Dine er en innovativ dating-app som oppfordrer brukerne sine til å møte offline på lokale barer, restauranter og kaffebarer

29 juli 2019

Kortversjonen: Dine er en framtidsrettet dating app rettet mot single som heller ville møte i person enn chat uendelige online. Programmet forenkler IRL datoer med sin Dine Request og dato Lock, som arrangerer hvor og når brukere kan møtes. Med sin unike date-stikk anbefalinger, hjelper Dine slå dine gjensidige matcher inn dato netter på kalenderen.

Jeg har vært online dating for en god stund nå, og jeg har sikkert blitt spurt om, omtrent, en bazillion datoer (jeg rundet opp). Disse samtalene har en tendens til å følge samme mønster. Etter noen chitchatting, sier fyren hans intensjoner om å møtes i det virkelige liv. Som i: “Det er så kult at du liker [insert interesse her]. Vi bør komme sammen og snakke om det litt tid.”

load...

Så kommer det-dagen-er-du-free tidsplan krangel. Fun Fact: Enhver dato planlagt mer enn en uke i forveien er nesten helt sikkert aldri kommer til å skje. “Jeg er fri i to uker” er online dating kode for “Du vil 100% glemmer vi laget denne planen da.”

Dine er en dating app utviklet for å hjelpe brukerne planlegge sine første datoer.

Når vi har avgjort på møtet torsdag klokken 19:00, blir det neste åpenbare spørsmålet: “Så, hva vil du gjøre?” Denne delen tar meg den lengste som jeg prøver å høflig finne ut av mat / aktiviteter jeg har til felles med et totalt fremmed. Et slikt høyt trykk gjettelek noen ganger ender med meg å godta en date på et sted jeg ikke liker spesielt godt, så jeg synes ikke altfor vanskelig eller kresen.

load...

Planlegge en date bør ikke være så komplisert, og det Dine dating app har gjort mye for å forenkle process.Dine brukerne direkte tilstand hvor de ønsker å gå på stevnemøter på sine profiler, og hvem som helst kan bestille en date med sine anbefalinger sikret app fremhever topp-karakter barer, cafГ © s og restauranter i området, så spør en online forelsket ut blir et blunk. Spise brukere kan se på profilen, finne tilpassede dato ideer, og sende en invitasjon (aka en Dine Request) for kaffe, drinker, eller middag.

Siden lanseringen mars 2016, har Dine vekket opp online dating scene ved å tilby en snarvei fra “Wanna hang out?” Til “Jeg ser deg da!” Programmet forenkler i-person møter og er et pust av frisk luft for alvorlige daters som er lei av å dra og chatting på nettet. Du kan laste spise i App Store eller Google Play.

load...

“Mange mennesker føler tretthet med online dating,” sier Mike Tudda, Dine markedsdirektør. “Den online dating erfaring er alle sveiping og ingen reell tilfredstillelse. Det er sanse, særlig for enslige kvinner. Vi prøver våre vanskeligste å lage en bulk i online dating industrien og gi folk en bedre opplevelse.”

Kommer til unnsetning for de som føler App Fatigue

Spis grunnleggere er tidligere medlemmer av Dena, en av de største videospill selskaper i Japan, og plassere en høy premie på online brukertilfredshet. De ble sjokkert over å finne at mange dating nettsteder og programmer ikke tilfreds brukere eller utbyttet raske resultater. En av grunnleggerne faktisk fikk ideen til Dine etter følelsen frustrasjon på Tinder og tenke hva han ville gjøre for å gjøre opplevelsen enklere for singler. Så gikk han og gjorde det.

I juli 2015 Mrk & Co begynte å utvikle en modernisert online dating tjeneste som kan forstyrre industrien og bekjempe online dating utbrenthet.

Tokyo-baserte selskapet valgte å lansere Spis i Nord-Amerika først for å se om programmet kan trives i en svært konkurransedyktig og mangfoldig dating markedet. Og det gjorde. Dating app kvalitet-drevet konseptet tiltrukket tusenvis av brukere. Når Dine hadde tatt på og bygget et rykte i USA, teamet begynte å jobbe for å ekspandere internasjonalt.

I 2017, Dine gikk live i Japan og ble raskt en av de mest kjente apps i verdensrommet. Mike fortalte oss Spis vil lanseres i Europa i det neste året eller så.

Den Dine app har blitt enormt populær takket være sin enkle og praktisk tilnærming til online dating.

Dine viktigste mål er å få brukerne av app og på virkelige datoer så raskt som mulig.

Nettdatere må håndtere konkurrerende interesser og skjulte agendaer når du velger en første date spot, og forhandlingsprosessen kan ta unna spenningen av å sette en dato på kalenderen. Heldigvis kan spise grensesnitt gjør disse samtalene kjøre mye jevnere.

