Er online dating for meg? - (5 måter å bestemme ja eller nei på)

20 februar 2019

Nylig kjøpte jeg mitt første hus, og jeg er forelsket i den. Men før jeg fant “The One”, jeg spurte meg selv: “Er dette huset for meg?” Omtrent hver egenskap jeg så. Det er en stor avgjørelse , og jeg ønsket ikke å ta det lett.

I likhet med hjemmet ditt liv, fortjener ditt kjærlighetsliv best. Hvis du vurderer online dating, trenger du ikke ønsker å hoppe inn i den blindt. Du ønsker å ta deg tid til å finne ut om det er virkelig riktig for deg. Nedenfor er fem måter å hjelpe deg å gjøre det.

1. Hvis du har problemer med å møte folk

Kanskje du er sjenert og nølende til å introdusere deg selv. Kanskje du har fått inn i en rytme av å henge ut med den samme mengden og går til de samme stedene. Kanskje ingen kommer opp til deg uansett hvor mye du vil ha dem. Uansett hva det er, du aldri synes å møte nye mennesker uansett hvor du går og hva du gjør.

load...

Hvis du har problemer med å introdusere deg selv til andre når du er ute, eller om andre har en tendens til å ikke komme opp til deg, så du kan være lurt å prøve online dating.

De fleste av oss komme til dette sted i livet, vanligvis etter eksamen fra videregående skole og / eller høyskole, når vi ikke møter så mange mennesker som vi pleide. Vi jobber hele tiden, vi har familieforpliktelser og andre oppgaver å ta vare på, eller vi ikke prøver nye ting. Online dating er en enkel måte å komme seg ut av brunst og kontakt med mennesker i løpet av sekunder. Over 49.6 millioner mennesker har gitt online dating en sjanse , så hvorfor ikke bli med dem?

load...

2. Hvis du er på et budsjett

Dating kan være dyrt - du er nødt til å tenke på drinker, middag, selve aktiviteten (for eksempel en film, konsert, eller bowling), og transport (for eksempel ved hjelp av din egen gass eller få en Uber). Hvis du skal på to eller tre datoer i uken, vil kostnadene legge opp raskt og spise unna på lommeboken.

Online dating er en effektiv og rimelig måte å møte potensielle datoer og partnere - de fleste nettsteder tilbyr gratis medlemskap med alle nødvendige funksjoner.

Online dating, skjønt, er et økonomisk alternativ. Ganske mye hver datingside har et gratis medlemskap , slik at du kan bruke den uten å måtte betale. Registrer deg for flere nettsteder for å se hvilke (eller de) som er best for dine behov. Våre favoritter inkluderer Match , Elite Singles , og Zoosk - alle som lar deg opprette en profil, laste opp bilder, bla medlemmer, får kamper, flørte, og kommunisere på bestemte måter (f.eks sende virtuelle blunker, IMing, eller mottar meldinger), blant annet.

load...

3. Hvis du har begrenset Free Time

Så mange mennesker har uker som består av å ta med barna til skolen eller praksis eller begge, gå på jobb, kjører ærend, ser legen, trene på studio innom banken, går tur med hunden, sjekker inn med foreldrene, og deretter endelig gjør det hjem akkurat i tide til å spise, se en episode av noe på Netflix, og få et par timers søvn. Jeg sliten bare skrive den setningen. Det er lett å se hvorfor singler ikke har mye rom for dating.

En av de mest praktiske måter å date er på nett - du kan gjøre det mens du er i kø for kaffe, på pendle til arbeid, eller i utgangspunktet hvor som helst i verden.

Men med online dating, praktisk talt alt arbeidet er gjort for deg. Datingside vil sende kamp forslag til innboksen din basert på dine spesifikke kriterier, og alt du trenger å gjøre er yay eller nei dem. Et flertall av nettstedene selv gi isbryter spørsmål eller eksempel meldinger som skal sendes til en kamp. Plus, takket være utviklingen av dating apps, kan du finne kompatible mennesker 24/7 - det spiller ingen rolle om du er innkjøp av mat, får kaffe Starbucks, trene, eller noe annet.

4. Hvis du kjenner noen som har hatt flaks med det

Mer enn 20% av relasjoner og 17% av ekteskap begynner online. Det er en god sjanse for at du kjenner noen, eller kjenner noen som kjenner noen som er en del av den statistikken, eller som har funnet en dato online. Spør dem hva de likte og ikke likte om det og få sine tips.

Når noen du kjenner og stoler er priste online dating og anbefale den til deg fordi de har hatt suksess med det, vil du sannsynligvis ønske å lytte.

En venn av meg ble med en dating app for tre uker siden, og hun har allerede funnet noen hun slått med. Det er flott å se henne så lykkelig, og det viser at det virkelig kan skje med hvem som helst - du har akkurat å sette deg der ute.

5. Hvis du har prøvd alt annet

Du har gjort det blind dates og oppsett. Du har gått ut med din kollega beste venn fetter. Du har gitt din venn en prøve for å se om det er noe der. Du har kontaktet folk på barer, klubber, hundeparker, spin klasse, crosswalk, og overalt ellers du kan tenke på. På slutten av dagen, hvis du er på ditt arme råd, og kan ikke stå å være singel lenger, bør du slå til online dating.

Hvis du har ingen alternativer til venstre og er en dårlig dato bort fra å erklære deg selv en eneste katt dame eller katt gentleman, er online dating der for å ombestemme deg.

Dating er ment å være en av de mest morsomme deler av livet, ikke en av de mest frustrerende. Online dating kan gjøre det morsomt igjen, selv om du er dette nær ved å gi opp og bruker det som en siste utvei. Love!

The Better spørsmålet er “Hvorfor skulle jeg ikke prøve Online Dating ?!”

Kanskje den beste delen om huset mitt er at jeg kan gjøre hva jeg vil gjøre og gjøre det min egen, og det samme gjelder med online dating. Fra profilen din i søkefiltre til dine meldinger og utover, du er i førersetet. Så i stedet for å spørre deg selv: “Er online dating for meg?” Hvis du er seriøs om kjærlighetslivet, spør deg selv “Hvorfor skulle jeg ikke prøve online dating?”