Den profesjonelle bowlerforeningen er vertskap for verneverdige arrangementer for bowlers som ser alvorlig på sporten

25 juni 2019

Kortversjonen: The Professional Bowlers Association hadde 33 grunnleggerne da det ble etablert i 1958. I dag er organisasjonen har over 3000 medlemmer i 30 land. Hvert år tar PBL sine mest talentfulle spillere på veien og vertene mer enn 170 helgeturneringer, inkludert Go Bowling! PBA Tour. Disse fan vennlige arrangementer gi bowling-elskende par en sjanse til å møte proffene de beundrer og se dem bolle veien til nasjonal berømmelse. Hvis du ønsker å ta spillet opp et hakk, begynne å følge PBL og holde et øye for arrangementer i ditt område.

Chris Barnes ble konkurrerer på et kollegialt bowling turnering i Portland, Oregon, da han møtte kvinnen han senere skulle gifte seg. Hun var en kar college bowler som håpet på å spille profesjonelt. Men Chris og Lynda ikke slo den av med en gang.

“Jeg likte ham ikke. Jeg trodde han var arrogant og full av seg selv,” Lynda husket i et intervju.

load...

Heldigvis paret holdt bumping inn i hverandre på bowling arrangementer og turneringer. Chris utmerket seg i Professional Bowlers Association og ble kåret Rookie of the Year i 1998. Et år senere, da Chris og Lynda var begge på Team USA, hadde de muligheten til å bli kjent med hverandre som lagkamerater. Som bowlere forbedret sine ferdigheter bowling, de også utviklet et nært forhold.

load...

I dag, Chris og Lynda Barnes er en makt par i profesjonell bowling verden og har vært sammen i over 20 år. De er gift med to gutter i videregående skole.

Chris og Lynda lage overskrifter på grunn av sin imponerende karriere og usannsynlig kjærlighetshistorie, men de er neppe de eneste par å finne romantikk på en PBA bowling hendelse. Profesjonelle bowlers ofte kjøre i de samme sosiale sirkler, og deres felles lidenskap for bowling skaper et solid fundament for vennskap og relasjoner.

“Vi finner at mange av våre bowlere dato og gifte seg,” sa Janay Haggerty, visepresident for markedsføring ved PBL. “De har en felles interesse i bowling og være konkurransedyktig, så det er bare en naturlig sammenheng.”

Selv om bowling kan virke som en ensom sport, har PBL etablert et globalt fellesskap av bowling fagfolk og fans ved hosting turneringer gjennom hele året. Foreningen har i dag over 3000 medlemmer, og det inviterer de 100 beste spillerne til å gå på en nasjonal turne i USA

load...

Den 2019 Go Bowling! PBA Tour vil være vert 20+ turneringer i Las Vegas, Houston, Chesapeake, og andre store byer. Enten du er ute etter å bli proff eller du bare ønsker å se mestere i aksjon, kan du delta på disse hendelsene (eller se live-sendinger) for å se noen stor bowling og møte noen flotte mennesker.

Du kan finne opp samtale i et konkurranseutsatt Atmosphere

Siden etableringen i 1958, har det faglige Bowlers Association bygget et nettverk av bowlere i over 30 land over hele verden. Organisasjonen har hovedkontor i Chicago, men det vert arrangementer over hele verden. PBL 2019 World Tour har stopp i Sverige, Thailand og Kina.

En PBA Tour kan omfatte alt fra 100 til 300 bowlere spiller mot hverandre til den ytterste glede for fans. Disse turneringene gir profesjonelle bowlere en sjanse til å bli kjent med sine fans i bowlingmiljøet. Dusinvis av mennesker møter opp for å heie proffene på gjennom hver streik og reservedeler. Ånden av vennlig konkurranse holder alle smilende under hele arrangementet.

Jesper Svensson i gjennomsnitt 259 for sju kamper i 2019 PBA Oklahoma Open.

“Å kunne bolle på tur er en glede,” skrev en PBA medlem i en 2015 gjennomgang. “Møte nye mennesker, gjør autografer, ta bilder med publikum, være på TV, og fremme bowling er bare en glede for meg.”

“Følelsen av å alltid ha det beste selskapet i bransjen, de beste gutta bak deg alltid prøver å hjelpe til, og også de beste fans jeg noensinne kunne be om bak ryggen min gjør det lettere å konkurrere på dette nivået,” sa Jesper Svensson på sin Facebook fan side.