Spis allowsusers å velge opptil tre av sine favoritt restauranter, barer, orcafГ © s når du oppretter profilen deres. Sin liste inneholder stort sett alt som er på Yelp, og app noen ganger fremmer spesielle rabatter for enkelte steder.

Spis sin restaurant anbefalinger gjør det lettere å få ballen til å rulle med noen new.Users sende Spis forespørsler når de ønsker å gå på en date med noen som har lignende smak i mat eller drikke. Når noen godtar Dine Request er en kamp dannet, og siden Lock verktøy forsegler avtalen ved å foreslå ledige tider og dager.

“Det er perfekt for foodies jakt etter en partner med liknende smaksløkene.” - Bianca Heyward av Refinery29

Nå kan du easilysuggest en dato idé som vil appellere til din online knuse og bruke planleggingsverktøy for å få det på calendar.From start til slutt, Dine motiverer sine brukere å hoppe forbi høflig småprat og få rett til logistikk av møtet i det virkelige liv.

“Vi er stolte over å være en del av det vi kaller den tredje bølgen av dating apps,” sier Mike. “Vi prøver å tilfredsstille nettdatere som føler seg utbrent og trette av lave kamp karakterer og dato alternativer på tradisjonelle programmer.”

Seriøse Daters Nyt den enkle funksjoner

Dine bringer folk sammen over noe mer omfattende enn utseende eller alder - det appellerer til singler som ønsker å slå dating til en kulinarisk eventyr og finne noen særskilte å gå ut på byen med dem. Applikasjonen har satt seg ut fra dagens fartsfylt og overfladisk swiping kultur ved å opprette et interessebasert dating miljø der kampene har felles dato-night mål og preferanser.

Dine skaper en trygg, kvalitet-drevet miljø for møtedatoer.

Den Dine Request funksjonen har gitt datere et solid fundament for en første date, og legger til rette for morsomme opplevelser på topp-karakter spisesteder i området. Enten du foretrekker en italiensk restaurant eller en uformell kafé, kan du gjøre dine preferanser kjent for daten din potensielle kunder helt fra begynnelsen og begynne å gå på mer underholdende første datoer.

“Vår app er definitivt for single som er seriøse om å møte folk,” sier Mike. “I stedet for swiping, du ber noen ut. Vi går et skritt videre enn tradisjonelle apps ved å arrangere datoer, og som legger vekt på hvordan våre brukere kommuniserer.”

Spis brukere varierer i alder, kjønn og bakgrunn, og et slikt mangfold taler til sin universelle appell til singler. Så lenge du er klar til å faktisk gå ut på en date, er dette programmet for deg.

“Jeg var faktisk ganske imponert,” skrev New York foodie Chris Dunlap på Medium. “Jeg liker hvordan du kan vise restauranter... Fordi etter alt å prøve et nytt sted med noen er mye bedre enn å gå alene.”

Den Dine teamet er seriøs om å forbedre dating landskapet ved å tilby en effektiv og strømlinjeformet dating app som ingen andre. Så langt har det fått positive vurderinger fra brukere som setter pris på dato orientert matching system.

“Apps som Tinder har tatt hver gnist av magi og spenning ut av dating,” sa Olivia Fleming i en anmeldelse. “Dine er fokusert på å gi deg både en natt med matkultur, og godt selskap også, sette deg opp med folk [som] velger lignende restauranter i området.”

Dine kan sette deg opp for Dating suksess

Noen ganger mitt hvor-skal-vi-har-en-første-date samtaler siste altfor lenge, fordi han foreslår et sted jeg ikke liker, og så foreslår jeg at et sted han ikke liker, og av og på før vi ender opp enige om å møtes et sted ingen av oss er svært begeistret for - men vi kan ikke fortsette å snakke om det for alltid.

Hvem vet hvor mange timer av mitt liv kunne ha vært reddet hvis jeg hadde hatt Spis dato-natt anbefalinger i lomma? Ved å anbefale lokale spisesteder, bryggerier og kaffebarer, har denne dating app tatt en proaktiv skritt for å fremme IRL datoer og foreta online dating enklere og morsommere.

Dine kamp system driver singler fra introduksjon til date-planlegging innen øyeblikk. Takket være den smarte designen, de elegante dating app gir raske resultater for menn og kvinner som er interessert i å fylle sine dato kalendere.

“Dating er ikke alltid enkelt, men det bør være,” sier Mike. “Dine hastigheter opp prosessen med å lage en dato. Det er direkte, det er enkelt, det er trygt, og det er det singler trenger akkurat nå.”