Dosomething: en global ideell organisasjon som bringer unge mennesker sammen for å forbedre fellesskapet og møte andre

26 juli 2019

Kortversjonen: Grunnlagt i 1993 av “Melrose Place” skuespilleren Andrew Shue, DoSomething er en one-of-a-kind organisasjon der frivillige kommer sammen for å gjøre en forskjell og møte andre som deler sin lidenskap for filantropi. Sine kampanjer gir muligheter for folk til å ta opp emner som dyrevelferd, diskriminering, miljø og seksuelle overgrep og trakassering. Med mer enn 5,5 millioner medlemmer og mange måter å bli involvert, er DoSomething en ideell måte å begynne å tjene samfunnet og verden til et bedre sted og bånd med andre over livsforvandlende prosjekter.

De 1985 Tom Hanks komedie “frivillige” forteller historien om Lawrence Bourne III, en rik, med tittelen college gutt med et spilleproblem. Etter et fall ut med feil bookie, og med sin rike far nektet å hjelpe til med sin gjeld, Lawrence hadde lite annet valg enn å hoppe på et fly på vei til Sørøst-Asia for å jobbe frivillig med Fredskorpset. Det er en fisk ut av vannet historie som ender (spoiler alert) med Lawrence lære verdifulle livsvisdom om å gi tilbake og hvor givende det kan være.

load...

De fleste får ikke inn frivillig, fordi de er på flukt fra skyldnere, men mange ønsker å hjelpe inspirere positiv forandring for hele verden. Heldigvis, vil være frivillige trenger ikke å slippe alt og gå til Thailand - det er en mer lokal løsning for å gjøre store konsekvenser.

Folk kommer sammen på DoSomething.org å lage meningsfulle endringer i sine lokalsamfunn.

DoSomething er en organisasjon der mer enn 5,5 millioner veldedige-tenkende unge mennesker samles for å delta i kampanjer som gagner større gode. Deres nettsted har over 270 aktive kampanjer som sikrer det er frivillig muligheter til å vekke interesse nesten alle. Ikke bare frivillige oppnå en følelse av prestasjon ved å bidra til samfunnet, men DoSomething kampanjer er gode måter å møte nye likesinnede mennesker som bryr seg om lignende problemer.

load...

En “global bevegelse for Good” Grunnlagt i 1993

Startet av “Melrose Place” skuespilleren Andrew Shue, DoSomething har vært å bringe folk sammen i flere tiår, og hjelpe dem frivillig for årsaker nær til sine hjerter.

“DoSomething.org er den største organisasjonen for unge mennesker og sosial endring med over 5,5 millioner medlemmer,” sier Colleen Wormsley, DoSomething PR Director. “Vi er en bevegelse av unge mennesker som tar handling på ulike sosiale årsaker gjennom våre kampanjer. I dag har vi over 270 forskjellige frivillige muligheter unge mennesker kan bli med å gjøre en reell innvirkning på en sak.”

Med 5,5 m + medlemmer, er DoSomething en stor organisasjon for unge mennesker å vedta sosial endring.

Organisasjonen har gjort noen store ting i løpet de siste årene - klær over halvparten av tenåringer i USAs hjemløse shelters, rydde opp 3,7 millioner sigarettsneiper, og donerer 589,008 feminine hygieneprodukter til tilfluktsrom. Og de er bare tre kampanjer verdig ros. Med deltakere i alderen 13 til 25 i hver amerikansk postnummer og 131 land, er DoSomething oppfylle sin formålsparagraf å “gjøre verden suger mindre.”

load...

Teamet som bak det hele er en selverklært sære gjeng som heller vil være kjent av sprø barndoms pics enn duck leppene selfies. Styret er kjærlig omtalt som “gamle mennesker som gir oss stor kjærlighet.” Med denne typen holdning og morsom atmosfære, vet du kampanjene må virkelig inspirert og utrolig morsomt å jobbe med.

Samarbeid med 5,5 millioner mennesker til å gjøre en forskjell

På DoSomething, kan unge menn og kvinner være en del av noe større enn seg selv, og få nye venner som har felles lidenskaper. Enten du filantropiske interesser ligger i å rydde opp i miljøet, engasjerende med seniorer, eller gi tilbake til en lokal ly, er det nok av kreative og morsomme måter å spre bevissthet og påvirke reell endring i din kommune, og utover.

