De 8 farligste sexstillingene

24 juli 2019

Det er en grunn til ordet “risiko” er inne i når du er i humør, alt kan høres ut som en god idé “spretten.” - enda noen farlige sex stillinger.

Dette er åtte stillinger du ikke ønsker å prøve.

8. Den sveitsiske Ball Blitz

Dette virker som en haug med moro. Når du er på toppen av en øvelse ball med en jente på fanget ditt, kaster er bouncier og mer frodig.

load...

Men problemet med dette er økt sannsynlighet for å bryte din penis. Hvordan kunne det skje? Hver gang du skli helt ut av henne, er det en risiko du ikke vil gå direkte tilbake igjen.

Med så mye sprett og trounce, kan tyngdekraften bare ta hennes totale kroppsvekten styrter ned... Til skrittet.

7. Butter churner

Du har vært på jakt etter en stilling som vil øke hennes nytelse - kudos til deg - og du har bestemt deg for en som sender blod rushing til hodet.

Bare ett problem: hyperextension.

Du vet bedre enn noen penis er en delikat organ, og du ikke ønsker å trekke musklene i den. Når du strekker det å bøye seg ned, det er akkurat hva som kan skje. Lagre smør churning for ekspertene.

load...

6. The Body Builder

Et par uker på vei til treningsstudio gjør dette virke som en bit av kaken. Tross alt, du må bare holde henne opp, og du kan lene seg på en vegg.

Det er alt fint og dandy før en av to ting skjer:

  1. Armene begynner å gi
  2. Du begynner å svette

Enten en betyr at du mister grepet, og hun begynner å falle mens penis er inne i her.That er når dere begge ende opp i ER - henne med en brukket rygg, og du med en brukket boner.

5. Tang

Hvis du er bekymret for arm styrke i det hele tatt, dette er ikke den posisjonen til å prøve.

Mens hun forsøker å forsørge seg selv i en side planke, hold deg videre til hennes midje og skriv henne sidelengs. Så snart du begynner å pumpe, vil det være alle slags press på dere begge. Og hvis noen av dere gir i det hele tatt... Vel, du vil både være en haug av trakk muskler på kort tid.

Redd tang for salat.

load...

4. The London Bridge

Å selv satt opp for denne stillingen krever litt gymnastikk evne. Du får på alle fire og ansikt oppover. Da har hun for å komme på toppen av deg uten å banke dine lemmer ut fra under deg.

Nå med mindre damen er så lett som en fjær - bokstavelig talt - dette kommer til å føre til at noen rygg belastning... Mange rygg belastning. Som du prøver å presse deg selv opp i henne, vil at trykket bytte til håndleddene og anklene, og det vil virkelig vondt.

Selv om det ikke ville skade like mye som om hendene gled fra under deg. Det ville ta med ledsager hardt ned på ryggraden, bekkenet og din penis.

3. Triple Lindy

Jeg vet ikke hvem tenkt å forsøke dette var en god idé, men jeg forsikrer deg det ikke.

I forsøk på å se ut som skøyter superstjerner - minus skøyter - du kan finne deg selv stående og holde kvinnen bakfra. I mellomtiden har hun vendt ut og sette de fleste av hennes vekt på penis. Prøv å ikke spenne fordi hvis det skjer, ansiktet hennes vil trolig bust og din penis vil trolig brudd.

Den lyse siden: For en mislykkes som episk, dommerne vil trolig gi deg 10.

2. Benk

Jeg er sikker på at noen av dere har fantasert om å ha sex på et møte eller skrivebord. Så fint som det kan virke, bør det trolig være en fantasi.

Når menn blir tvunget til å stå på tærne for å sette seg inn i en kvinne, er det en klar økning i risiko for penile brudd. Du er ute av balanse på tærne. Du er ute av komfortsonen, og du bare kan ende opp ramming i hennes bekken ben - eller enda verre, benkeplate.

1. Erotisk kvelning

Dette er trolig den enkleste av alle disse stillingene å utføre, men det er også den farligste.

Partnerens hender sannsynligvis føle stor rundt halsen først. Tapet av oksygen til hjernen øker dine følelser av svimmelhet og glede, noe som øker opplevelsen.

Men hvis de ikke kutter tilbake trykket i tid, kan det tap av oksygen til cellene føre til hjerneskade eller død.

Du vet konsekvensene er større hvis de gjør en ødelagt penis synes ikke så ille.