Den amerikanske festivalen for svart film forener 10 000+ filmelskere i en uke med stjernespekkede filmvisninger

25 juni 2019

Kortversjonen: Hvis du og partneren din liker å se filmer sammen, kan en filmfestival gi en date-verdig maraton av underholdning. Det er en fin måte å nyte originale filmer, oppdage nye talenter, og lære om trender i bransjen. I over to tiår, den amerikanske svart filmfestivalen har (ABFF) tiltrukket tusenvis av film og TV-entusiaster fra hele verden. Hver sommer tar ABFF løpet Miami Beach med en utrolig morsom fem dager lange arrangementet. Fra åpningen kveld partiet til avslutningsseremonien, kan du nyte en full timeplan med engasjerende og lærerike arrangementer med fokus på folk av farge. Den ABFF feirer svart kultur og oppfordrer up-and-coming filmskapere til å bygge nettverk med etablerte navnene i bransjen. Denne actionfylte arrangement kan være en fin dato aktivitet for filmelskere som ønsker å støtte skaperne i det svarte samfunnet.

Du kan praktisk talt føle spenningen i luften som den første dagen av de amerikanske Svart Film Festival ramper opp. De ABFF deltakerne gå gjennom Industry Expo, ta opp kontakten med gamle venner og kolleger, og ivrig avvente Opening Night Film. Etter 20:00 screening, folk trakt intothe nachspiel. Premieren Gala er en perfekt mulighet til å mingle, nettverk, og kanskje til og med finne romantikk som du diskutere bevisende film til langt på natt. Det er en stor oppvarmingsband for fem-dagers arrangement i midten av juni.

load...

Hvert år et mangfoldig publikum av filmelskere kommer sammen på den amerikanske svart filmfestivalen for å feire og gjenkjenne talentfulle svarte artister i TV og film industry.Since sin første festival i 1996, har ABFF forhøyet innhold laget av og fokusert på folk afrikansk avstamning.

Festivalens dynamiske filmvisninger tiltrekke seg folk fra alle samfunnslag, og tilbyr par en sjanse til å skape varige minner sammen.

Den amerikanske svart filmfestivalen har et solid rykte i bransjen som den største filmfestivalen i sitt slag. Festivalen trekker over 10 000 deltakere hailing fra hele verden. Fra starten har målet med arrangementet vært toprovide en plattform for talentfulle enkeltpersoner i det svarte samfunnet og presentere sine opprinnelige narrative funksjoner, dokumentarer, kortfilmer og web-serien i konkurranse indie screenings. Vinnere og finalister i ABFF fire konkurranser delta på festivalen til å bygge nettverk med noen av de største navnene i bransjen.

load...

“Jeg tror jeg kan snakke for hele teamet ABFF når jeg sier at vi ønsker å fortsette å være den ledende rørledning til svart talent foran og bak kamera,” sa Lamonia Brown, programmering direktør for ABFF “, som vi presentere kvalitet film og TV-innhold av og om mennesker av afrikansk avstamning.”

Den største samlingen av svart filmentusiaster

Når du går gjennom ABFF, vil du se studenter, ektepar, og kjente kjendiser miksing og mingling. Tusenvis av mennesker fra hele landet ta en tur til festivalen fordi det er et populært sted for svart film-og TV-entusiaster. Enten du kommer alene eller med signifikante andre, vil du ha en flott tid å se filmer, delta pedagogiske foredrag, og går på fest. Den ABFF ruller ut den røde løperen for sine deltakere, og mange kommer tilbake fordi de har en flott tid.

“Mange deltakere har kommet til festivalen siden oppstarten i 1996, og har bodd hos oss fra Acapulco til Miami, og alle byene i mellom,” Lamonia fortalt oss.

load...

2018 ABFF vil tilby dynamiske mesterklasser på film finansiering, bli en showrunner, og spikre en audition.

På den amerikanske Svart Film Festival, kan du se fremste nettverk film og tv-serier på Spotlight Sikting eller sjekk ut de konkurrerende indie screenings fra finalister i narrative funksjon, dokumentar funksjon, web-serien, episodisk, og nye direktør kategorier. På søndag av festivalen, vil ABFF prosjektet vinnerfilmen til et stort publikum i Overtown.

