Ekspertanmeldelser, livlige fora og ombord-arrangementer: cruisekritiker innleder singler på reise til vennskap og romantikk

16 februar 2019

Kortversjonen: Hvis du planlegger et cruise ferie, Cruise Critic har ressurser og samfunnet for å oppgradere din ferie ved å gjøre det mer overkommelig og social.Founded i 1995, gir deg, tilbud og kommunikasjonstjenester rettet mot å hjelpe reisende dette nettstedet bookthebest cruise tilgjengelig. Av særlig bruk for single, Cruise Critic offerseasy måter å møte nye mennesker og få venner før og under turen gjennom pre-boarding passasjer fora og ombord møte opp hendelser. Ikke bare gjør sine kommunikasjonstjenester tillate ferierende å holde kontakten, men området leverer også informasjon om mer enn 500 skip, 90 cruise linjer og 300 porter - noe som gjør den til den største online ressurs for å planlegge et cruise.

De Cruise Critic oppslagstavler, et sted for cruise-goers å sosialisere før du setter seil sammen, er vanligvis full av glade planlegging og ivrige introduksjoner, men en dag, et medlem postet en dyster melding til sine nye venner på nettet. Mannen hennes hadde gått bort, hun fortalte dem, slik at hun ikke ville være i stand til å bli med dem på cruise de hadde vært diskutert i flere måneder før. Hun rett og slett ikke føler seg opp til en ferie alene.

load...

Umiddelbart, nettsamfunn samlet seg rundt henne med ord sympati og oppmuntring. “Ikke avbryte,” de fortalte henne “og vi vil sørge for at du har en god tid -. Du vil ikke være alene” Så, styrket av deres støtte, holdt hun sin reservasjon og ble med dem på cruise som planlagt. Lite visste hun at dette vil danne grunnlaget for livslange vennskap og føre henne til å møte mannen hun ville gifte seg.

Gruppen løftet ånder, smidd sterke bånd, og ultimatelyhelped henne å finne en måte å helbrede henne brutt hjerte.

Melissa Paloti har jobbet på Cruise Critic i 12 år og er nå direktør for produktutvikling.

load...

Dette er bare ett eksempel ofhow felleskapet på Cruise Critic bringer folk together.Over 7 millioner mennesker besøker nettstedet hver måned -Noen er singler som reiser alene, mens andre er honeymooning par, familier, etc.Regardless ofcircumstance, hver besøkende fordeler fra stedets hotell og sosialt nettverk.

Som et sosialt samvær og forskningsverktøy, hjelper nettstedet folk få mest mulig ut av sine ferier.

Cruise Critic har informasjon onmore enn 500 skip, 90 cruise linjer, og 300-porter, noe som gjør den til den største online ressurs for å planlegge et cruise.

Siden deres ble grunnlagt i 1995, har Cruise Critic facilitateddozens av forhold og ekteskap som resulterte fra nettstedets oppslagstavler og events.This kommer ikke som noen sjokk for Melissa Paloti, direktør for produktutvikling, hvem vet de sterke båndene som kan danne på nettstedet.

“Vi har historier om folk som har møtt på våre boards og fått gift eller er i relasjoner,” sa hun, “så det er en fin liten bivirkning av samfunnet vårt.”

load...

Gjennom Cruise Critic, 1M Medlemmer CanMeet i en uformell setting

Nettsamfunn har singler en uformell måte å møte nye venner og kjærlighet interesser, og i tilfelle av Cruise Critic, kan du også enjoya fantastisk ferie mens du er i gang.

Nettstedet touts seg som verdens største online cruise ressurs, bidrar 7 millioner månedlige besøkende oppdage alt de trenger å vite om deres kommende cruise. Cruise Critic fora plass er en summende hub av medlemmer planlegging, deling, og anbefale cruiseskip. “I vårt samfunn, har vi over en million medlemmer,” sier Melissa. “De snakker daglig på alle aspekter av cruising.”

“Fordi cruising er sosial,” Melissa sa, “det er faktisk en veldig flott form for reise for single eller for folk som er ute for å få nye venner.”

