Er du ny på lesbisk dating? 3 ting hver kvinne bør forvente

30 mars 2019

Som en dating coach, jeg får e-poster hele tiden fra kvinner som er nylig ut av skapet og ønsker å starte dating kvinner. Siden disse kvinnene ofte ikke vet hva du kan forvente, de kommer ut for å få råd.

Sannheten er at ingen lærer oss å være lesbisk. Ofte kommer vi ut uten å vite noen andre LGBTQ kvinner. Kommer ut kan være underlig og forvirrende. Vi må lære om oss selv og den nye måten vi ønsker å uttrykke vår seksualitet. Men vi må også lære om en helt ny subkultur og måte å forholde seg.

load...

Alt dette ny læring skjer i en “high stakes” miljøet fordi saker av hjertet er ikke bare dypt viktig for oss, men de også la oss mest sårbare for hjertesorg når ting ikke går vår vei.

Ikke alle trenger dating råd når de først kommer ut. Noen folk skjønner at de er LGBTQ fordi de ble forelsket og inn i et forhold. Heldig for dem (på noen måter) fordi de får oppleve romantikk med en kvinne for første gang uten å måtte søke etter det.

load...

Andre kvinner, som meg selv, innser de er queer før å finne en kvinne å date. Dette betyr at de må lete etter kjærligheten uten å ha hatt noen erfaring dating kvinner. For mange kan dette være den vanskeligste delen av å komme ut. Det sikkert var for meg.

Nedenfor er tre svært viktige ting du bør forvente når du begynner å date kvinner for første gang etter å komme ut.

1. Kvinner kan reagere negativt på deg fordi du er “Ny”

Jeg visste ikke at du kan forvente dette når jeg først kom ut, så den negative reaksjonen jeg fikk fra mange kvinner var sjokkerende. Men årsaken bak kvinners negativ reaksjon på newbies er relativt forståelig.

Sannheten er at kvinner kan være svært raske til å forelske seg i , og det er fornuftig for kvinner å være forsiktig med å åpne opp i situasjoner hvor det er en større sjanse for å bli skadet. Kvinner blir redd i møte med røde flagg. For mange kvinner, kan det faktum at noen er nylig ut av skapet være et stort rødt flagg.

load...

Noen lesbiske kvinner kan være slem mot nylig ut kvinner fordi de bekymrer avvisning.

Å være ny til dating kvinner er et rødt flagg fordi teorien går som den første kvinne noen datoer vil sannsynligvis ikke bli deres siste. Hvis noen kan du være hennes første, er frykten på baksiden av hennes sinn at du til slutt kommer til å forlate henne med en stor kjærlighetssorg fordi du til slutt kommer til å ønske å oppleve mer enn bare en kvinne.

Ikke ta det personlig. Hvis noen er ute etter henne sjelefrende, har hun all rett til å unngå å ta sjanser med en nybegynner som kanskje ennå ikke vet sikkert hva hun ønsker fra kjærlighet og romantikk i dette livet.

Men ikke bekymre deg for mye. Avslag er en normal del av dating kvinner, og det er ikke personlig.

Bare fordi du er ny betyr ikke at du aldri vil være i stand til å finne noen å date. Det vil trolig være mange kvinner som vil tenke din mangel på erfaring er sexy fordi de vil komme til å spille rollen som læreren din eller være først.

Det beste du kan gjøre er å tydelig kommunisere dine ønsker med kvinnene du møter, slik at ingen blir skadet.

2. Noen spørsmål ikke må svar

På noen måter, skeiv dating scene er som det svarte markedet - det finnes ingen regler. Velkommen til jungelen. Velkommen til vill, vill vest.

I cisgendered / heteronormative verden, kan livet bli ledet i henhold til tradisjonelle normer der det er et sett måte å gjøre ting. Roller for menn og kvinner er klart definert for alle som ønsker enkelhet av å leve i henhold til svart-hvitt definisjoner.

