Er match.com legit? - (5 ting du trenger å vite)

7 mars 2019

Vår side er et gratis online ressurs som tilbyr verdifullt innhold og sammenligning tjenester til brukerne. For å holde denne ressursen 100% gratis, får vi kompensasjon fra mange av de som er oppført på stedet tilbyr. Sammen med viktige gjennomgang faktorer, kan denne kompensasjonen påvirke hvordan og hvor produktene vises på tvers av området (inkludert, for eksempel i hvilken rekkefølge de vises). Vår side omfatter ikke hele universet av tilgjengelige tilbud. Redaksjonelle meninger uttrykt på nettstedet er strengt vår egen og er ikke gitt, støttet eller godkjent av annonsører.

Annonsør Disclosure

Er Match.com Legit? - (5 ting du trenger å vite)

Nedenfor vil vi gå mer i dybden om dette spørsmålet, samt flere andre viktige.

2. Grunnlagt i 1995, de er de mest etablerte dating tjeneste

Hver nå og da, vil vi få brukere som spør oss: “Er Match.com real?” Vårt svar på det er Match er så ekte som det blir. Tenk på dette: i 1995, Michael Jordan tilbake til NBA, “Apollo 13” premiere, og Match.com ble grunnlagt. Det viser bare hvor lenge de har vært en pioner i dating industrien. Kampen var en online datingside før alle hadde en datamaskin i huset deres! Den neste dating nettsiden kom ikke sammen før to år senere. Kamp så et behov og adressert det, og de har fortsatt å være innovatører siden den gang.

load...

3. Området har flere sikkerhetstrekk, Inkludert 24/7 Support

Sikkerhet er ofte en stor bekymring for nettdatere, spesielt førstegangsreisende. Og det bør være. Du ønsker å vite tjenesten du bruker kan hjelpe deg å møte den rette samtidig beskytte deg og din private personlig informasjon fra svindlere.

Match.com har et omfattende hjelpeside som dekker alt fra å beskytte din økonomi til å møte kampene i person.

Så, er Match.com trygt? Selvfølgelig! Området har en rekke forholdsregler på plass for å sørge for at du er trygg under hvert trinn av online dating reise. Match gir brukerne muligheten til å blokkere fornærmende medlemmer, og de gir et omfattende hjelpeside med eksperter tips. Deres kundeservice er også tilgjengelig 24/7 via e-post og mandag til fredag 8 am til 17:00 CST på telefon 1-800-92-MATCH (1-800-926-2824).

load...

4. Registrer deg for en gratis tre-dagers prøveversjon for å teste alt ut første

Fordi de tilbyr en 100% gratis tre-dagers prøveversjon som gjør at singler for å opprette en profil, laste opp bilder, søke etter kampene, og sende og motta meldinger, kan vi definitivt si ja på spørsmålet “Er Match.com verdt pengene?”

Denne gratis prøveversjon er en fin måte å ta området for et spill før du registrerer ditt navn på den stiplede linjen, så å si. Men når du har møtt noen du virkelig liker, vil du ønsker å oppgradere til en full konto. Ingen grunn til bekymring, skjønt. Match har flere rimelige månedlige medlemskap, og du kan få 74% på alle av dem.

Med en full konto, kan du også få tilgang til mer nyttige funksjoner som Uthevet Profile (vises på toppen av Match søkeresultater), First Impressions (du vil dukke opp i nye medlemmenes Daglig 5 kamper), og e-post Les Notification (vet når noens lese meldingen).

load...

5. Match er mer vellykket enn noen konkurrent

“Er Match.com vellykket?” Dette er en av våre favoritt spørsmål å besvare fordi statistikken er bare så ufattelige, og vi elsker å dele dem med folk. De fleste av oss har sikkert hørt at Match har ført til flere datoer, relasjoner og ekteskap enn alle andre dating nettsiden, og det er virkelig sant: 517.000 relasjoner, 92.000 ekteskap, og selv 1 million babyer , for å være nøyaktig.

Natalie og Mike er bare en av de tusenvis av Match suksesshistorier.

En annen morsom faktum er 11% av gifte par som møttes på Match sier de falt i kjærlighet med sin partner på området før de møttes i person. Dette er et godt eksempel på hvordan nøyaktig Match er samsvarende system er, og hvor enkelt det er å danne en ekte bånd med noen.

Match: ikke bare en god datingside, men en stor en

Å ha 2,500+ dating nettsteder der ute er liksom en Catch-22 situasjon. Det er flott at single har så mange alternativer, men det kan også bli stressende å prøve å ta den riktige avgjørelsen. Velger feil en, og hvem vet hvor ditt kjærlighetsliv vil ende opp. Vi foreslår å stikke med nettstedet som startet det hele - Match har flere tiårs erfaring, er klarert blant datere, og legitimt fungerer. Du vil ikke bli skuffet!