Eharmony gratis prøveversjon - (3 måter enslige kan redde)

30 april 2019

Online dating kan ofte føles som en stor gamble: Du setter pengene dine på rødt, snurre hjulet, og krysser fingrene for at nummeret ditt kommer opp. Og all den stund de tilbakevendende datingside abonnementer kan sette deg i en alvorlig hull økonomisk.

Men det er rimelig - og til og med gratis - alternativer der ute. For single på jakt etter et seriøst forhold, passer eHarmony pent inn i ethvert budsjett, og det beste er nettstedet kan du delta gratis rett fra get-go.

Nedenfor har vi skissert detaljene i gratis prøveversjon på eHarmony - inkludert hvordan å få en gratis konto og spare store i det lange løp.

load...

1.Sign Up for gratis medlemskap

En gratis-prøvemedlemskap med eHarmony er en lav-risiko måte å se hvordan dette datingside fungerer uten å bruke en eneste cent. På denne måten kan du forhåndsvise stedets funksjoner og flørte på vilje før de blir et fullverdig medlem.

Prøv eHarmony.com GRATIS »

For å bli med, trenger du ikke engang trenger en kampanjeKode bare fylle ut vårt navn, kjønn, legning, postnummer og e-post. Onceregistered, kan du gjøre noen av thefollowing gratis aktiviteter:

  1. Opprett profilen din
  2. Fullfør den berømte 29-dimensjonale spørreskjema
  3. Motta og gjennomgå kampene dine
  4. Chatusing Guidet Kommunikasjon og via kommunikasjon Helger

Det er ingen utløpsdato på en gratis konto, så ta deg tid til å virkelig sparke dekkene på dette nettstedet før du forplikter deg til å få enda mer premium fordeler.

load...

Gratis medlemmer kan alltid oppgradere theirdemo konto til en grunnleggende plan eller TotalConnect Plan (les mer om hvor mye eHarmony koster her ). Når du er klar til å koble til med en kamp på eHarmony, bare gå til profilinnstillingene, og klikk “Upgrade”.

Hvis du har noen konkrete spørsmål om din gratis prøveversjon, kontakt eHarmony brukerstøtte på (844) -527 til 7421.

2. Dra nytte av gratis kommunikasjons Helger

EHarmony inviterer medlemmene til å delta i kommunikasjon helger hver månedene - spesielt rundt høytider. Dette spesialtilbudet vanligvis kjører i tre til fem dager.

Under fri kommunikasjon Helger, matcher alle medlemmer kan melding direkte uten å betale noe. Disse flørting free-for-alls skje tilfeldig, så hold et øye med eHarmony registrering side for oppdateringer.

3. Sjekk kupong nettsteder for gratis Promo Codes

Før du registrerer deg for en betalt konto på eHarmony, gjør din forskning på hva rabatter blir tilbudt slik at du kan få det beste ut av pengene.

load...

Kupong nettsteder holde orden på de newestcoupons, promo-koder, og tilbudene du - inkludert gratis prøveversjon og rabatt koder på eHarmony abonnement.

No More Gambling bort din Dough

Hvis online dating noen gang har følt som en dårlig økt på rulettbordet, kan det være på tide å ta inn det som er igjen av chips og prøve eHarmony gratis i stedet.

Å registrere seg for en gratis eHarmony konto isa fin måte å prøve ut datingside for en ubegrenset periode - uten risiko. Nå, det er hva jeg kaller en sikker vinner.