Den publiserte forfatteren tom blake deler flere tiår med datingvisdom med modne enslige på findingloveafter50.com

8 juni 2019

Den korte versjonen: På 1990-tallet, Tom Blake laget et plask i senior dating scene ved å beskrive hans perspektiv som en enkelt mann over 50. Han har nå skrevet over 3800 søyler, artikler og nyhetsbrev om hvilke utfordringer datere over 50 og mulighetene til dem å finne kjærligheten. I dag FindingLoveAfter50.comshares Tom innsikt i en ukentlig e-nyhetsbrev rettet mot singler i deres 50s, 60s, 70s, 80s, og 90-tallet.

Tom Blake møtte Greta i juni 1998, og de har vært uatskillelige siden den gang. De har levd sammen i 18 år og er viet til en annen - men de er ikke gift. Både Tom og Greta har vært skilt flere ganger, slik at de har besluttet å bo sammen uten å binde knuten.

For paret, 2018 var en travel og oppfylle year.For hvert av de 21 årene Tom og Greta har vært sammen, har paret tatt minst en morsom tur ut av country.When de kom inn sin sene 70-tallet, Tom og Greta bestemte seg for å trappe opp sine reiser mens de har sjansen, og de tok en 82-dagers cruise gjennom Asia i 2018. “det var høydepunktet av vår i år,” sier Tom.

load...

Tom Blake og hans partner Greta på den kinesiske mur i oktober 2018.

Tom beskrevet 2018 som “interessant, opptatt og givende.” Det var et år med eventyr og vekst, og det ga ham tid til å reflektere over sine dating erfaringer, hans forfatterskap, og hans mål for fremtiden.

Mens han reiser verden rundt med sin partner Greta, Tom klarer å holde tritt med sine bi-ukentlige avisspalter i de ni avisene som ansetter ham. Og han skriver en weeklye-nyhetsbrev for hans lojale abonnenter FindingLoveAfter50.com. Han solgte også hjem i Nord-California, hvor hans mor hadde bodd da hun levde, og kjøpte en erstatning hjem i Palm Springs, som ligger bare en to timers kjøretur fra der han og Greta levende. Ifølge Tom, “2018 var veldig opptatt, som er hva Greta og jeg vil ha i våre liv.”

load...

Som en publisert forfatter og syndikert spaltist, har Tom tilbrakt karrieren skrive informative og engasjerende kolonner, bøker og nyhetsbrev om emner som påvirker hans liv som senior dater. Han adressert utfordringene med å møte noen nye da han var en 50-noe enkelt, og han har skissert de vellykkede strategier han har brukt til å dyrke et forhold i sine gyldne år.

FindingLoveAfter50.com tilbyr et omfattende informasjonsressurs for seniorer lurer på hvordan å navigere i et raskt skiftende dating scene. Tom gir sin støtte til singler over 50 og lar dem få vite sine beste dager kan fortsatt være foran dem.

Over 3800 artikler og nyhetsbrev Lever Pragmatic Råd

Tom begynte å skrive om dating emner om 25 år siden etter skilsmissen. Han var 53, singel, og oppdager hvor vanskelig det var for en bachelor i den alderen å møte en moden kvinne.

Han skrev om sine håp og sine frustrasjoner i mange personlige kolonner, og hans oppriktighet tilt skilt, enke, og aldri-gifte singler går gjennom lignende utfordringer. Mange av hans lesere var kvinner interessert i å høre en manns perspektiv på senior dating.

load...

“På den tiden, det eneste folk skriver om mid-life dating kvinner,” sa han til oss. “Lesere kvinner ønsket å høre hva en mann hadde å si om situasjonen.”

Tom påpekte forskjellene mellom hvordan menn og kvinner tilnærming dating, og han startet en animert diskusjon om fremtredende dating emner på ting som hvem som skal betale for en dato , og hvor lenge du bør vente før de blir intim med en partner.

Spaltist Tom Blake har skrevet mye om senior dating emner.

Noen ganger Tom har tatt et standpunkt som skremte kvinner, og hans meninger har utfordret dem til å revurdere sine antakelser om dating verden. Enten han tilbyr forholdet råd eller kritisere dating normer, har han aldri skvatt unna vanskelig - selv kontroversielle - fag.

“Min mann synspunkt bygget en stor kvinnelig følgende grunn av striden skapte det,” sa han. “Det var informasjon som ofte kokt deres blod, men de elsket å lese og reagere på det.”

I dag har Tom skrevet over 3800 kolonner og nyhetsbrev rettet mot singler over 50. Hans publikum er fortsatt solid kvinne (han fortalte oss at om lag tre fjerdedeler av sine lesere er kvinner), og han fortsetter å jobbe for å bygge bro over kløften mellom kjønnene. Hans mål er å informere senior datere slik at de kan takle å være singel igjen.