Singles har spesifikke reise prioriteringer og behov som er annerledes enn folk som reiser som en group.According til en Cruise Critic undersøkelse blant sine egne medlemmer, 50% av single reisende identifisert Karibia som sitt neste cruising destinasjon.

På spørsmål om hvilke cruiserederi gir singler den beste opplevelsen, anbefales Melissa norsk på grunn av den innovative utformingen av enkelte skip. I sine nyere skipene har rederiet designet rom - ligner studioleiligheter - som kobles individuelle hytter til en felles sosial plass for gjester å møtes for en drink eller en uformell prat. Fra design til aktivt uteliv, har norsk mye å tilby single reisende.

“The vennskap aspektet er stort”, understreket hun. “Med cruising være så sosial, det er definitivt måter å utnytte samfunnet vårt - og turen i seg selv - for å møte folk og skape de typer relasjoner.”

Roll Call: Hvor Brukere Finn medpassasjerer på Deres Cruise

Som Cruise Critic utviklet tidlig på 2000-tallet, teamet merke til en interessant trend pågår. Medlemmer ble legge ut roll-samtaler annonsere hva cruise og datoene de skulle reise og be om andre medlemmer til å høres ut om de ville være der også.

“Det var så mye samtale rundt denne type aktivitet,” Melissa tilbakekalt. “Vi bestemte oss for å hjelpe medlemmene å finne en enklere måte å gjøre det, så vi laget en egen Roll Call delen og produkt bare for dem.”

Roll samtaler gir en enkel måte å makea tilkobling.

I Roll Call forum, kan folk bli et år (eller mer) på forhånd og begynne å møte andre som også vil bli fatt på en bestemt cruise. Mange aktive medlemmer registrere deg for å snakke om sin tur, utveksle nyttige ting, og selv planlegge utflukter sammen for å spare på kostnadene.

“En fin biprodukt ofthe Roll Callis levetids vennskap, relasjoner og ekteskap som har dannet gjennom årene,” Melissa kommentert.

Verktøyet er uvurderlig som en måte å introdusere andre passasjerer i en uformell setting. For å begynne å chatte og sosialt samvær lenge før avreisedato, sjekk ut Cruise Critic er Roll Call fora.

Meet & Mingle Events: Cruise Critic WelcomesMembers Aboard

Etter å registrere deg og å få venner gjennom Roll Call, medlemmer ofte ikke kan vente med å komme sammen. Cruise Critic hjelper med det, samarbeider med cruise linjer å tilby en gratis Meet & Mingle fest.

“I året som leder opp til cruise,” Melissa forklarte, “folk kan melde seg på festen. Når de er om bord, har vi en eksklusiv plass reservert hvor medlemmene kan møte hverandre i det virkelige liv.”

Disse hendelsene finner sted på den første dagen av cruise, og noen ganger høyere offiserer av skipet - selv Kaptein - møt opp til å mingle med passasjerene. Cruise Critic hendelser lette deres samfunn komme sammen for gratis forfriskninger og en god tid. For singler, er det definitivt en flott måte å starte turen og få raskt venner.

Tilbud Side: HelpingVacationers NabDiscounts og gruppepriser

Cruise Critic er følsom for de utfordringer single reiser på cruise.

Du kan søke etter et cruise avtale etter reisemål, avreisedato, cruise line, hytte type, eller voyage lengde.

“Cruising alene kan være svært dyrt,” Melissa fortalte oss. “De fleste av Cruise Lines vil belaste deg for både mennesker - selv om du går av deg selv. Du belastes dobbeltrom for hytta.”

For å lette den økonomiske byrden på ferierende, det tilbud siden holder orden på generell cruise avtaler, prisen synker rest cruise, og de billigste cruise rundt. Alt dette er pent vises for besøkende å søke gjennom og finne terrific besparelser.

“Hvis noen skal reise alene, det er virkelig i deres beste interesse å se på tilbud siden,” sier hun. “Det er et par cruise linjer som har enkeltlugarer nå, og noen vil gjøre spesielle tilbud for single reisende.”