Men som ikke finnes i den skeive samfunnet. Hvem spør hvem ut ? Hvem gjør planene for date? Hvem betaler til middag? Hvem vet???? Seriøst, ingen har svaret på disse spørsmålene.

Noen av dine spørsmål om lesbisk dating kan aldri bli fullt ut besvart, så vær forberedt.

Being LGBTQ betyr å leve i gråsonen. Selv sier vi er LGBTQ er tvilsom fordi er de selv de riktige bokstavene nå ? Er vi forlater en ut? Er vi fornærme noen? Kanskje vi er...

Det er uendelige måter å være “ikke rett”, og når vi bestemmer oss for at vi ikke kommer til å være utelukkende dating medlemmer av det motsatte kjønn, åpner vi oss opp til flere spørsmål enn svar.

Det beste vi kan gjøre er å behandle andre med verdighet og respekt. For eksempel, er det alltid gode manerer å tilby å betale regningen (eller dele det hvis hun tilbyr seg å betale). Det er alltid en god praksis i livet å være modige og ta initiativ når vi vil ha noe eller noen i ditt liv.

3. Det kan ta en stund å gjøre virkelige venner

Det frustrerende Sannheten er at det kan ta lang tid å bygge opp en stamme og / eller gjøre virkelige venner i LHBT samfunnet.

Det er viktig å være venner med andre kvinner som liker kvinner. Vi trenger lesbiske venner.

Problemet er at ofte når vi først kommer ut, vi rett og slett ikke kjenner noen andre lesbiske, og ofte selv våre rette venner ikke kjenner noen andre lesbiske heller.

Når vi setter ut for å gjøre lesbiske venner, vi virkelig nødt til å starte fra scratch. Sannheten er at å bygge ekte vennskap er ikke noe som kan skje over natten. Deep varige vennskap er som edelstener, og noen ganger må vi sortere gjennom massevis av småstein for å finne dem.

Når vi prøver å gjøre skeive venner, er det normalt å tilbringe tid med mye skeive folk bare fordi de er skeive. Vi gjør dette fordi vi ønsker queer venner.

Finne deg selv og bygge opp stammen kommer til å ta mer enn bare en dag.

Men når vi velger folk bare fordi de er skeive, vi holder forskjellige standarder enn vi vanligvis ville holde når du velger venner. Det er derfor det er normalt, i de tidlige stadiene av å være ute, for å være henger ut med lesbiske og føler at “ dette er ikke mitt folk.”

Det kan også føle seg som noen av de kvinnene du ønsker å være venner med forlater deg ut. Kvinner kan noen ganger være cliquey og lesbiske er intet unntak til denne regelen.

En annen ting å forstå er at noen kvinner kan bli tiltrukket av deg og prøve å komme nær deg å date deg. Du kan bare vil være venner, men du er sannsynlig å møte kvinner som vil ønske noe mye dypere.

Vær forsiktig med å komme for nær kvinner som ønsker deg på måter som du ikke gjengjelde fordi de kan ende opp med følelsen avvist og får vondt. Når kvinner er vi nær å føle seg avvist og såret, kan de være i hemmelighet sjalu , konkurransedyktig, og usikre. Eller de kan selv prøve å sabotere våre sjanser til å møte noen andre.

Finne lesbisk stamme er viktig, men forstår og forventer at det kan ta litt tid for at det skal skje, og du kan ha til å navigere litt drama underveis.

Coming Out og læring hvem du er er en prosess som tar tid

Dessverre, når det kommer til store forandringer i livet, ting vanligvis ikke alt arbeid ut over natten. Det er normalt for kvinner å gjøre en stor feil når de først kommer ut.

Innse at du er i en sårbar plass. Det er OK, og det er alle en del av prosessen. Med tiden blir alt mye lettere , og de problemene vi står overfor når vi først kommer ut opphøre å være problemer.