Den mest frustrerende atferdsdating på nettet forklares

25 juni 2019

Du har kanskje lagt merke til i det daglige liv at misforståelser florerer. Du feiltolke en titt, noen sans for humor eller en vending.

Dessverre, alle opererer med et usynlig veikart i hodet av hvordan de tror andre folk bør handle, snakke og kommunisere.

Unødvendig å si, disse veikart peker ofte på våre mislykkede forhold fordi to folks veikart bare ikke samsvarer, og det er ingen åpenhet i kommunikasjon.

Mens det er noen kulturelle normer som bidrar til å dempe noen av disse misforståelser , det er for mange mennesker og personligheter under solen for oss å operere som roboter.

load...

Gjett hva?

Online dating er sin egen subkultur av kommunikasjon og atferdsmessige misforståelser.

Jeg har hatt muligheten til å snakke med tonnevis av nettdatere, både mannlige og kvinnelige, og hvordan hver av dem tenker og tolker hva noen andre gjør på nettet er en interessant case study til menneskelig atferd.

Selv om ikke alt er spesifikk for hver dater, her er noen veldig vanlige atferd og deres tolkninger fra det motsatte kjønn.

Han sier:

“Hun så på profilen min første, men ikke blunke eller kontakte meg. Hun må ikke være interessert.”

Virkeligheten: Hun kan være interessert, men hun vil at du skal legge merke til henne og kontakte henne først.

load...

The Fix: Ladies, hvis du er interessert, minst la et kyss, så en fyr vet du velkommen. Gutter, ta kontakt med henne likevel. Du har ingenting å tape.

Hun sier:

“Han fortsetter å se på profilen min, men ikke å kontakte meg. Forfølger?"

Virkeligheten: Han glemte han så på deg før. Du kan ha endret din primære bilde, som fikk ham til å ikke utløse at han har vært der før.

The Fix: Folkens, hvis du har sett på en profil, og bestemte du ikke var interessert uansett grunn, blokkere eller skjule profilen slik at du ikke holder å kaste bort tid pløyer et sted du har vært før.

Hun sier:

“Han blunket. Jeg blunket tilbake. Så ingenting!”Eller vice versa“Jeg blunket. Han blunket tilbake. Hva nå?"

Virkeligheten: Fellas, hvis hun blunker, er at grønt lys til e-post. Ta det!

Den fikse: Slutt å stole på blunker ! Noen har fått til e noen på et tidspunkt uansett. Guys, vanligvis hun ønsker det å være deg. Ta dine signaler og sende de som er snille nok til å blunke.

Han sier :

“Jeg sendte en e-post, og hun svarte. Så jeg sendte en annen, og ingenting.”

load...

Virkeligheten: Noen ganger kvinner reagerer bare for å være høflig, men er faktisk ikke interessert. Hvis hun er interessert, vil hun holde det gående.

The Fix: Ladies, hvis du ikke er interessert, enten ikke svarer eller være klar i svaret ditt at du ikke er interessert. Du ikke gjør ham noen tjenester ved å svare vagt.

Ladies, hvis du er interessert, holde det gående. Samtalen er en toveis gate.

“Hvis en dame kommer til å svare på

noe, er det en epost over et kyss.”

Hun sier:

“Han blunket og jeg sendte en e-post... Ingenting tilbake.”

Virkeligheten: Det er ingen unnskyldning for dette bortsett fra kanskje fingeren sklei. Du kan ikke angre et kyss, dessverre.

The Fix: Dudes, se opp for fett fingret ting du ikke mener det. Hvis du er interessert, og hun sendte deg en e-post først, himmelen til Betsy, svare!

Han sier:

“Hun mailet meg først. Hun er enten desperat eller noe er galt med henne. Jeg absolutt ikke trenger å prøve hardt for dette.”

Virkeligheten: Hun ønsker ikke å rote rundt med en haug med spill å spille.

Den fikse: Det eneste du bør være er stoked. Møte denne jenta ASAP og se hvordan hun er i person. Du vet ikke en ekte ting om henne før det punktet.

Hun sier:

“Han sendte et kyss. Han er lat.”

Virkeligheten : Han sendte et kyss stedet sette innsatsen inn i en full meldingen fordi han mener du sannsynligvis ikke kommer tilbake.

The Fix: Folkens, hvis en dame kommer til å svare på noe, er det en epost over et kyss. Kvinner får massevis av øyenvipper, men mindre gode e-poster. Hvis du virkelig er interessert, skrive en e-post.

Det samme gjelder for “favoriting” eller “like” eller andre ikke-e-teknikker.

Han sier:

“Jeg sendte en e-post og fikk ingenting tilbake.”

Virkeligheten: Hun er ikke interessert , i alle fall ikke akkurat nå.

Den fikse: Du kan sirkel tilbake med en ny e-uker senere (kanskje timingen ikke var riktig), men være følelsesmessig forberedt på å gå videre. Komme tilbake opp til flaggermus, sving igjen, og arbeidet med meldings ferdigheter.

Har du merket noen atferd i din online dating at du ønsker en forklaring?

Foto kilde: softwaresourcery.com.