De viktigste tingene du bør snakke om på første datoer

11 juli 2019

Så, du kommer på en første date? Det betyr at du lurer sikkert på hva du skal snakke om med den andre personen.

Du ønsker å plukke egnede emner og gjøre et godt inntrykk. Tommelfingerregelen på en første date er å holde samtalen lys, morsom og uformell.

Det er best å snakke om emner som ikke er for alvorlig eller tunge, fag både du og din date kan forholde seg til, slik at du blir kjent med hverandre.

load...

Med dette i tankene, her er de fem beste samtaleemner for en første date.

1. Hobbyer.

Alle har hobbyer, selv om de ikke kan kalle dem det. Dette er ting de gjør utenfor jobben og ta glede i.

Hobbyer kan variere fra person til person, men alle har hobbyer. Av denne grunn er det en god idé å snakke om dette temaet.

Spør datoen hva de liker å gjøre i fritiden for å finne ut om sine hobbyer, og spør flere spørsmål for å lære mer om disse hobbyer og holde dem snakke.

Snakk om dine egne hobbyer som godt og gi daten din en sjanse til å bli kjent med hva du liker å gjøre. Spesielt snakke om de delte hobbyer.

load...

2. Dreams.

Jeg mener ikke drømmer du har mens du sover. Jeg mener ting man drømmer om å oppnå i fremtiden. Jeg mener en mer uklart versjon av målene.

Når folk snakker om sine drømmer, blir det dem å forestille seg en lys, skinnende fremtid og gjør dem føles bra. Dette er en fin måte å gjøre samtalen positive.

Drømmer er en refleksjon av hvem en person er på innsiden. Det er en av de beste måtene å bli kjent med noen. Ikke nøl med å ta opp dette temaet. Snakk om dine drømmer og spør daten din om deres.

“En første date handler om to mennesker

Bli kjent med hverandre."

3. Travel.

Nesten alle reiser i disse dager, og deres reise opplevelser er noen av de mest morsomme og interessante opplevelser de går gjennom.

Det er grunnen til at folk elsker å snakke om sine reiser, og de elsker å lære om andres reiser også. Dette gjør reiser en god samtale emne for en første date.

Når du snakker om reiser, er kunsten å ikke være vage og konsis. Tvert imot, gå inn i detaljer, dele historier, beskrive steder du har sett bruke levende ord og snakke om hvordan de gjorde du føler.

load...

Dette vil gjøre det du sier mer stimulerende og interessant.

4. Morsomme historier fra fortiden.

Som samtalen plukker opp og du og din date få mer komfortable med hverandre, blir det opportunt for dere to å dele morsomme opplevelser fra fortiden: tingene du gjorde som barn, morsomme hendelser du gikk gjennom og så videre.

Dette er en av de beste måtene å krydre opp en samtale og utdype forbindelsen. Hvis dere begge ler mens en samtale, er det et sikkert tegn på daten din er en suksess.

Har noen morsomme historier fra fortiden klar og se hvordan du kan veve dem inn i samtalen på dato.

5. Bøker og blogger.

Jeg kommer til å anta at du går på en date med en person som du tror leser minst en gang i blant, enten bøker, blogger eller begge deler. Å gjøre denne antakelsen, jeg råde deg til å snakke om dette temaet.

Spør daten din hva de liker å lese, eller hva de har lest i det siste. Snakk om hva du liker å lese også.

Ikke bare er du sannsynligvis å finne noe felles , men bøker og blogger er to store temaer. Du kan sikkert snakke om dette i lang tid og har en kvalitet samtale.

Velg gode samtale emner og din første date har mye bedre sjanser til å gå bra. Uansett hva du snakker om, må du huske å ha det gøy.

En dato er ikke om å utføre foran en annen person. Det handler om to mennesker å bli kjent med hverandre og nyter en opplevelse sammen.

Nyt første date!

Eduard Ezeanu lærer menn og kvinner hvordan å være vittig og trygg når du snakker med folk og hjelper dem å skape et godt inntrykk i alle typer sosial setting. Han skriver også på bloggen sin, Art of Confidence.

Foto kilde: thegrio.wordpress.com.