Gjennom årene har Tom fulgt dating trender og ga innsikt for å hjelpe leserne, spesielt kvinnelige lesere, bedre forstå hva personen på den andre siden av samtalen tenker og føler. Hans no-cost e-nyhetsbrevet er publisert hver uke; Han har over 2500 e-nyhetsbrev abonnenter som leser sine spalter og sende ham med spørsmål.

Tom sa de fleste av spørsmålene dreier seg om hvor du skal møte romantiske partnere og hvordan du bruker online dating som en senior, men noen ganger han hører fra noen i en mer komplisert og smertefull dating situasjon. I slike situasjoner, Tom er tilgjengelig for betalt konsulent for 30 minutter og en-timers økter via sin nettside. Han har hørt fra singler som er redde for å sette seg der ute, og han har hørt fra ektepar som er på randen av skilsmisse.

“Muligheter kommer sjelden alene. Når de gjør det, singler trenger å gripe dem, selv om de er sjenert “. - Tom Blake

Tom svarer hver e-post han mottar fra lesere og gir skreddersydd råd for å hjelpe dem å helbrede sine hjerter og gå videre. Noen ganger Tom ber om tillatelse til å dele hovedpunkt av disse e-samtaler i en ny kolonne eller nyhetsbrev, slik at han kan nå ut til andre som arbeider med lignende problemer.

“På den måten vil de få nytte av innspill fra avislesere og 2500 e-nyhetsbrev abonnenter,” sa han. “Selvfølgelig, hvis de ønsker å være anonym eller ikke avsløre i hvilken by eller staten de bor, jeg respektere det.”

Bringe håp til Pensjonister Navigere dating scene

Den eldre befolkningen har økt kraftig i USA som i baby boomer generasjon nå slutten av 50-tallet og 60-tallet. Den aldrende befolkning har skapt ringvirkninger i arbeidsstokken, i familiestrukturer, og i dating scene.

Folk lever lenger nå, og de er skilsmisse på en høyere rente når de når sine 50s, 60s og 70-tallet. Den skilsmisseraten blant voksne over 50 har nesten doblet de siste 25 årene, et fenomen kjent som Gray skilsmisse.

Som et resultat, har dating scene blir oversvømmet med senior single som ikke har datert i en alder av teknologi og ikke vet hvor du skal få started.Fortunately, Tom Blake'sinformation-rike kolonner utstyre eldre å starte på og tiltrekke seg partnere online og offline.

Tom kan forstå hva det er som for senior single, fordi han har vært i deres sko. Etter skilsmissen, måtte han tilpasse seg en ny måte å være singel og søker etter en partner. Han fant sin sjanse til varig kjærlighet på en deli i Dana Point, California, og nå er han hjelper andre lage sine egne kjærlighetshistorier.

“Jeg vil gjerne se senior dating har blitt mer tilgjengelig for eldre,” sa han. “Med hvert år som går, blir senior dating enda mer utbredt - også blir det vanskeligere fordi effektiv dating tar tid og penger.”

п »ї

Tom tilbyr gratis senior dating råd i sin gratis e-nyhetsbrev for å få single menn og kvinner startet på høyre fot. Han forstår vanskelighetene av modne datere, og han tilbyr positive løsninger og oppmuntring til å motivere dem til å lage dating profiler, gå ut på dato, og finne kjærligheten igjen.

“Mitt største mål i 2019 er å arbeide for å gi enkelt eldre med håp og oppmuntring til å gå av sofaen og ut av huset og er involvert i aktiviteter de liker,” Tom sa. “Forhåpentligvis vil 2019 være en annen velsignet år.”

Tom Blake har store planer på Horizons

Som singler blir eldre, de ofte står overfor ulike dating utfordringer enn de gjorde da de var yngre. Kanskje de har barn. Kanskje de sørger over tapet av en betydelig andre. Eller kanskje de er bare ikke så trygg i sine flørte ferdigheter som de en gang var. Spaltist Tom Blake har brukt flere tiår på å ta opp disse problemene og skinner et lys på en ofte marginalisert dating demografisk: senior singler.

Tom skriver Finne Love Etter 50 nyhetsbrev til å inspirere sine lesere til å redefinere hva det betyr å være i sine gyldne år. Hans praktisk veiledning og svampaktig innsikt har gjort en forskjell i hvordan leserne nærmer senior dating.

I 2019, Tom sa han forventer seg lesere til å vokse som mer baby boomers inn i dating scene, og han også planer om å ta en romantisk cruise med Greta å besøke Irland, Island og Grønland.

“Virkningen jeg ønsker å ha på senior dating er å bringe sammen seniorer å danne romantiske forbindelser”, sier Tom. “Det er ingenting mer givende for meg enn å se et par som holder hender gå i vår lokale havn, eller på Costco, eller på kino, eller hvor som helst, og få dem si: 'Du er grunnen til at vi er sammen.' Høring disse ordene er glasuren på kaken for meg.”