Endelig svar: er tinder for tilkoblinger?

8 juli 2019

Her i online dating verden, er det allment kjent at Tinder er gyte av skaperne av Grindr.

Nå er du sikkert klar over Tinder, men hvis du er heterofil, er det en god sjanse Grindr har ikke vært på radaren.

Grindr er en beryktet oppkobling app. Jeg møtte en av grunnleggerne av programmet, og han var veldig åpen om det.

Det gytt fra et problem mange homofile menn hadde i å finne partnere mens ut og om i det offentlige og ikke vite hvem var homofil, og som ikke var. Grindr bro dette gapet ved å bringe opp kampene som var homofil, klar til fest og hyper-lokale til din posisjon. Det var en hit.

load...

Så laget de Tinder, en heterofil app.

Men spørsmålet om mange menneskers sinn er, “Er Tinder skal bare være for hookups, også?” Siden Tinder er bare en app, er det ingen formålsparagraf til å fortelle deg hvordan du skal bruke den.

Det går rykter om en av grunnleggerne uttalt at Tinder ble ikke hookup orienterte siden kvinner hadde mindre sannsynlighet for å lete etter hookups enn menn.

En homofil mann fortalte meg en gang at når det kommer til sex, menn er gasspedaler og kvinner er bremsene. “Tenk to gasspedalene sammen,” sa han.

Selv om det kan være en stereotypi og en generalisering at kvinner er mindre tilbøyelig til å søke hookups, kanskje det er sant - kanskje Tinder er også full av “bremser” for at det skal alltid være en rett oppkobling plattform.

load...

Jeg finner den gjennomsnittlige rett dater har ingen anelse om hva Grindr selv er, eller sin tilknytning til Tinder, og har derfor ingen forutinntatte forestillinger om hva hensikten med programmet er ment å være.

“Tinder har mye å gå

for det for mange grunner.”

Jeg bli spurt “Er Tinder bare for hookups eller hva?”

Det flotte Tinder å ta av så stor som den har innebærer at alle typer mennesker har sluttet seg: de nysgjerrige, de som søker bare action, de som ikke ønsker å prøve databasert online dating, de som liker funksjonaliteten, de på jakt etter sammenhenger.

En ting som gjør at jeg tror det ikke er en rett hookup app er det faktum det linker til Facebook. Trekke opp virker bedre når det er nærmere anonym, når du ikke har venner i felles som kan fortelle historier.

Mens på Tinder, kom jeg over en mann som hadde en felles venn med meg på Facebook. Dette gjorde det ekkelt lett å finne ut at han faktisk var gift.

load...

Jeg tror Tinder har mye for seg for mange grunner, uavhengig av hookup foreldre via Grindr.

De delte Facebook-venner og delte Facebook interesser peker til å sette stiftelser / samtaler for felles, som er en nøkkel til å skape relasjoner mer enn bare Spillkonsoller.

Er det veldig game-aktig og overfladisk?

JA. Du får se en haug med nye potensielt interesserte ansikter på et øyeblikk. Det er vanedannende.

Den er designet for å vise deg den neste nye ansikt i løpet av de du allerede har matchet med, noe som gjør det mer sannsynlig å oppsøke varige forbindelser. Det er et potensial ego boost for de som er på mottakersiden av en masse riktige rapper.

Jeg kjenner mange kvinner liker Tinder løpet tradisjonelle dating nettsteder fordi de bare menn som kan kontakte dem er de som de allerede har gitt “tillatelse” til siden det krever både brukerne sveipe høyre.

Dette eliminerer mye av hva kvinner føler er skumle om online dating: å få uønskede meldinger fra menn de ikke er interessert i.

For menn, kan det være et spill for bare å få se hot chicks, som mange menn finner fornøyelig i seg selv. Det kan være vanskelig å få kvinner til å dra rett på dem, slik at de kan bokstavelig talt dra rett på hver kvinne de kommer over bare håper en vil gjøre gjengjeld.

For noen menn, er Tinder stor i den forstand at de ikke trenger å liste opp noe informasjon om seg selv som kan potensielt få dem avvist av kvinner på tradisjonelle dating sites.

For eksempel, høyde, inntekt, utdanning og sysselsetting er ting kvinner har ingen kunnskap om mindre menn frivillig det på deres Tinder profil.

Som et resultat, kan mange finne seg selv å få en sjanse til kvinner de ikke ville få tilgang til noe annet.

Så hva tror du? Er du på Tinder bare for hookups?

Foto kilde: thestylecon.com