Den internasjonale stiftelsen ocd hjelper enkeltpersoner med å leve produktive liv og ha fruktbare forhold

23 februar 2019

Kortversjonen: Dating når du leve med Obsessive Compulsive Disorder (OCD) kan være en utfordring, men du kan gjøre opplevelsen mer håndterlig ved å holde seg orientert og få støtte fra fagfolk i psykisk helse samfunnet. Den internasjonale OCD Foundation gir enslige og par med en overflod av ressurser - fra faktaark for å støtte grupper - for å hjelpe dem å overvinne sine obsessive atferd og føre mer produktive liv. Hvis du opplever sosial angst, eller hvis betydelige andre har tvangsmessig atferd, kan du slå til IOCDF for veiledning og hjelp. Denne ideelle organisasjonen har brukt de siste 30 år å bygge et globalt fellesskap av helsepersonell, forskere, familiemedlemmer og personer med OCD-relaterte lidelser. Uansett personlige utfordringer du står overfor, kan du stole på IOCDF å støtte deg på din reise mot helse og lykke.

Da jeg vokste opp, jeg elsket svømming i bassenget, men jeg var livredd for dykking fra stupebrettet. Hver gang jeg sto der oppe, ville mitt hjerte hoppe inn i halsen. Jeg kunne bare ikke innkalle mot å tippe meg frem. Jeg vil stirre ned i vann i flere minutter, og da ville jeg gå ned, skam-faced.

load...

En dag fortalte min far meg: “Hvis du venter til du føler deg 100% klar, kan du aldri flytte fra det stedet. Du må bare gjøre det.”Han hadde rett. Jeg ventet på min frykt for å gå bort, men det ville ikke skje før jeg viste meg selv jeg kunne gjøre det. Så jeg lukket øynene og due i, og jeg har ikke vært redd for stupebrettet siden.

Ideelt sett bør du starte dating når du føler deg helt fornøyd med deg selv og ditt liv. Realistisk, kan du ikke vente til du kommer til selvrealisering å ta en kopp kaffe med someone.Singles må se inni seg selv å bestemme når de føler seg så klar som de kan være å ta skrittet fullt ut.

Den internasjonale OCD Foundation tilbyr omfattende elektroniske ressurser og samfunnets støtte til personer med tvangslidelse og deres kjære.

load...

For singler med OCD, kan dating virke utrolig skremmende, men å gjøre en innsats for å bygge relasjoner er en viktig del av ledende en tilfredsstillende og funksjonell levende.

“Virkeligheten er det ingen kur for OCD, så hvis noen forsøker å vente med å date inntil deres OCD er borte, de kan aldri date eller gifte seg,” sa Michelle Massi, en lisensiert ekteskap og familie terapeut (LMFT) som har blitt behandlet OCD og angst siden 2004.

Hun sa at mens det er usunt å forvente et forhold til å løse alle våre problemer, kan en betydelig andre være en positiv innflytelse på noen langsiktige helse og lykke. “Å være i et forhold kan noen ganger gjøre en person føler seg mer støtte,” sa hun “og som kan hjelpe dem kjempe sin OCD.”

Hvis du lurer på hvordan diagnosen OCD vil påvirke ditt kjærlighetsliv og relasjoner, kan du utdanne deg selv ved å arbeide med en terapeut eller gjøre din egen forskning på respekterte online ressurser.

Basert i Boston, har den internasjonale OCD Foundation (IOCDF) etablert et voksende internasjonalt nettverk av mental helse fagfolk, som Michelle, som spesialiserer seg på behandling av OCD og hjelpe folk lever sine liv til fullest.The nonprofit øker bevisstheten om OCD og bekjemper stigma rundt psykiske problemer. For de siste 30 + årene har IOCDF økt tilgang til effektive behandlinger for OCD ved å finansiere forskning og tilby informasjonsressurser til pasienter over hele verden.

load...

“The IOCDF er den største organisasjon dedikert utelukkende til å hjelpe personer med tvangslidelser (OCD) og relaterte lidelser å leve et fullverdig og produktivt liv,” saidMeghan Buco, kommunikasjonssjef for den internasjonale OCD Foundation. “Vårt mål er å skape en håpefull og støttende fellesskap for de som er rammet av OCD og fagfolk som behandler dem.”

En medlemskap-baserte organisasjonen ble grunnlagt i 1986

Den IOCDF ble startet i 1986 av en gruppe individer som hadde OCD og visste hvor vanskelig det kan være å forstå psykisk lidelse. Opprinnelig ønsket de å starte en liten selvhjelpsgruppe for personer med OCD, men de innså snart behovet for støtte i dette fellesskapet som kreves mye mer enn et par ukentlige økter. De begynte å arbeide for å øke bevisstheten om OCD, og ​​i mars 1987, ABC 20/20 luftet en sak om OCD og inneholdt en av IOCDF grunnleggere.

Innen få dager, organisasjonen mottatt 20.000 henvendelser fra folk ivrige etter informasjon om symptomene på OCD og måter å behandle det.

I dag har IOCDF utvidet til en global organisasjon med tusenvis av medlemmer. Organisasjonen omfatter personer som lider av OCD-relaterte lidelser samt et fellesskap av familiemedlemmer, kjære, og mental helse fagfolk som ønsker å hjelpe folk vender psykiske helseutfordringer.