Mange PBA medlemmer se turene som høydepunktet av sin karriere. I tillegg til å vises på Fox Sports kanal , får de også å være nært og personlig med en adoring publikum og møte mennesker som deler en lignende lidenskap for bowling. De gir alt for å behage publikum og leve opp til den anerkjente omdømme PBA spillere.

PBL fremhever talenter av sine rookies bare ut av college, og det hedrer også den langvarige fordeler som er over 50, men fortsatt har en egen evne til å hekte bowling ball. Den PBA50 Tour gir modne konkurrenter en sjanse til å reise og spille sammen i senior-vennlig turneringer. Årets deltakere inkluderer Norm Duke , som har vunnet 40 karriere PBA Tour-titler, og Amleto Monacelli , en av bare to utenlandske spillere i PBL Hall of Fame. Den andre er Mika Koivuniemi.

Selvfølgelig trenger du ikke å spille på denne elitenivå til å bli en PBA turnering. Organisasjonen har regionale arrangementer der medlemmer og ikke-medlemmer kan spille. Disse turneringene finner sted gjennom hele året og forene bowlere som ønsker å forbedre sine ferdigheter og ha det gøy. Noen som mål å gå videre til nasjonalt nivå, mens andre er fornøyd med å være en del av denne morsom samfunnet.

Tv-turneringer hvor supporterne heier på Pros

PBA fagfolk tar stolthet i å bringe ut sine A spill for fans i løpet av de nasjonale og globale turer. Disse spillerne trives på arrangementet konkurranse atmosfære, og de kan definitivt sette på et bra show for bowlere på alle ferdighetsnivåer.

Par kan dra til et PBA turnering på en dato for å få en opp-nærmere titt på noen av spillets all-time storheter. Disse bowlere liker å møte fans, og mange vil gjerne signere autografer eller svare på spørsmål om sport.

Over 20,9 millioner seere har sett en PBA turnering på en Fox Sports kanal.

PBL kringkastings teamet også gjør sin del for å holde fans informert og underholdt. Lagets innsikt kan bidra til nye seere å forstå hva som foregår bak kulissene på et PBA turneringen og hvordan bowlere perfeksjonere sin form over mange års praksis.

“Det som fascinerer meg mest om å dekke PBL er ekte lidenskap og kjærlighet til bowling fra fans ikke bare i USA, men fra hele verden,” sier Kimberly Pressler, et sidelinjen reporter på PBA turer. “De er virkelig midt i denne sporten, og jeg er beæret over å være en del av ESPN kringkasting mannskapet å presentere denne elskede tidsfordriv.”

Professional Bowling Association får folk begeistret bowling og ups kaliber av en av USAs mest populære hobbyer. Hendelsene er tilgjengelig, men prestisjetunge. PBL Tournament of Champions tilbyr det største premiepenger: over $ 100 000 går til vinneren.

Selv uten lokke av en så stor premie, PBA profesjonelle bowlere viser alltid opp til turneringer glade for å vise fram sine ferdigheter og prøve for et perfekt spill. De elsker sport, og de elsker å vinne, og deres lidenskap holder organisasjonen rulle fra en suksess til en annen.

PBL får ballen Rolling & interesserer seg store folkemengder

Chris og Lynda kan ha kastet en takrenne ball i løpet av deres første møte, men de til slutt kom inn i sonen og ble forelsket. Deres felles kjærlighet til sporten bringer dem sammen i dag, og deres dristig familie rivalisering holder ting interessant.

PBL inviterer profesjonelle bowlere og fans til å komme sammen på turneringer.

“Vi har blitt kjent for å ha en side innsats eller to når vi er ute å trene,” Chris sa i et intervju. De startet som solospillere, men nå Chris og Lynda spille double kamper med sine to gutter, som beviser at familier den bollen sammen bo sammen.

Professional Bowling Association forener lidenskapelige spillere, som Chris og Lynda, som ikke kan unngå å bli begeistret over muligheten til å konkurrere med de beste av de beste. Organisasjonen gir en nasjonal scene hvor dyktige bowlere kan utmerke seg. Disse turene er mye besøkt og kan gi fansen muligheten til å kose seg og se spillet på sitt beste.

“Mye av bowlere på kollegiale nivå ønsker å være på en PBA tur en dag og spille på høyeste nivå,” sier Janay. “Alle våre bowlere er imøtekommende og ville fortelle deg fansen kommer først.”