Det internasjonale gemologiske instituttet (igi) utdanner par om kvaliteten på forlovelsesringene og diamantsmykkene

29 april 2019

Kortversjonen: Velge en engagementring for din kjære kan være en skremmende oppgave. Når du blar lignende glitrende valg, det hjelper å vite hva som gjør en diamant verdt mer enn en annen. Den internasjonale Gemological Institute (IGI) gir lærerikt lab-rapporter som oppsummerer de bemerkelsesverdige egenskapene til diamanter, edelstener, perler og andre smykker. Siden 1975 har instituttet levd opp til strenge internasjonale standarder når det gjelder kvalitet på diamanter, og tilbyr en uavhengig kvalitetsvurdering for forbrukerne. IGI sertifikater låne hverdags kundene større trygghet når du kjøper smykker. Før du kommer ned på ett kne, kan IGI gi deg ressurser og kunnskap til å sørge for at du har en forlovelsesring som vil ta hans eller hennes pusten fra deg.

Plukke ut en forlovelsesring er en følelsesmessig opplevelse. Det er lett å bli overveldet på gullsmeder av alle glitrende og dyre ringer. Alt er så vakker, og det er ofte vanskelig for en lekmann å skille en diamant fra en annen.

Når du velger en forlovelsesring, du gjør en levetid forpliktelse, og ikke hver kjæreste er kvalifisert til å gjøre en slik tung avgjørelse på egen hånd.

load...

The International Institute Gemological (IGI) bruker en universell gradering struktur for å gi diamanter fra en objektiv standpunkt. IGI lab-rapporter bryte ned de viktigste egenskapene til diamant - inkludert de fire Cs av karat, farge, klarhet og kutt - for å hjelpe forbrukerne ta en avgjørelse når plukke ut smykker ment forsomeone spesielle.

I drift siden 1975, har Den internasjonale Gemological Institute flere lab steder over hele verden enn noen annen diamant laboratorium og er et anerkjent navn i gemological verden. Disse certifieddiamond eksperter offerindependent informasjon om sammensetningen av diamanter, edelstener og smykker. Instituttets lab-rapporter styrke kjøpere å vurdere kvaliteten på sine smykker, sammenligne priser, og plukke ut en diamant som er perfekt for dem.

load...

Når du kjøper en forlovelsesring, det hjelper å ha en upartisk gruppe expertsexplaining hva hver diamant er verdt i form av objektive kjennetegn snarere enn sentimentality.Plus, kan en troverdig lab rapport komme godt ned linjen, hvis du har til å videreselge eller gjøre et forsikringskrav på et smykker element.

IGI utmerket til å definere verdien av diamanter, dyrebare edelstener, arvestykker og andre smykker. “Forbrukere har rett til å vite nøyaktig hva de kjøper,” sa Jerry Ehrenwald, administrerende direktør og president i IGI, “Med fremme teknologi, vi har sett stor etterspørsel etter vårt arbeid som en uavhengig part av gemologists.”

Gir Uavhengig Lab rapporterer om tre typer smykker

Mange smykker kunder kan dra nytte av den anerkjente retningslinjer gitt av IGI.The Instituttet tilbyr forbrukervennlige tips om alt fra å kjøpe en diamant med tillit til omsorg for smykker. Lab-rapporter nøyaktig beskrive de bemerkelsesverdige kvaliteter av individuelle diamanter, fargede steiner, og andre smykker.

load...

IGI-teamet kan også laserscribe diamant med en rapport nummer eller personlig melding slik at du kan alwaysidentify det som din.

IGI laboratorium rapporter opplyse forbrukerne om thecharacteristics av ​​et smykke.

Arbeidet i IGI er spesielt viktig med den stigende availabilityof syntetiske diamanter opprettet i laboratorier i stedet tatt bort fra jorden. “I en lab, kan du gjøre så mange diamanter som du vil,” Jerry forklarte, “og gullsmeder kan ikke se forskjell bare ved å se på dem. Vi jobber med utstyr til definitivt skille mellom naturlige og syntetiske diamanter.”

Expert lab arbeiderne bruker state-of-the-art teknologi for å identifisere egenskapene til diamanter og edelstener.

Adetailed Rapporten beskriver nøyaktig hva du ser på - selv identifisere syntetiske diamanter.

“Hva gjør en diamant verdifullt er dens skjønnhet, dens sjeldenhet, og dens holdbarhet,” Jerry fortalte oss. “Alle diamanter er vakre og holdbare, men med syntetisk diamant, mister du sjeldenhet. Noen kjøpere si en diamant er en diamant, og andre ønsker at merverdien av en naturlig diamant.”

1. Diamond Rapporter: Vurdere Carat, farge, klarhet og kutt

Den internasjonale Gemological Institute vet diamanter. I autoritative Diamond Reports , lab journalister bruker vanlig språk for å gi diamanter i henhold til universelle standarder for diamant kvalitet (folkemunne kjent som de fire Cs). Ved nøyaktig gradering en diamant karat, farge, klarhet og kutt, søker IGI å legge til en femtedel C til diamant kjøp - tillit.

