen en unik kreasjon.

Enten du forelsket ved glans av gult gull eller trukket til platina holdbarhet, kan Blue Nile hjelpe deg begrense tusenvis av alternativer til en skreddersydd ring.

Komme engasjert er en once-in-a-lifetime slags arrangement, så folk flest å kjøpe forlovelsesringer er nybegynnere, usikker på hva de leter etter, og helt ny på ring kjøpe. Blue Nile team har erfaring med å undervise nybegynnere hvordan å finne diamantring som passer akkurat.

Tilgjengelig, transparent, og nyttig, gjør dette smykker forhandler ikke presse kundene til å kjøpe noe utenfor deres means.Because Blue Nile fungerer som en nettbutikk, de har significantlyless overhead og kan tilby kvalitet diamanter til en brøkdel av prisen du ville finne i en tradisjonell smykker butikken.

I tillegg til en uavhengig gradert GIA rapport, god produktbilder viser Internett-kundene hva deres jewelrywill ser ut fra alle mulige vinkler. I tillegg tilbyr nettstedet en 360-graders video visning ofany diamant via theDiamond Visualisering Tool. Ved hjelp av avansert teknologi, forstørrer Blue Nile diamant og roterer bildet slik at kundene kan se everydetail.

“Du får en helhetlig følelse av hva diamanten ser ut, og det visuelle er imponerende,” Josh fortalte oss. “Fordi det er så forstørret det er faktisk enda bedre enn å holde den i hånden.”

Erfarne Jewelers utdanne deg på Smart Ring-kjøp Practices

TheEducation delen på Blue Nile hjemmeside råder deg til å bli en ekspert i diamanter. Deres inngående smykker guider dekker alt fra å finne din (eller din partners) ringstørrelse å velge thediamond egenskaper viktigst for deg. Du kan lære mer om metaller, edelstener, perler, gifteringer og andre smykker også.

“Selv bare en liten bit av forskning kan gå en lang vei,” sier Josh. Ved å forstå hva som gjør en diamant mer eller mindre kostbare, kan kundene prioritere hva de ønsker i sine smykker og spare penger gjennom smartere shopping.

“Min forlovede Г © og jeg gjorde mye forskning, og det hele betalte seg da vi så ringen. Blue Nile er virkelig flott!” - Manjari, en fornøyd kunde fra Irving, Texas

Blue Nile gir grundige ressurser slik nybegynnere kan ta informerte beslutninger om deres diamant karat, klarhet, farge og andre aspekter. Konsulent teamet fungerer ikke på provisjon og genuint ønsker å hjelpe til med gratis kjøpe tips. I forhold til diamant karat vekt, for eksempel, foreslår deres eksperter “for å maksimere budsjettet, bør du vurdere å kjøpe en diamant som er like under ideelle karat vekt.”

Team medlemmer på alle nivåer i selskapet ofte tar en personlig interesse i kundene. “En av mine favoritt historier,” Josh fortalte oss, “er vår jewelerswrite ned navnet på kunden av ringen de jobber med, så det er ikke bare en ring til dem.”

Hver Policy & garanti Setter Kundens behov først

Ofte kjøper en diamant betyr å gjøre en livslang forpliktelse, så det er viktig å velge en pålitelig forhandler for å sikre riktig passform. Blue Nile lover tilfredshet throughmany kunde første politikk. For eksempel, gjør selskapet en 30-dagers pengene-tilbake-garanti på avkastning for alle sine smykker.

“Kvalitet og utførelse er viktig for oss,” sier Josh. “Vi sørger for at ringen er akkurat perfekt før den går ut døren, og vi står bak det arbeidet med et nei-spørsmål-spurt returrett.”

Blå Nileprovides gratis resizings og rengjorde løpet av det første året afterpurchasing en tilpasset forlovelsesring. Plus, kunder kan nyte en levetid diamant oppgraderingsprogram bør de noensinne vil erstatte sin diamant med en nyere, dyrere diamant.

Blue Nile display-bare webrooms presentere sine diamanter withfree ekspert konsultasjoner.

Hvis du ønsker å faktisk se Blue Nile er smykker for deg selv, kan du finne en webroom sted nær deg. I butikker over hele landet, shoppere canconsult med kunnskapsrike gullsmeder og faktisk håndtere Blå Nilen smykker. Den webroom er smykker er bare til visning, kan butyou bruke sin iPad til å plassere en ordre, hvis du vil. Blue Nile fysiske steder er en nei-trykk miljø der nettlesere er velkommen til å se på og føle deres smykker.

“Det er svært liten risiko,” Josh forklart. “Vi vet egenverdi hva våre smykker kan bety for noen, og det er et ansvar vi tar svært alvorlig.”

I motsetning til de fleste smykker selgere, oppfordrer Blue Nile sammenligning shopping. Faktisk, anbefaler de å få tilgang til deres side på den mobile enheten mens i en smykker butikken, slik at du kan gjøre en side-by-side-sammenligning av priser i sanntid. Dette lar deg få det beste tilbudet i butikken og på nettet.

Ifølge Blå Nilen Prismatch , “hvis du finner en tilsvar GIA-gradert diamant til en lavere pris,” de vil matche den prisen. Bare ring 1-888-565-7641 for å gjøre krav på gratis. Med uncompromisingcraftsmanship og uslåelig pris, garanterer Blue Nile tilfredshet på hvert salg.

Blue Nile: Hjelpe deg å finne din Diamond in the Rough

Vi har alle hørt diamanter er en jentes beste venn, men for alle dere gutter der ute, diamanter kan være din venn, også, hvis du tar deg tid til å forstå hva som gjør dem gnisten. Blue Nile grunnlegger Mark Vadon fant ut førstehånds hvordan skremmende det kan være å plukke ut en forlovelsesring. Så, etablerte han en enklere måte å utdanne consumerabout diamant priser, og nå kan du kjøpe din valgte ring på nettet for en brøkdel av prisen.

Blue Nile tilbyr kundene gratis sikker frakt på alle ordre fra deres nettside.

Blue Nile laget for å vare, og tilbyr rimelig og slående vakre diamanter i en rekke farger, kutt og stiler. Fra one-of-a-kind engasjement ringer til elegantValentine Day anheng, sin omfattende samling av smykker tilfører verdi til de spesielle øyeblikkene.

Blue Nile ryggen kvaliteten på sine diamanter med kunde første politikk og avansert customtools.If du ønsker å vise den personen du elsker hvor mye han eller hun betyr for deg, kjøpe en diamant, perle, eller gemstone kan sikkert gjøre susen. Ved hjelp av Blue Nile er å kjøpe tips, engasjert par kan finne ut hvordan du kan spare penger på sine engasjement eller bryllup ringer, slik at de har mer å bruke på bryllupsreisen!

“Du kan få en diamantring i en mer moderne måte gjennom Blue Nile. Du trenger ikke å gjøre det på den gamle måten lenger,”sa Josh.‘Vi ønsker å lære folk å kjøpe som eksperter, ved hjelp av vårt guidelinesto getthe prisen de ønsker uten at kvaliteten.’