Den ABFF holder tritt med kjente svarte artister og filmskapere, og tilbyr informasjons samtaler med noen av lederne i industry.This år, amerikansk filmregissør Ryan Coogler (som regisserte “Creed” og “Black Panther”) er taktrekk en av ABFF Talks der han vil dele historier og gi råd til de som ønsker å lede neste blockbuster. Jada Pinkett Smith har blitt lagt til i forhandlingene lineup, moderert av Jemel Hill.

Festivalen presenterer en rekke paneldebatter, spørsmål og svar, mesterklasser, og symposier for å koble nykommere med industrien elite og gi dem verdifull veiledning som de forfølge karrierer i underholdningsbransjen.

Selvfølgelig, noen mennesker er ikke bare der for det pedagogiske innhold - noen mennesker er det for partene også. The Legendary White Party (så kalt fordi alle bærer hvit) på Nikki Beach lover å være en fenomenal natt med moro og vennskap. DJ D-Nice vil holde alles humør høyt som de prate, drikke og danse hele natten.

“I løpet av uken, er det mange attraksjoner for våre deltakere, inkludert sponset salonger, flere partier, en bransje expo og mer,” sa Lamonia.

En dedikert team hjelper hendelses kjøre jevnt

Grunnlagt av Jeff fredag ​​i 1996, er den amerikanske svart filmfestivalen en av de mest effektivt kjøre filmfestivaler i landet. TheABFF kjerneteamet har vært sammen i nesten to tiår. De har en rekke ferdigheter, men de deler en lidenskap for stor filmproduksjon. Lamonia sa teammedlemmer stole på hverandre fordi de har jobbet sammen så lenge.

Seeing alle bevegelige deler er Jeff kone, Nicole fredag, som er daglig leder av filmfestivalen. “Hun er alltid der for å gjøre ting går glattere,” sa Lamonia. “Hun gjør dette med slike nåde og nøyaktighet - vi alle lære mye av henne.”

Leder av hendelser og aktivering, Ghana Wilson, er ansvarlig for å designe, produsere og dekorere 50 + arrangementer og attraksjoner for ABFF. Hun sørger for at hver diskusjon panel og screening går av uten problemer. Hun håndterer også sponsing / hendelse aktivisering for ABFF Honours. Ghana har vært med ABFF i over 20 år, så hun vet hva det tar å gjøre arrangementet glans.

Den ABFF team jobber sammen for å gi en plattform for excellence for skaperne av afrikansk avstamning.

Jazmin Washington begynte frivillig på ABFF fem år siden og er nå leder for markedsføring og Audience Development. Hun tilbringer sine dager å skape en buzz på sosiale medier om hendelsen og bygge en følgende ved å spre ordet om alt festivalen kan tilby svarte mennesker i filmindustrien. Hun har bygget ABFF sosiale medier følgende, inkludert 21,500+ tilhengere på Twitter og 77,000+ Facebook liker.

Dette er bare noen av de engasjerte personer som låner sin innsats og talenter til ABFF. Mange sesongansatte og frivillige bidrar til hendelsen planlegging, og noen mennesker har vært å hjelpe ut i over 15 år.

“Denne typen engasjement er sjelden sett i underholdningsbransjen, som er et testament til miljø av lojalitet og integritet opprettet av administrerende direktør og grunnlegger,” Lamonia fortalt oss. “Det er en ekte atmosfære av omsorg, ærlighet og lojalitet som gjør det spennende å gå på jobb hver dag.”

Heve tradisjonell middag-og-en-Movie Date

Tusenvis av gifte og dating par delta på den amerikanske Svart Film Festival hvert år. Det er en fantastisk mulighet til å ta en betydelig andre på kino, ha en intim middag, og deretter sluppet løs på en prangende fest full av dyktige folk som elsker å lage gode filmer.

“Tack på kjendis observasjoner, palmer, sol og stranden hver morgen, og du har den beste datoen noensinne!” Skrøt Lamonia. “Det finnes utallige historier om folk som møter sin ektefelle på ABFF - bare spør Lamman Rucker, som møtte sin kone på festivalen.”

