Dr. Dorree Lynn gir vismannsrådgivning for daters som møter utfordringer i kjærlighet, sex og forhold

7 juni 2019

Kortversjonen: Dr. Dorree Lynn er et forhold ekspert og utdannet psykoterapeut med en dyp forståelse av hva det tar å lage en romanse sist. Hun har brukt flere tiår på å skrive om forholdet problemer, konsulenttjenester på dating spørsmål, og snakker om sex spørsmål fra en moden perspektiv. Dorree tilbyr en-til-en konsultasjoner for single og par som ønsker å legge til litt krydder til kjærlighetslivet deres. Hun gir medfølende og down-to-earth veiledning om alt fra online dating til ekteskapelig sex. Dorree har inspirert utallige enkeltpersoner å gå etter hva slags liv de ønsker uten å la deres alder eller usikkerhet stå i veien. “Jeg vil bare leve livet mitt med formål”, sa hun, “og bruke min kompetanse til å hjelpe andre.”

Dr. Dorree Lynn har levd et liv i overflod eventyr. I nesten 77 år har hun reist mye, adopterte barn i India og Asia, fikk en doktorgrad i psykologi, utgitt tre bøker, og etablerte sin kompetanse i en rekke emner, inkludert seksualitet, Omsorgssvikt, holistisk helse, og pensjonering.

Dr. Dorree Lynn engasjerer folk til å hjelpe dem å forstå den sanne natur av kjærlighet og sex.

load...

På 1990-tallet, shefounded og publisert en e-magasin for å gi down-to-earth råd til folk over 50. I 2010 opptrådte hun som en sexpert på AARP TV-show “My Generation”.

Nå Dorree tilbyr hennes ekstraordinære livserfaring til enslige og par i en-til-en konsultasjoner. Hun er en profesjonell psykoterapeut og forholdet ekspert med mange nyttige innsikter å dele. “Du må leve godt å sage bra,” hun fortalte oss, “og jeg har bodd over hele verden.”

Basert i Charleston, South Carolina, Dorree tilbyr personlig coaching og veiledning til mennesker i alle aldre, selv om hun har en spesiell affinitet for å hjelpe eldre. Hennes primære mål er å oppmuntre folk til dags dato uten frykt og omfavne det stadiet av livet de er i. Hun kan gi styrke råd til alle som møter utfordringer i kjærlighetslivet deres.

load...

“Dating kan være lærerikt og morsomt, ikke en ildprøve,” sa hun. “Det betyr bare lære å eliminere frosker før du får skadelige vorter. Jeg liker å fokusere på å hjelpe folk til å nyte prosessen. Målet vil skje.”

Deling Tiår med livserfaring som en Coach & Mentor

Gjennom hele sin karriere har Dorree jobbet med enslige og par på en rekke personlige problemer. Hun har tilbudt realistiske tips for eldre par i håp om å vekke deres romantikk, og hun har gitt detaljerte dating profil endringer for 20-noe daters håper å møte noen på nettet. Hun nyter å være en mentor for menn og kvinner i den moderne dating verden. Gjennom årene har hun rådet mange movers og Shakers i USA.

Dorree lytter nøye til hennes klienter som de snakker om sine problemer, og hun spør innsiktsfulle spørsmål om sine tidligere forhold, frykt og mål. “Jeg prøver å reframe, reform, og omdirigere,” sa hun, “mens på samme tid tending til sine kjernesaker.”

load...

Hennes råd til dagens single er å være ærlig om hvem de er, og å innse at alle kommer til å ha feil. Dorree mener at alle har noe verdifullt å tilby i et forhold, og hun har et talent for å lage singler se at deres alder, vekt eller stillingsbetegnelse gjør dem ikke undateable. Det er normalt å ha bagasje, men du kan fortsatt tilby noe verdifullt til noen som bagasje utfyller din.

Dorreetries å lære hennes klienter hvordan å forvente det uventede og holde et åpent sinn hele dating prosessen.

“Min misjon er å hjelpe folk ikke bare komme over sin frykt, men å se på seg selv hva jeg ser i dem,” sa hun. “Dating er bare en del av det jeg gjør. Jeg forvalter hjelpe endre folks liv.”

