Det er ikke noe som heter perfekt

12 juli 2019

I gal, utfordrende og ofte frustrerende verden på jakt etter en betydelig andre, for mange der ute synes hengt opp på fantasi som de vil til slutt finne en “perfekt” følgesvenn.

De ser og jakte overalt, gå gjennom dusinvis, om ikke hundrevis av datoer bare å gå bort måte føler shorthanded og jukset, lurer på hvorfor denne eller at personen ikke kunne være litt mer av hva de ønsker.

Kanskje det er en persons hårfarge, tonefall, kroppsform, sans for humor, rase, preferanse i filmer eller TV-programmer, religion, politisk oppfatning eller det rare formet nese eller ass de bare ikke kan komme forbi.

load...

På og det går helt til de en dag våkner opp, se deg rundt og finner ut at kanskje de var den som trengte litt tweaking.

Å være med noen alltid innebærer å gi og ta.

Og dette er grunnen til at så mange aldri finne tilfredshet med personligheter å angi sine liv. For mange menn, bare en perfekt 10 vil gjøre.

For kvinner, kompis, du bedre har det ser ut av Ryan Gosling , personlighet av sine hengivne fedre, en følelse av eventyr som en Navy Seal, utholdenhet av Tiger Woods og jobbe deltid i et dyr ly eller Habitat for Humanity, eller vil du snart være toast.

Det finnes ikke noe slikt som den perfekte følgesvenn. Igjen, det er ikke noe slikt.

load...

Selvfølgelig, det betyr ikke hindre mange fra klamrer seg til drømmen. For disse folkene, fra det jeg har lært, deres personlighetstyper inneholder flere likhetstrekk.

De fleste er lett å få øye på avstand og hindre mange fra å få varige og begått relasjoner:

1. Ubetinget kjærlighet

De forventer sin kompis å alltid enig, og gå sammen med dem uansett hva.

Hvis de insisterer på å leve med klimaanlegget satt til å fryse, TV alltid på sine favorittprogrammer eller nyte å være omgitt av innendørs kjæledyr, du beste spiller sammen eller traff døren.

Allergisk mot katter eller hunder eller varm godmodig? Tøff kompis, det er ingen gi og ta i deres verden.

Vil klage? De vil bare gå videre til neste mann. Wanna argumentere? Dette stopper på sitt døråpning.

Hvis du ikke godtar og følger, så du ikke elsker dem.

2. Veldig konkret om opptredener

Ingen dating noen med en kylling halsen, grønne øyne i stedet for blått, brunt hår i stedet for blonde, en flat rumpe, høyde over et visst nivå eller en ekstra pund av flab rundt midten for disse folkene.

load...

Nope, du best kan Lookin' polert, gjemt, tonet og klar til å fylle sidene i Menns helse hvis du ønsker å henge rundt på veldig lenge.

Du kan bli den mest omsorgsfulle, gir, støttende og kjærlig person i verden, men slitasje en dress av stativet og dine dager er talte.

“Å være i forhold til

en annen er aldri rettferdig.”

3. Kontroll problemer

Jeg har lagt merke til de pickier folk om dating, jo mer å kontrollere sine personligheter.

De er de som bestemmer hvilke filmer å se, veier å kjøre langs, restauranter å spise på, og Gud forby du flytter noe inne deres hjem uten å spørre.

Noen ganger, uansett kjønn, de insisterer på å planlegge ruter og alltid ta ansvar for dagen eller netter aktiviteter.

I min erfaring, kontrollerende personligheter er trolig den største grunnen for forholdet svikt og er derfor svært få anses verdig deres kameratskap.

4. Narcissist

Jeg har skrevet før om narsissister og alle de ovennevnte passer godt inne i denne kategorien.

Dette er pickiest av alle datere fordi de lever i en verden som eksisterer for å behage dem og bare them.If du noensinne har datert noen som dette, vet du nøyaktig hva jeg snakker om.

Mange ender opp med å ha mange relasjoner, og med flere ekteskap, men sjelden gjør noen av dem sist. Og hvis de gjør det, tro meg når jeg sier at de vil alltid være de iført bukser.

Narcissists elsker å date flere partnere og ofte. Du vil se dem registrert på hvert datingside på nettet fordi det gjør dem føles bra, populære og verdsatt for å få sine blunker, nikker og flere invitasjoner.

Men å finne feil med andre i stedet for seg selv er deres største fall. Og sjelden, om noensinne, ville de være fornøyd med bare én person.

5. Bad tidligere erfaringer

Dette er relasjoner mordere, men er noe folk kan gå forbi om de er villige.

Og hvis du noen gang har sittet over noen som insisterer på å snakke stygt om en tidligere ledsager, vet du hva jeg mean.Lots ganger de stadig sammenlikner du bare leter etter ledetråder.

Kanskje noen i deres fortid var alkoholiker, veldig fornærmende, en juksemaker eller mislikte sin familie. Derfor, hvis du har en for mange drinker, noen ganger er uenige, blikk på en annen kvinne eller gjøre en unnskyldning når hennes familiegjenforening treffer kalenderen, alle øyne skal se og bedømme.

Blir sammenlignet med en annen er aldri rettferdig. Dessverre, noen rett og slett ikke kan komme forbi tidligere skuffelser, noe som gjør det vanskelig å gjenkjenne og setter pris på gode, kvalitet prospekter.

Alle av oss er forskjellige, unike og har noe å tilby. Trikset er å oppsøke de som setter hvem du er.

Foto kilde: wigmyway.com