I år vil det ABFF være i Miami, slik at du kan tilbringe en dag på stranden med daten din i mellom award show og næringsrettede forelesninger.

“Takk for alt du gjør for det svarte samfunnet.” - Stacey på ABFF Facebook-side

Plenty av kjendispar, includingChris og Vanessa Spencer, Dondre og Salli Whitfield, Alvin og Terri Bowles, samt Mara Brock og Salim Akil, delta på festivalen sammen. Mange lykkelige par kan bli sett holde hender i løpet av screenings og danse sammen på kvelden parter.

“Det faktum at så mange svarte par kommer til festivalen hvert år er et bevis på hvordan bidrar det er som en fantastisk date sted,” sa Lamonia. “Jeg faktisk håper å ha en flott dato på ABFF en dag meg selv! Vi har også fått en e-post som en langvarig ABFF frivillig bare giftet to dager siden til en annen ABFF frivillig hun møtte på festivalen.”

Som en del av grunnleggerne misjon, ABFF fremmer up-and-coming svart talent i TV og filmindustrien. Rundt 1000 filmskapere angi deres beste arbeid festivalens konkurranser, og vinnerne har sjansen til å gni albuene med noen av de største navnene i bransjen.

I mars 2018, for eksempel, komiker Kevin Hart tilbudt filmskapere muligheten til å ha sine komiske filmer fremste på LOL Network. Tre heldige vinnere av hans Filmskaper Fellowship vil motta et produksjonsbudsjett $ 20 000 for å slå sine prosedyrer i en 10-minutters film som willpremier på 2018 amerikanske svart filmfestivalen.

“Det blir ikke bedre enn det,” sa Kevin Hart. “Jeg gjør dette rett og slett fordi jeg er fin og fordi jeg liker å gi store muligheter -. Dette er en av dem”

“Det betyr mye å vite at vi har en så positiv effekt på filmbransjen, spesielt med tanke på å utdanne dem om denne virksomheten,” sa Lamonia. “Imidlertid er ABFF unikt ved at før, under og etter at partene kan deltakerne gå bort med nye forretningsforbindelser, karriere-endring informasjon og oppfølging møter.”

Den ABFF Gir Par en grunn til å feire

For 22 år, har den amerikanske svart filmfestivalen gitt en plass der svarte artister, filmskapere og filmelskere kan komme sammen. De feirer sine prestasjoner, støtte nye stemmer og talent, og bygge momentum som en innflytelsesrik kunstnerisk fellesskap. Festivalen utdanner personer til å dele sine historier og forme fremtiden for film.

Den amerikanske Svart Film Festival er en fem-dagers sommer arrangement utformet for å støtte svarte filmskapere, skuespillere og andre kunstnere.

Som den største festivalen av sitt slag, ABFF tilbyr par en fantastisk mulighet til å dele sin lidenskap for film og afrikansk amerikansk kultur i en fem-dagers extravaganza. Du kan ta en dato til Miami i juni for å nyte filmvisninger, eksklusive fester, og stjernespekket foredrag presentert av festivalen.

Den ABFF team av movers og Shakers tiden se etter måter å markere ulike stemmer i media og underholdning. Faktisk fjor, ABFF lansert Greenlighters Academy, et faglig program for afroamerikanske studenter som ønsker å forfølge karrierer på bedriftens side av film, TV og media. ABFF Studios, som ledes av Melanie Sharee, vil også gi ut en skifer av nye serier og filmer for en hovedsakelig svart audience.Finally, høsten 2019, vil ABFF vert sin første OM KVINNER Konferanse for å koble kvinnelige fagfolk i Hollywood.

“Målet med om kvinner er å sikre at stemmene til kvinner i Hollywood blir hørt og deres perspektiver vurderes,” Lamonia sa, “samt å gi innsikt og veiledning definere klare veier til suksess for ambisiøse kvinnelige kunstnere og ledere.”

ABFF holdes i Miami Beach, Florida 13 til 17 juni. For å kjøpe pass og billetter, gå til www.ABFF.com.

Du kan følge Lamonia på Instagram og Twitter @gilchristsays.