De 7 beste stedene å møte enslige kvinner (2019)

12 februar 2019

Vår side er et gratis online ressurs som tilbyr verdifullt innhold og sammenligning tjenester til brukerne. For å holde denne ressursen 100% gratis, får vi kompensasjon fra mange av de som er oppført på stedet tilbyr. Sammen med viktige gjennomgang faktorer, kan denne kompensasjonen påvirke hvordan og hvor produktene vises på tvers av området (inkludert, for eksempel i hvilken rekkefølge de vises). Vår side omfatter ikke hele universet av tilgjengelige tilbud. Redaksjonelle meninger uttrykt på nettstedet er strengt vår egen og er ikke gitt, støttet eller godkjent av annonsører.

Annonsør Disclosure

7 beste steder å møte single kvinner (2019)

Folket på Zoosk (40 millioner for å være nøyaktig) er mangfoldig og svært aktiv (utveksling av over 3 millioner meldinger per dag). Du kan møte unge kvinner, eldre kvinner, kristne kvinner, ateistiske kvinner, fancy kvinner, business kvinner, høye kvinner, korte kvinner, svarte kvinner, kaukasiske kvinner, oppkobling-tenkende kvinner, engasjement-minded kvinner, og så videre.

load...

2. Voksen klasser

Bare fordi du ikke kan være på skolen lenger, det betyr ikke at du ikke kan ta klasser. Vi er aldri for gammel til å slutte å lære, og vi er aldri for gammel til å slutte å møte nye mennesker. Søk på nettet for noen voksne klasser i byen din og se hva som Piques din interesse. Det kan være maleri (bildet under), matlaging (bildet over), fotografering, gitar, og stort sett alt annet du kan tenke på. De fleste av disse klassene er sannsynligvis ganske billig også, fordi de er satt på med høgskoler eller lokale organisasjoner. Plus, har Groupon alltid avtaler skjer.

Enten det er matlaging, maling, eller noe annet, ta en klasse setter deg foran alle typer mennesker, og du plukke opp en ny hobby.

load...

Ta en klasse gjør det så mye lettere å snakke med kvinner fordi du ikke er kaldt nærmer seg - du allerede har et tema å diskutere. Du kan spørre dem hvorfor de ønsket å registrere deg, hvilke strategier de brukte for å få det bildet, eller hva tilfellet kan være. Du er også å legge til en ny ferdighet til repertoar, som alltid er attraktive.

3. Frivillighets

Frivilligheten gir deg en mulighet til å gjøre en forskjell i samfunnet og til og med verden - samt få kontakt med kvinner som også har den samme filantropiske ånd. Enten du ønsker å hjelpe dyr, de hjemløse, miljø, eller et annet samfunn, har mer enn sannsynlig at byen en organisasjon for din foretrukne sak.

Dedikere litt tid til en nonprofit som betyr noe for deg er en fin måte å få kontakt med kvinner som har lignende verdier.

Hvis du er usikker på hvor du skal begynne, anbefaler vi nettsteder som VolunteerMatch.org og GreatNonprofits.org. De er litt som dating sites - du putter i din posisjon og interesser, blant andre identifikatorer, og området vil finne den rette organisasjonen for dine behov. Du kan også lese anmeldelser fra dine kolleger for å få en idé om hva slags arbeid du skal gjøre og de menneskene du vil være i samspill med.

load...

4. Utført Sports

For de som elsker å trene, gjøre helse en topp prioritet, og er tiltrukket av mennesker som føler det samme, egenutført sport kan slå to fluer i ett smekk. Du kommer til å holde seg aktiv, og du får møte kompatible kvinner. Når noen fanger øyet, kan du selv nevner får mat eller drikke etter en kamp eller to. Hvis du er nervøs for å være en på en med henne, gjør det til en gruppe ting for å fjerne noe av presset.

Hvis du er atletisk, vurdere å registrere deg for en egenutført idrettslag i ditt område. Du er sikker på å finne kvinner som også liker å jobbe ute.

Meetup og ZogSports er awesome ressurser for å finne idrettsgrupper i nærheten. Fotball, tennis, volleyball, sykling, løping, fotball - you name it, og disse områdene har det. Mange av alternativene er basert på alder, også, slik at du kan sørge for at du er i den rette mengden.

5. Partene og Barer

Folk har vært møte på fester og barer i århundrer, og det er ikke å gå ut av stilen når som helst snart. Noen ganger når du har fått litt væske mot i systemet ditt, og du er ute med venner, kan det føles mindre vanskelig å gå opp til en pen kvinne.

Mange barer har trivia netter, karaoke konkurranser, eller live band, slik at disse aktivitetene kan bidra til å bryte isen og holde samtalen gående.

Selv om du ikke drikker, kan du fortsatt ha flaks på en fest eller bar. De fleste partier har spill og folk danser, og de fleste barer vert trivia og karaokekvelder eller har live band spiller. Så du har noe å gjøre og noe å snakke om.

6. Festivaler, events og konserter

Fast møtende festivaler og konserter er en enkel måte å møte kvinner som liker den samme musikken som deg, som kan være et godt tegn for et forhold. Spesielt hvis det er en mindre arena, kan du chatte før forestillingen om hvorvidt hun har sett bandet før, eller du kan chatte etter om det er et møte og hilse.

Når du møter noen på en konsert eller festival, du allerede vet at du har noe til felles: bandet.

Det trenger ikke bare å være en konsert, skjønt. Gå til en komedie show, og hvis du ser noen du liker, kjøpe henne en drink etterpå og spør henne hva hun trodde. Hold øye med Ticketmaster, Stubhub, og områder som det for hendelser som kommer til ditt område.

7. Gym Klasser

OK, treffer på kvinner på treningsstudio kan være en stor no-no , men det kan trene noen ganger hvis du gjør det riktig. For eksempel når hun er i midten av en 30-minutters kjøring på tredemølle og svettet voldsomt, ikke nærme seg henne. Hvis hun har hennes hodetelefoner i, ikke nærme seg henne. Hvis hun deadlifting, selvsagt, ikke nærme seg henne.

I stedet for å trene på treningsstudio selv, tenke på å ta noen klasser nå og da, slik at du kan være rundt andre mennesker.

Det er imidlertid noen scenarier når du kan tilnærming kvinner på treningsstudioet. Nemlig, hvis du er i en klasse sammen. Boksing, spinn, Zumba, Crossfit - mulighetene er uendelige. I stedet for å gå på treningsstudio og tilbringer time med deg selv på elliptiske, delta i en gruppe klasse så du er rundt folk. Det er ikke rart å snakke med folk før og etter.

Nå vet du hvor du skal møte kvinner - Tid for å komme ut der

Fordi et flertall av kvinnene i dette landet er enkelt, oddsen er stadig i din favør, som Effie fra “The Hunger Games” vil si. Og fordi Millennials utsetter ekteskap , mistenker vi at tallet kan gå opp. Hvis du setter deg der ute på de måter vi foreslått, er det bare et spørsmål om tid før du møter den rette kvinnen.