Rapporten oppsummerer alt forbrukere trenger å vite om en diamant, fra feil å farge karakter, slik at kundene kan bruke sine hoder, så vel som deres hjerter til å plukke ut flotte og rimelige smykker.

IGI vurderer symmetri, polsk, og verdien av naturlige og lab-vokst diamanter.

“Vi prøver ikke å selge noe,” Jerry forklart. “The IGI ikke kjøpe, selge eller megler noen perler eller smykker. Vi gir våre bestreports basert på vår kunnskap og erfaring i bransjen.”

2. Smykker Rapporter: Ledende teknikker for å analysere arvestykker

Kanskje det er ikke ditt engasjement. Kanskje er det bare en tirsdag. Uansett anledning, kjøpe smykker for en elsket en er aldri en dårlig idé, og IGI kan hjelpe deg med å plukke ut smykker med utmerket håndverk.

Shoppere får større tillit når plukke ut et stykke av smykker sertifisert av IGI.

IGI var den første lab til å utvikle smykker identifikasjon rapporter for forbrukere over hele verden. I dag, smykker rapporter gir uovertruffen og upartisk analyse av en smykker objektets edelstener. Dokumentasjon vil beskrive farge, naturlig opprinnelse, detalj av montering, total karat vekt, og andre bemerkelsesverdige attributter av ringer, øredobber, anheng, arvestykker, og andre komplekse stykker av smykker.

Disse rapportene godkjenne verdien av et stykke jewelry.As Jerry sa: “Selgeren er alltid kommer til å si at det er flott. Du trenger en upartisk ekspert for å skille de beste kvalitetene av et smykke.”

3. Farget Stone Reports: Identifisere Arter og varianter av edelstener

IGI veier også inn på kvaliteten av fargede steiner som rubiner, safirer, og smaragder. IGI Farget Stone Rapporter analyserer form, kutt, vekt, mål, farge, gjennomsiktighet, og andre optiske egenskaper av stein, slik at forbrukerne kan føle seg trygge på kvaliteten på sine innkjøpte edelstener.

Sertifikatene som tilbys av IGI legge et lag av tillit til gemological verden og sikre rettferdig transaksjoner mellom gullsmeder og forbrukere. Hvis du er ute etter å få betydelige andre noe sparkly, kan den internasjonale Gemological Institute gi deg sårt tiltrengt veiledning i utvalget.

Educational Training ved 12-Location School of Gemology

Siden 1975 har IGI godkjent internasjonal gradering standarder og bevisstgjøring om hva som gjør en diamant verdt så mye. Instituttets pedagogiske ressurser er en stor velsignelse for par å velge stykker av smykker for å minnes engasjementer, jubileer eller andre spesielle arrangementer.

Hvis du ønsker å ta det et skritt videre og faktisk bli en sertifisert diamant ekspert selv, kan du dra nytte av trening på IGI School of Gemology. Skolen opererer ut fra 12 steder over hele verden, inkludert Antwerpen, Mumbai, Shanghai og New Delhi. IGI er hands-on kurs vanligvis vare i en tre måneders sikt.

Studenter kan melde deg på graduate Gemologist eller diamant graduate programmer for å få en fungerende kunnskap om smykker design, detaljhandel støtte, perler, fargede steiner, polerte diamanter og andre gemological fag.

Over tid IGIhas utviklet banebrytende teknikker til karakteren diamanter og edelstener.

“Vi som institusjon lære gemology, inkludert diamant gradering og farget stein identifisering,” sa Jerry. “En slik utdanning er viktig for kjøpere og selgere alike.”

IGI er one-of-a-kind curriculumcaters til profesjonelle gullsmeder som ønsker å lære å identifisere, vurdere og pris biter av smykker. IGI School'senrollment skjemaet kan bli funnet på nettet.

IGI - en pålitelig ressurs for ConsumersBuying en Sparkly tilbehør

Hver detalj av et frieri teller fordi det blir en del av historien som et par. Hvor skjedde det? Hvordan skjedde det? Hva gjorde ringen ser ut? Uten tvil, er ringen den viktigste delen av forslaget fordi det vil være symbolet på ekteskapet for resten av ditt liv. Noe du kan selv gi videre til dine barn eller barnebarn en dag.

Ved å stole på IGI kompetanse, kan forbrukerne gå inn i en gullsmedforretning med tillit og vet nøyaktig hva de kjøper. I ett ark, vil du se alt du trenger å vite om kvaliteten på engasjement ring.The instituttets uavhengige lab-rapporter klart og nøyaktig bedømme de viktige aspekter av et bestemt diamant, farget stein, eller annet smykke. Med deres hjelp, kan du plukke ut den perfekte diamantring til din kjære.

“Diamanter er en gave fra naturen,” sa Jerry. “Forbrukeren trenger å vite kvaliteten på diamanter fordi med den informasjonen de kan sammenligne priser på vakre forlovelsesringer og få best mulig avtale.”