Vedta endringen med kampanjer som beriker Lives

Hver kampanje gir et positivt bidrag til samfunnet - noen i betydelige måter og andre mer subtilt. Ta for eksempel strøm til perioden kampanjen kjøres i samarbeid med Kotex. En svimlende 50,259 DoSomething medlemmer deltok i arbeidet med å bakse opp 585,965 individuelle deler av feminine hygiene-produkter-noen av de mest nødvendige elementene på krisesentre over hele landet.

Colleen fortalte oss om en annen kampanje som belyser noe ofte forstummet i samfunnet: usunne relasjoner.

“En kampanje vi kjørte adressert utrygge forhold og ble kalt en i tre av oss ,” sier hun. “Vi pleide utviklingen av metalliske tatoveringer for å markere stat at en av tre unge mennesker vil være i en usikker eller usunt forhold. Folk som registrerte seg fikk tre armbånd samt en guide til å fange opp tegn på en usunn forhold.”

DoSomethingenables folk til å bidra positivt til samfunnet samtidig ha det gøy.

Medlemmene ble oppfordret til å legge ut bilder av seg selv iført metall tatoveringer og en setning med en “tekst til” nummer på sine sosiale medier profiler. Målet var å øke bevisstheten og utdanne folk på røde flagg å se etter i sine relasjoner, slik at de ikke blir en annen statistikk.

DoSomething har også fått samtalen gående om samtykke, selv i trygge og respektfullt forhold. En aktuell kampanje, Get Some (samtykke) , handler om å finne nye måter å gjøre det uten helt å massakrere stemningen. Oppslaget flyers rundt skolen med hot tips om hvordan du kan be om tillatelse, legge til sosiale medier, eller å ha samtaler med jevnaldrende er noen av de mange måter å gjøre å be om klarsignal litt enklere.

Hver kampanje trenger ikke nødvendigvis å være alvorlig heller. For eksempel, ingen liker å føle seg alene eller glemt på bursdagen sin, så DoSomething samarbeid med Johnson & Johnson for Bursdag Mail kampanje, hvor deltakerne laget og sendt tusenvis av kort (157 809 for å være nøyaktig) til noen av de 2,5 millioner amerikanske ungdom som går hjemløse hvert år.

“Alle har en bursdag, og det er noe våre medlemmer kan forholde seg til,” sier Colleen. “Plus, var de i stand til å bruke sin kreativitet til å hjelpe andre unge mennesker.”

Bli kjent med nye mennesker mens redde verden

Mens den primære fordelen av å bli involvert med DoSomething er, selvfølgelig, å gjøre godt for andre og våre lokalsamfunn. En bonus utbe være rundt likesinnede mennesker. Deltagelse i en aktivitet, som suppe Noe (en kampanje oppfordrer folk til å jobbe frivillig på suppekjøkken i løpet av ferien) kan gi deg muligheten til å gjøre en livslang venn eller ledsager.

Frivillige kan bånd med venner nye og gamle over en morsom og innsiktsfull kampanje som Thumb Wars. Her oppfordres medlemmene til å lage og dele tommel sokker for å hindre venner fra tekste og kjøre.

DoSomething kobler likesinnede frivillige som jobber sammen mot veldedige mål.

“Studier har vist at peer-to-peer-taktikk er mer effektive for å redusere texting og bilkjøring enn skremselspropaganda,” sier Colleen. “Vi brukte også kampanje for å minne folk om ikke å spille PokГ © man Gå mens du kjører!”

DoSomething hjelper også studenter bo på toppen av sin lesing spill med aktiviteter som Blind Date Book partiet. Frivillige kan melde seg å være vert for eller delta på en fest der alle bringer en må-lese bok med dekselet pakket inn i papir. Bøker er da byttet basert på personlig referanse, og deltakerne er inngått en $ 10 000 stipend.

Tjenesteleverandører påvirker Futures av fellesskap og Frivillige

Lawrence Bourne III ble belønnet med den åpenbaring som gir tilbake kan forandre liv, og hans nye utsikter koblet ham til folk han sannsynligvis aldri ville ha møtt. DoSomething gjør det enkelt for deg å gjøre det samme.

Det er ingen hemmelighet frivillig kan ha store konsekvenser for lokalsamfunn og skaper en følelse av velvære og prestasjon. Men de som deltar i DoSomething kampanjer har mulighet til å oppleve enda større belønninger.