Definisjonen av smart dating: ordbok.com gir singlene ordene de trenger for å be om noen online

30 juni 2019

Kortversjonen: Når du snakker med noen på nettet, er alt du trenger teksten på skjermen. Du kan ikke stole på ikke-verbale former for kommunikasjon for å få poenget, og som kan føre til misforståelser, misforståelser, og tapte muligheter hvis du ikke er forsiktig. Mange nettdatere synes det er vanskelig å gjøre et godt inntrykk ved å bruke bare det skrevne ord, men noen ganger snu lykken rundt på en datingside er så enkelt som å kjøre en melding gjennom en stavekontroll. Dictionary.com kan hjelpe datere opp kaliber av sine meldinger ved å eliminere feilstavinger, definere slang ord, og foreslå synonymer som formidler større mening. Nettdatere kan bruke denne gratis verktøy for å finne de riktige ordene å si nøyaktig hva de mener i sine profiler og meldinger. Du trenger ikke å være en lingvist eller grammatikk nazist å dra nytte av Dictionary.com er informative verktøy og engasjerende artikler. Vi bruker ord hver dag, og vi kan alle bruke litt hjelp sette hva som er i våre hjerter og sinn i klare termer.

Jeg kaller meg selv “en uforbeholden Bibel” i min dating profil fordi det er en enkel litterær lakmustest for å gi oppdaterte utsikter. Hvis de bruker begrepet i sine meldinger, kan jeg raskt fortelle hvilke gutta har lest en bok eller kan jobbe en ordbok, og jeg kan blokkere gutta som er overbevist være en Bibel har noe å gjøre med Bibelen. De store ordene i profilen min handling, i hovedsak, som en portvakt for å hjelpe meg med å finne folk som har vokabularet å matche mine.

load...

Nettdatere må velge sine ord med omhu hvis de ønsker å sjarmere noen til svare.

En gang en kunnskapsrike online dater visste nøyaktig hvordan du skal komme i min gunst. “Hei, stipendiat Bibel. Jeg har et spørsmål til deg,”skrev han i sin første melding til meg. “Hva er dine all-time favoritt ord?” Vær stille, min nerdete hjerte. Denne fyren hadde tatt min språklige entusiasme til et annet nivå ved å spørre meg ikke om mine favoritt bøker eller filmer, men min favoritt ord.

På dette tidspunktet hadde det ingen rolle for meg om han hadde visst hva bibliophile ment eller hadde sett det opp. Han hadde plukket opp på noe som var viktig for meg, og spurte en opprinnelige spørsmålet å få samtalen i gang. Han hadde sagt de magiske ordene, og, som de sier i sport, det var en slam dunk.

load...

Når du er online dating, ordene du velger saken en god del, og ikke bare til ord nerder som meg. Du trenger ikke kroppsspråk eller tone å formidle din mening, så må du sørge for at dine ord sende det rette budskapet, bokstavelig talt, og gjøre et godt inntrykk.

Dictionary.com kan hjelpe med det. Dette online samling av definisjoner, synonymer og ord opprinnelse er en skattekiste for nettdatere lurer på hva å si - eller hvordan å stave hva de ønsker å si. Det er en stor ressurs for alle som ønsker å gi sine ord en rask polsk før du klikker sende på en datingside.

“Å finne det rette ordet å bruke er ikke alltid bare om hva ordet betyr, men hva den formidler om deg, din personlighet, din bakgrunn,” sa Lauren Sliter, Senior Manager for markedsføring og innhold strategi for Dictionary.com. “Word valget er svært intime.”

Gir Kontekst for Language of Romance

Dictionary.com kan gi relevant kontekst for nettdatere, spesielt nybegynnere, som søker romantikk eller kjærlighet. Området har en alt etter Z seksjon hvor en veltalende lag bryter ned de hotteste trendene i verden av language.If du kommer over et ord, setning, et akronym eller Emoji du ikke vet mens online dating, kan du kjøre den av Dictionary.com å få litt klarhet i situasjonen.

load...

Noen artikler fokusere på spesielle ord, som kone visper eller ghosting, mens andre liste populære slang komplett med eksempelsetninger. “Cracking de etiske tusen Slang” forklarer hvordan visse ord har tatt en ny betydning, så når noen sier “Få den gutten litt melk” eller “Jeg trenger litt te”, de mener ikke en kjøre til butikken er i rekkefølge. “Milk” er et slanguttrykk som betyr hjelp eller selv-forbedring, mens “te” betyr sladder.

Dictionary.com ikke bare definere ord - det definerer også emojis, memes, og online slang.

Å vite hva populære slang og emojis mener kan bidra youavoid forlegenhet å spørre et nytt bekjentskap hva pokker de snakker om, og det kan gi deg en pulserende og trendy vokabular for å piske ut på fly.

Enten du er interessert i regional rap slang eller noe uklar politisk sjargong, kan du lese gjennom Dictionary.com slang delen for å få en hånd på kjente ord av dagen.

“Love” er blant Nettstedets høyt Søkte Vilkår hvert år

Språk er alltid i endring. Hver dag, tale mønstre vokse og utvikle seg basert på høyttalerne i dag, så hva var hip går kanskje ikke så kult i dag. Noen ord eller setninger eksploderer i popularitet takket være musikk, videospill, memes, og andre pop kultur påvirkninger, og noen slang ser ut til å komme ut av ingensteds.