Anmeldelser: Leserne Lær hva du kan forvente av Cruise Lines

Cruise Critic lar besøkende vet hva cruise må offerthrough grundig og objektiv anmeldelser skrevet av redaksjonen.Disse forfattere faktisk gjøre reisen og kan detailwhat cruiseskip erfaring er som fra start til finish.There er også over 160 000 forbrukernes vurderinger bidratt av samfunnet som helhet.

Å getthe siste nyhetene, kan du registrere deg for Cruise Criticnewsletter , som jevnlig aksjer tips og trender knyttet til cruise linjer. I tillegg er nettstedets oppslagstavler fylt med brukergenerert anbefalingene fra samfunnet selv.

“Et cruise er en ganske betydelig investering”, sier Melissa. “Du sover på skipet, du spiser de fleste av dine måltider på skipet. Folk gjør en betydelig mengde forskning før du gjør den investeringen, så det er veldig viktig for oss å gi så mye informasjon til brukeren som mulig.”

.No forsterke sosial opplevelse av Cruising

Skal du på cruise kritiker kommunikasjonstjenester øker dine muligheter til å sosialisere mens du ferierer på sjøen. Det er en enkel måte å sette deg opp for en god tid og danne bånd med andre som er interessert i å bli reise kompiser.

“Cruising, generelt, er en veldig sosial form for reise,” forklarte Aubrey Dunn, PR Manager på Cruise Critic. “Roll samtaler og Meet & Mingles virkelig tappe inn i det, og benytte seg av vårt medlemskap.”

Cruise Critic selge cruise reise, men tilbyr anmeldelser og tilbud for å hjelpe deg å finne den beste turen.

Ved å oppmuntre det sosiale aspektet av cruise, gjør området ferierer alene mye morsommere. Selv om du ikke er alene - du kan aldri ha for mange venner. Møte folk på forumet er en utmerket måte å utveksle ideer og historier.

Du vet aldri hva disse tilkoblingene kan slå til når du holde kontakten og kanskje planlegger flere turer sammen.

“I løpet av de siste 20 årene,” sa Melissa, “det er minst et halvt dusin ekteskap som har kommet ut av folk møte på våre oppslagstavler og deretter møte på cruiseskip.”

En tett sammensveiset selskapet Dedicatedto gi verdifull Cruise Info

Basert i New Jersey, har Cruise Critic utvidet og changedsubstantially siden sine tidlige dager i 1995. Blant de første cruiserelaterte nettsteder på Internett, har de naturlig utviklet seg som tiden går. Melissa begynte å jobbe på Cruise Critic over et tiår siden, og hun har sett selskapet vokse siden det var bare 12 ansatte.

“Vi er en veldig teknisk kyndige selskap,” Director of Product Development toldus. Tekniske geeks og wordsmiths kombinere sine talenter til å lage en online ressurs for å finne en rimelig og morsom cruise.

“Arbeidet kulturen er veldig morsomt - en stor familie atmosfære, selv om vi har vokst,” la hun til. “Vi har gjort en forpliktelse til å holde det veldig oppstart like i måten vi jobber sammen.”

Cruise Critic er den ultimate cruise Guide for Reisende (Esp Pensjonister)

Det er neppe overraskende at Cruise Critic samfunn har skapt en rekke forhold og mer enn noen få ekteskap i løpet av 21 år. Cruise er romantisk, og nettfora gjøre organisere morsomme hendelser som mye enklere.

Med Cruise Critic anmeldelse, fora og arrangementer, blir reising mer sosial.

I et nettsamfunn 1 million medlemmer sterk, cruise elskere kommer sammen for å sosialisere og støtte hverandre. Enten du er en aktiv singel på jakt eller en hjertesyk enke som trenger en venn, finner du massevis av unike muligheter til å få kontakt med andre på din cruiserederi. Gjennom navneopprop fora og Meet & Mingle hendelser, tilbyr nettbasert fellesskap enkle måter å engasjere seg med andre.

Cruise Critic gjør litt av alt - å hjelpe deg å møte nye venner, finne deg de beste prisene, og gjenn rederiet erfaring - for å gjøre reisen din jevn seiling.

“Vi ønsker å gi den ultimate cruise ressurs”, sier Melissa. “Planlegger du en cruise er ganske komplisert, men samfunnet vårt kan hjelpe deg å begrense disse valgene.”