Er du for kresen?

4 februar 2019

Samtalen startet med, “Jeg har ikke hatt en dato i tre år på grunn av arbeidsforpliktelser”, fra en attraktiv advokat jeg møtte.

Hun la til: “Jeg sluttet en online datingside en natt, men jeg har ikke logget på siden. Jeg likte ikke de kampene de sendte meg. Jeg tror ikke online dating er for meg. Jeg tror jeg virkelig trenger din hjelp.”

Med helligdager rundt hjørnet, er angsten stiger.

Jeg lyttet til hennes smerte om muligens å gå gjennom en annen nyttårsaften eller Valentinsdag som en enkelt kvinne med en stor bursdags rundt hjørnet.

load...

Med energi hun setter inn sin vellykkede karriere, var det absolutt ingen balanse i hennes kjærlighetsliv. Hun er overbevist om at hun er altfor kresen, og det er grunnen til at hun er singel.

Når det gjelder forhold, mange singler har en visjon om sin drøm fyr eller den perfekte kvinnen.

De har ofte lange lister med sine krav til en dato eller en kompis. De ofte er de som oppholder seg hjemme på lørdagskveldene, mens deres venner som er koblet opp blir kos ved peisen snakker om deres fremtid.

Dette er utrolig smertefullt for så mange singler som sier de ikke kan finne en anstendig fyr eller jente hittil i byen deres.

Jeg har bodd i Los Angeles og New York, to av de største byene i landet fylt med mange flotte singler som skulle ønske de var i et forhold. Singler i begge disse byene sier de bor i verste byen i verden for å møte noen.

load...

Jeg er her for å si det trenger ikke å være på denne måten.

Ved gjennomgang hennes potensielle online datoer, kom jeg opp med mer enn 50 gutter hun kunne engasjere seg i en samtale med å begynne å fylle hennes date kort med mål om å møte i person.

Dessverre, sa hun: “Jeg er ikke interessert i noen av dem. De er ikke min type.”

Den første unnskyldning var han ikke den geografiske ønskelig. I mellomtiden, han levde bare 20 til 40 minutter unna. Jeg forklarte at par er i bevegelse over hele landet og til og med hele verden for kjærlighet.

Hennes jobb kan ende i morgen. Hva så? Hun vil være singel og uten jobb. Ikke en god situasjon for noen som virkelig ønsker å finne noen å gifte seg.

Andre unnskyldninger inkluderer han er ikke min fysiske type. Jeg liker høye menn med mer hår. Egentlig? Jeg forklarte menn og kvinner krympe i løpet av alder. Med tiden vil vikene vises på fyren hun har drømt om.

Hvis du kan forholde seg til denne historien i uansett, så du er for kresen.

load...

Hvis du er super-vellykket i din karriere, hvorfor ikke ta noe av den energien og sette den til å bruke en time om dagen for å finne noen på nettet for å praktisere dine dating ferdigheter?

“Ingen ønsker å være med

noen som er altfor kresen.”

La oss se på den motsatte situasjonen.

En annen attraktiv kvinne har vært på 73 online datoer i 10 måneder. Hun er en Internett-dating veteran.

Hun fyller opp sin dato kortet hver uke, som dere tror hun er hot. Hun har gode bilder, en vittig profil og en interessant jobb. Kanskje en eller to av mennene har gått til en annen dato, men ikke lenger.

Hver dag jeg høre unnskyldninger som går fra han liker å ha på Hawaii-skjorter og jeg hater Hawaii skjorter, til han leie en leilighet, og er ikke et hus, å han trenger å miste 10 pounds.

Hun har gjort en karriere ut av online dating, men er en fullstendig fiasko på prosessen, som ingen ser ut til å være god nok for henne. Hun kommer hjem frustrert og sint og tar ned hennes profil for et par dager, for så å sette den opp igjen for å fylle den datoen kortet igjen.

Online dating gir deg en bukett av potensielt fabelaktige datoer, venner og forretningsmuligheter. Skal du på datoer med noen som ikke ser ut til å være perfekt kan overraske deg når du møter i person.

Noen ganger daten din vil ha en bedre personlighet enn du hadde forventet, eller selv ser mer attraktivt for deg. Hvis du bestemmer deg for å nix en potensiell date basert på profilbildene alene, vil det resultere i ikke å finne noen herlig å tilbringe livet med.

Jeg utfordrer deg til å begynne å tenke på å være så vellykket med online dating som du ville gjort med jobben din. Gå ut på noen datoer med folk å praktisere dine dating ferdigheter.

Ingen ønsker å være sammen med noen som er for kresen og ingen, selv inkludert, er perfekt på alle måter.

Er din pickiness komme i veien for din lykke?

Foto kilde: sheknows.com.