En lidenskap for det skrevne ordet: goodreads forener bokentusiaster rundt en kjærlighet til å lese

3 mai 2019

Kortversjonen: Etablert i 2007, Goodreads' er misjon ‘for å hjelpe folk med å finne og dele bøker de elsker, og for å forbedre prosessen med lesing og læring i hele verden.’ De gir en plattform for folk å koble seg til gjennom gruppediskusjoner, vennelister , community-baserte bevaring og felles interesser, alle med bøker som det sentrale tema og forene komponent. Hvis du har et ønske om å styrke obligasjoner med venner og kjære, samt møte nye likesinnede folk på nettet, alt basert på felles forståelse av litteratur, er Goodreads et fantastisk sted å koble til.

Mange relasjoner og vennskap dreie seg om en felles lidenskap. Enten det er musikk, film, eller mat, disse hobbyer en tendens til å bringe folk sammen over en felles interesse. Goodreads , verdens største nettstedet for ivrige lesere og bok-anbefalinger, wasfounded i 2007 med dette målet i tankene. Mer enn 50 millioner medlemmer sterk, koble mennesker er, og alltid har vært, i sin kjerne.

load...

Goodreads administrerende direktør og grunnlegger, Otis Chandler, sa han tror “mer enn noe annet i kraft av historiefortelling til å endre våre liv.” Medlemmer dele denne troen, og Goodreads gir dem en flott sted å komme sammen.

Denne sosiale plattformen tillater bokelskere å dele sine leseopplevelser med hverandre, slik at deres venner, familie og tilhengere kan få tilgang til anmeldelser av bøker de har lest, samt hva de nå leser. Goodreads gir medlemmene en stemme i den litterære samfunn med evne til å utvikle en robust profilside som inneholder et vell av informasjon om sine lesevaner. Og, med evne til oppslags andre brukere og delta i grupper av likesinnede lesere, deler din kjærlighet til litteratur og få boken anbefalinger er enkelt og morsomt.

load...

Koble til med 50 millioner medlemmer gjennom gruppe Diskusjoner

Otis var i andre klasse da han oppdaget “Hardy-guttene” bokserien. Hans kjærlighet til å lese bare vokste derfra, og han fant seg alltid på utkikk etter den neste store boken. Men hva han oppdaget snart etter skanning en venns bokhylle for ideer var han ville mye heller slå til venner for boken forslag fremfor bestselgerlistene.

Så han og hans nå-kone Elizabeth stiftet Goodreads - et gratis nettsted der bokelskere kan se hverandres “bokhyller,” lese fagfellevurderinger, og snakke om alle ting litteratur.

“Noen ganger du leste en bok, og det fyller deg med denne rare evangelisk iver, og du blir overbevist om den knuste verden vil aldri bli satt sammen igjen med mindre og før alle levende mennesker lest boken.” - John Green, forfatter av “The Fault in våre Stars”

En av de kuleste tingene om Goodreads er medlemmer får til å lage profiler og bruke grupper for å få kontakt med mennesker over hele verden som har lignende bok interesser. Det er litt som en stor bok klubb for alle dine venner, bekjente, familiemedlemmer, venner av venner og fremmede, også.

load...

Delt bok interesser kan være ideelle isbrytere når det gjelder å smi nye vennskap og styrke gamle. Mulighetene for tilkobling er tilnærmet ubegrenset i denne enormt populære og ekspansiv online fellesskap av lesere. Som Otis sa, “kunnskap er makt, og makt er best delt blant leserne.”

Lag en venneliste og Discover hva andre Reading

Akkurat som Otis mener, er det én ting å ta råd fra fremmede, men det er enda mer meningsfull når det rådet kommer fra venner eller kjære. Bruk Goodreads å lage vennelister, finne ut hva andre leser, og form obligasjoner gjennom den delte kjærlighet til romaner, rock-n-roll memoarer, saftige biografier, eller hva det kan være. Området har også et sammenlign Bøker kobling som gjør det enkelt for deg å sammenligne bøkene på det digitale bokhylle med at av en annen bruker.

Bruke Goodreads å koble kan gjøre at du føler at du sitter i samme rom som andre lesere.

Ikke bare kan du spore opp likesinnede på Goodreads, akkurat som du ville gjort på en hvilken som helst sosial plattform, men du kan få kontakt med dem på et dypere nivå. Å vite hva en person har lesing kan gi deg et lite glimt inn i deres underbevissthet. Ivrige lesere vet bindingen deles over kjærligheten til den samme litteraturen kan være så mye mer meningsfylt enn nesten noen annen overflate nivå obligasjon.

Lesing kan også være en god samtale forrett. Med muligheten til oppslags andre medlemmer av nettstedet, kan du begynne en back-og-tilbake om en bok du og noen andre har lest. Tenk på dette meldingsfunksjonen som din egen rate og belest alter ego, holde hånden din mens du tar et dypt pust og begynne en svært intellektuell prat med noen nye.

Finn din neste Favoritt Bok Gjennom community-baserte Curation

Tro det eller ei, mange som ikke får så begeistret for å lese nye bøker fordi de ikke vet hvor du skal begynne. Plukke opp og starter en bok er en forpliktelse, og ikke alle har tid eller tålmodighet til å begynne uten å ha noen ide om hva de registrere seg for.

Goodreads løser dette problemet ved å gi deg best-of lister og troverdig anbefalinger fra lokalsamfunnet. Dette kan virkelig hjelpe ikke-lesere som er nølende om hunkering ned og binde seg til en ny roman. Goodreads hjelper folk å finne personer som deler felles interesser, slik at de kan lære hva disse menneskene elsker å lese på forhånd. Og for de av dere der ute som allerede er store lesere, kan Goodreads bare forsterke din kjærlighet for å lese ved å hjelpe innskrenke de mest populære bøkene i nettverket ditt.

Hvert år gir Goodreads en liste over årets beste bøker basert på Goodreads Choice Awards - den eneste store boken tildelinger avgjøres av lesere. Denne listen er helt community-baserte, eliminere bias. Den lar medlemmene vet hva kamerat Goodreads medlemmer elsker, og sluttresultatet er noe som er kuratert av samfunnet. Tildelingene er en fin måte å finne ut hva din fellesskap av andre lesere elsker så du kan lage en godt utdannet valg når du henter neste lese.

Utover sine intuitive måter å lede deg til interessante bøker, Goodreads har også noen andre morsomme funksjoner for bokormer, inkludert trivia quiz, forfatterintervjuer, og evnen til å stille utvalgte forfattere spørsmål om deres arbeid.

Goodreads bringer folk sammen gjennom felles interesse

Den lange og korte av det hele er Goodreads bringer folk sammen basert på deres leselyst, ofte fører til nye oppdagelser og tilkoblinger.

Ved å bygge vennelister, bli med diskusjonsgrupper, og bor på toppen av oppdateringer, er vi i stand til å møte noen flotte folk takket være Goodreads. Og vi er aldri i fare for å plukke opp en usmakelig romanen noensinne igjen. De er et flott område, og de virkelig tillate folk å binde på en svært intellektuell og personlig nivå. Så her er din neste Hemingway klassisk lest, eller dampende romantikk roman, eller punk legende memoarer!