Den IOCDF gir folk de ressursene de trenger for å bedre forstå og behandle OCD. Dens søkbar database inneholder 250 støttegrupper, 1000 behandlere, og 30 OCD behandling programmer, slik at alle kan få tilgang til nyttig informasjon og annen bistand.

En tett sammensveiset team av 13 heltidsansatte, en deltidsansatt, og tre frivillige jobber på IOCDF hovedkvarter i Boston. Du kan bli med på laget og bli en OCDvocate ved frivillig med organisasjonen.

“Vårt kontor kultur er svært samarbeids og energisk,” sier Meghan. “Vi er alle svært opptatt av det arbeidet vi gjør og samfunnet at vi tjener.”

Tilbyr støtte for enslige og par Takle OCD

Den IOCDF har en rekke pedagogiske ressurser, faglige anbefalinger og samfunnet hendelser for å hjelpe folk med tvangslidelse. Enten du er ute etter tips for å redusere sosial angst eller måter å gjenkjenne når noen er en compulsive hoarder, kan organisasjonens faktaark og brosjyrer deg gjennom symptomer, tegn, utløsere og behandlinger for ulike OCD-relaterte lidelser.

IOCDF er samfunnet hendelser skaffe penger og bevissthet om OCD-relaterte lidelser.

Du kan også gjøre en stedsbasert søk for å finne klinikker og programmer som spesialiserer seg på å hjelpe folk med tvangslidelse. “Vi tilbyr en gratis, omfattende ressurs katalog av mental helse spesialister, støtte grupper, og klinikker på nettsiden vår,” Meghan forklart. “Vi har også en live support spesialist for å svare på samtaler og e-post.”

I gjennomsnitt kan det ta opptil 17 år for en person med OCD å søke effektiv behandling for sine symptomer. Den IOCDF søker å endre den statistikken ved å øke bevisstheten om OCD og økt tilgang til nyttige ressurser både online og offline. Fra profesjonelle treninger til pengeinnsamling hendelser, talsmenn organisasjonen på vegne av mennesker som føler seg overveldet av obsessive atferd eller angst.

Michelle sa hennes primære mål er å gi folk verktøy de kan bruke i hele sitt liv, slik at de ikke trenger å være i terapi for alltid. Til syvende og sist er det hennes jobb å sørge for at hennes pasienter kan forsørge seg selv og gjøre forbedringer ved å ta initiativet på sin egen tid.

“Jeg elsker å forandre liv,” Michelle fortalte oss. “Det er en fantastisk opplevelse å se en person gå fra å ikke kunne fungere for å begynne å leve sitt liv etter dating eller gå tilbake til arbeid eller henger ut med venner -. Hva er det som er viktig for dem”

Den årlige OCD Conference Inkluderer paneler på dating Issues

Den årlige OCD Conference er en av de største samlinger av mennesker fokusert utelukkende på OCD og OCD-relaterte problemer. 2018 Konferansen finner sted i Washington, DC, juli 27.During hendelsen, folk som har blitt diagnostisert med OCD kan lære av fagfolk som verts paneler arbeider med viktige saker, inkludert ulike typer OCD lidelser, medisinsk forsikring, diagnostisere ungdom, og hvordan OCD påvirker relasjoner.

“The Annual OCD-konferansen samler helsepersonell, forskere, personer med OCD, og ​​deres kjære,” Meghan sa, “med mål om å utdanne alle deltakere om de nyeste behandlinger, forskning og praksis i OCD og relaterte lidelser.”

Michelle har sittet på mange åpne paneler under konferansen og dekket alt fra når du skal ta opp det du har OCD med en ny kjærlighet interesse for hvordan å date uten å føle seg overveldet. Mange av panelene invitere spørsmål fra publikum, og svarene ofte appellerer til folk vender vanskelige personlige dilemmaer hver dag.

Ett panel diskuterte hvordan par kan håndtere forurensning problemer under sex. Noen med OCD kan føle behov for å vaske flere ganger under eller etter sex, og Michelle sa det er viktig for partnere å respektere sine følelser uten å gi etter for sine tvangshandlinger.

“Ofte signifikante andre vil engasjere seg i tvangshandlinger fordi de føler at det er nyttig for den personen,” Michelle sa, “men det er faktisk det verste du kan gjøre.Det er ikke din jobb å være deres terapeut. Du burde virkelig prøve å støtte partneren din uten å engasjere tvang.”

Den IOCDF Backs People opp med Research & Respect

Når du kommer ut av komfortsonen og prøve noe nytt, er det naturlig å nøle og tenke på alt som kan gå galt - men du kan ikke la det stoppe deg. Fordi det skremmende ting er bare kommer til å virke mer skremmende jo lenger du tenker på det. De negative spiraler av frykt, bekymringer og selvtillit tvil kan holde deg tilbake fra å leve livet til det fulle.

Enten du dykke inn i en pool eller spør noen du liker ut på en date, ta det hjerteskjærende stoppe spranget vil få lettere jo mer du gjør det. Hvis du sliter med OCD og bekymret for hvordan det vil påvirke ditt forhold, kan du gå online til IOCDF for å lære mer om psykisk lidelse og forberede deg til å ta kontroll over livet ditt.

“Hvem som helst kan date,” Michelle fortalte oss. “Selv om OCD kan komme i veien og hemme relasjoner, hvis folk er klar over og har riktig informasjon, det kan være noe de kan overvinne.”