Og noen ord aldri gå ut av stilen. Dictionary.com gjør en årlig gjennomgang av web-trafikk, og “kjærlighet” er alltid blant de 20 mest søkte ordene på nettstedet. Kanskje noen mennesker ønsker å bruke ordboken definisjon av kjærlighet for en kjærlighetserklæring eller frieri, og kanskje noen mennesker vil bare vite hva det vil si å elske noen.

Folk har spurt “Hva er kjærlighet?” I århundrer. De har skrevet cheesy '80s sanger om det. De har sett det opp på nettet. Likevel sin dype mystikk og lokke gjenstår.

Ifølge Dictionary.com, opprinnelsen til ordet “love” spor tilbake til det latinske verbet for “å være hyggelig.” Det har tatt på seg mer vesentlig betydning som folk har levd og elsket, og du kan lære om sine nyanser ved å referere sin online oppslagsord.

Ingen grunn til hjernen din Ps og Qs - Bare vær deg selv

Lage en god melding til en online knuse kommer ikke naturlig for alle. Sjansen er, vil du slette så mange ord som du skriver før du treffer sender. Det er ikke lett å vite hva du skal si og hvordan du kan introdusere deg selv. Går du for en cheesy linjen? En enkel hilsen? En kryssild av spørsmål? Skulle meldingen være lang og detaljert eller kort og greit? Det finnes ingen riktig måte å gå om det fordi ulike mennesker liker forskjellige ting.

Når du skriver en melding på en datingside, hjelper det å ha et nettbasert verktøy til disposisjon for å anbefale relevante ord og sjekke stavemåten. Single kan bruke Dictionary.com å sette sitt beste ordet frem hver gang de logger on.It kan være så enkelt som å komme opp med en unik hilsen annet enn “Hei” til fange noens oppmerksomhet. OkCupid fant at single som sier “Howdy” eller “hola” er mer sannsynlig å få svar enn singler som går for den mer vanlige “Hei”, “Hey,” eller “Hello”.

Enkelte ord kan slå-offs fordi de er for mye eller brukes feil. Studier tyder på at et flertall av singler dømme folk med dårlig grammatikk , så det er nok en god idé å gå videre og skrive ut “du” i stedet for dovent å skrive “u”.

Alt i alt, er det viktig for singler i dating scene å være klar over sitt ordvalg og signalene det kan sende til andre.

Ser opp noen synonymer kunne gi deg en kant neste gang du sender en melding. I stedet for å bruke vanlige ord som får bandied om hele tiden på en datingside, kan du gjøre deg skiller seg ut på en god måte ved å bruke mindre vanlige synonymer - bare ikke ta det for langt.

For eksempel bytte ut “pen” for “sjarmerende” er et godt trekk, men trading “ta en drink” for “få en drikke” er trolig kommer til å miste deg noen poeng fordi det bare ikke høres naturlig. Det høres ut som du bruker en ordbok, som ikke er målet om å bruke en ordbok.

“Faktum er, bryr ikke alle om grammatikk og rettskrivning, og det er greit,” sier Jane Solomon, Dictionary.com er Linguist-in-Residence. “Folk som bryr seg om grammatikk skal legge merke til hvis noen bruker 'sine' i stedet for 'de er', og folk som ikke vil ikke.”

Til syvende og sist er Dictionary.com på oppdrag for å hjelpe folk føler seg mer komfortabel med å bruke det engelske språket, slik at de kan bli mer trygg og pratsom når du nærmer deg noen new.The nettsted kan tilby veiledning under online flørt, men laget oppfordret singler ikke til stress over hvert ord og hver komma de bruker mens online.

Det er bedre å være deg selv og snakke naturlig enn å sette ditt budskap gjennom en synonymordbok. Dine ord skal gjenspeile hvem du er, og at autentisitet vil tiltrekke kompatibel folk.

Dictionary.com: Et verktøy for enslige og par på leting etter Meaning

Enten du ønsker å øke lesenivået ditt dating profil eller sikre at meldingene dine kan passere en stavekontroll, er Dictionary.com et nyttig verktøy for nettdatere jakt etter ordene å vinne noens tillit og hengivenhet. Denne nettsiden er der for de gangene du blank på et ord eller ønsker å være sikker på at du forstår hva du sier. Fra start til slutt, kan Dictionary.com gi meningsfull støtte til nettdatere lurer på hvordan å uttrykke sin interesse, spenning, eller beundring i den mest overbevisende måte.

Selvfølgelig trenger du ikke å piske ut highfalutin vokabular for å imponere den gjennomsnittlige person - du må bare kommunisere dine tanker klart og få opp engasjerende samtale emner. Det betyr ikke ukritisk ber folk om deres favoritt words.Not alle online dater kan voks poetisk om deres kjærlighet til språket, men de utvilsomt har buzzwords spredt utover sine profiler for å fortelle deg hva som vil få dem snakke.

Hvis du leser med omhu og skrive med hensikt, kan du sette deg opp for å lykkes i online dating scene. Alt som trengs er det rette ordet sagt til rett tid å starte en samtale full av romantiske muligheter.

“Bruk riktig grammatikk og rettskrivning, tror jeg, er mindre om intelligens og utdanning og mer om viljen til å bruke tid på å vurdere dine ord før du gjør dem offentlig,” sier Lauren. “Det handler om å ta vare med hvordan du kommuniserer, og det er ganske sexy.”