Forfatter av “Sex for voksne” og andre Empowering Works

Selv Dorree ikke satt ut for å være en publisert forfatter, når anledningen bød seg, hoppet hun på den. I 2000 publiserte hun “ Komme Sane Uten Going Crazy ”, en sakprosa bok om hvordan du kan helbrede deg selv gjennom psykoterapi og åndelig omsorg. Hun omhandler tabubelagte emner med en saklig og kunnskapsrik tone, avslørte myter og anbefale en bane til langvarig emosjonelle og mentale velvære.

Hennes neste bok, “ Når mannen du elsker, er syk ,” takler enda en vanskelig emne: hva du skal gjøre når en romantisk partner står overfor en medisinsk krise eller kronisk sykdom. Boken beskriver hvordan det er å være en vaktmester for en elsket partner og fungerer som en inspirerende guide for mange lesere. “Denne boken hjalp meg til å se et annet perspektiv,” skrev DreamerNorth i en gjennomgang på Amazon. “Hvis du er en vaktmester, er dette en av de beste bøkene som forteller det som det er.”

“Du vil ikke føle gammel når du leser denne boken. Snarere vil du føle deg godt om deg selv.” - Dr. Barbara Becker Holstein i en gjennomgang av‘Sex for Grown-Ups’

Til slutt, hennes siste verk, “ Sex for Grown-Ups ,” taler til noe få virkelig snakke ærlig om i popkulturen - eldre folks ønske om sex. Hun dykker ned misoppfatninger om sex etter 50 og avslører den sanne natur av voksen intimitet. “Det hjelper folk revurdere hvem de er og hva de vil,” sa Dorree.

Verden har endret seg dramatisk de siste tiårene, og Dorree anser baby boomers pionerene innen en ny tidsalder for tilkobling og kommunikasjon. Hun ønsker å hjelpe dagens seniorer navigere dating og forholdet utfordringer, inkludert online dating, ved å skrive med medfølelse og ærlighet.

I de kommende årene, Dorree planlegger å publisere en ny bok om relasjoner og bygge sin tilstedeværelse på YouTube, slik at hun kan få ordet ut og dele sin dating visdom med så mange mennesker som mulig.

Endre Hearts & Minds av Reframing dating erfaring

Dorree har gjort en innvirkning på folks liv ved å hjelpe dem til å se hva som er viktig i livet. Hun nærmer dating, sex og forholdet problemer med en positiv, kan-gjøre holdning. Hun har rådet ektepar om hvordan å holde romantikken går som de gamle. Hun har hjulpet 20-somethings gjøre et godt førsteinntrykk på en date. Og hun har inspirert utallige enkeltpersoner å gi kjærlighet en ny sjanse.

På midten av 1990-tallet, Dorree selv hjalp henne eldste datter skrive en attraktiv dating profil. Datteren brukt som dating profil for å møte sin fremtidige ektemann, som var hennes første og eneste online date, og de har nå vært gift i over 25 år. Til denne dag, Dorree mener at hennes største suksesshistorie.

“Dating er som jobb jakt med ditt hjerte på ermet,” fortalte hun. “Det er skremmende, men folk må få der ute.”

Dorree mener bestemt det er noen for alle der ute, og det er hennes jobb å få ut det beste i hennes klienter og tilby dem støtte som de navigerer den moderne dating scene og finne ut hva de vil.

“Jeg tenker på dating som en utdannelse, ikke et mål mål,” sa hun. “Du lærer om deg selv og en annen person. Det er en fantastisk opplevelse, hvis du tenker på det på den måten.”

Dorree er en dynamisk, positiv innflytelse på Singles og par

Fra å leve på stranden med beduinene å snakke om sex på TV, har Dr. Dorree Lynn hadde mange bemerkelsesverdige erfaringer som har lært henne mye om natur liv og menneskelige relasjoner. Nå forsøker hun å dele det hun vet med folk i alle aldre. Enten du søker råd om hvordan du melding en Tinder knuse eller hvordan du romantikk en partner på 40 år, vil du finne Dorree ivrig etter å hjelpe med noen dating dilemma ved å gi kunnskapsrik og sjelfulle råd.

Som en kjent psykoterapeut, dating coach, og sexpert, deler Dorree hennes innsikt i hvordan å leve livet til det fulle uansett hvor gammel du er.

“Jeg prøver å opptre som en endringsagent for så mange menneskers liv som jeg kan,” sa hun. “Vi samarbeider for deres betterment, en person, gruppe eller daglig samhandling om gangen. Elsker virkelig gjør at verden går rundt. Det holder folk friske så vel som lykkelig.”