De 9 beste skitne vitser gjennom tidene

24 mars 2019

Hvorfor får kompisene dine sammen for å dele de beste filthy vitser de vet når du har Internett? World Wide Web er hjem til noen heller våget humor, og vi har funnet det beste ut av det.

Kompilert for din underholdning, vær advart at disse skandaløse vitser er ikke for svak til hjertet - bare de med en skitten følelse av humor vil være i stand til å nyte dem!

1. Seven Inches

Jeg ble sittende på min egen i en restaurant da jeg så en vakker kvinne ved et annet bord. Jeg sendte henne en flaske med den dyreste vin på menyen. Hun sendte meg en lapp: “Jeg vil ikke røre en dråpe av denne vinen med mindre du kan forsikre meg om at du har syv inches i buksene.” Så jeg skrev tilbake: “Gi meg vin. Så nydelig som du er, er jeg ikke kutte av tre inches for noen.”

load...

2. Guilty Doctor

Doctor Dave hadde sex med en av sine pasienter, og følte meg skyldig hele dagen lang. Uansett hvor mye han prøvde å glemme det, kunne han ikke. Skyld og følelse av svik var overveldende. Men hver gang på en stund, ville han høre en intern, betryggende stemme som sa: “Dave, ikke bry deg om det. Du er ikke den første legen til å sove med en av sine pasienter, og du vil ikke bli den siste. Og du er singel. Bare la det gå.”Men alltid den andre stemmen ville bringe ham tilbake til virkeligheten, hvisker‘Dave, du er en veterinær...’

3. Extra Large Condoms

En vakker kvinne nærmer seg en farmasøyt og spør: “Har du ekstra store kondomer?” The apotek svarer: “Ja, midtgangen 11.” Den blonde går til øya. Men ca 30 minutter senere er hun fortsatt ser på kondomer. Apoteket anrop over til henne: “Trenger du hjelp?” Kvinnen svarte: “Nei, jeg bare venter på noen å kjøpe noen.”

load...

4. Hour versus Lifetime

Dean av kvinner på en eksklusiv pikeskolen foreleste hennes elever på seksualmoral. “Vi lever i dag i svært vanskelige tider for unge mennesker. I øyeblikk av fristelser,”sa hun,‘Spør deg selv bare ett spørsmål: Er en time med glede verdt en levetid på skam’En ung kvinne steg bak i rommet og sa:“Unnskyld meg, men hvordan kan du gjøre det vare en time?”

5. Midnight Emergency

Den slitne Legen ble vekket av en telefon midt på natten. “Vær så snill, du har å komme rett over,” erklærte den fortvilet ung mor. “Mitt barn har svelget en pille.” Legen kledd raskt, men før han rakk å komme seg ut døra, ringte telefonen igjen. “Du trenger ikke å komme over tross alt,” sa kvinnen med et sukk av lettelse. “Min mann nettopp funnet en annen.”

6. Trenger en lommelykt?

En mann og en kvinne ble følelsen litt spretten, så de bestemte seg for å snike seg inn i en mørk skog. Etter å ha funnet en god plass, begynte de å ha sex. Etter ca 15 minutter av det, mannen endelig reiser seg og sier: “Faen, jeg skulle ønske jeg hadde en lommelykt!” Kvinnen sier: “Jeg skulle ønske du gjorde, også - du har spist gress de siste 10 minutter!"

load...

7. Levende Dreams

Tre gutter gå til en skihytte, og det er ikke nok rom, så de må dele en seng. I midten av natten, fyren på høyre våkner opp og sier: “Jeg hadde denne vill, levende drøm om å få en hånd jobb!” Fyren til venstre våkner, og utrolig, han hadde den samme drømmen, også. Deretter fyren i midten våkner opp og sier: “Det er morsomt, jeg drømte jeg ble ski!”

8. Las Vegas Lønn

En mann kommer hjem og finner sin kone med hennes kofferter pakket i stuen. “Hvor i helvete tror du at du kommer?”, Sier han. “Jeg kommer til Las Vegas. Du kan tjene $ 400 for en blow jobb der, og jeg skjønte at jeg kan også tjene penger for det jeg gjør til dere.”Mannen tenker seg om et øyeblikk, går oppe og kommer ned igjen med kofferten pakket også. “Hvor tror du at du kommer?” Kona spør. “Jeg kommer med deg; Jeg ønsker å se hvordan du overlever på $ 800 i året!”

9. Seks Shots

En ung mann går opp og setter seg ned i baren. “Hva kan jeg få deg?” De bartender henvendelser. “Jeg vil ha seks skudd Tequila,” svarte den unge mannen. “Seks skudd? Feirer du noe?”‘Ja, min første blowjob.’‘Vel, i så fall, la meg gi deg en syvende på huset.’“No offense, sir, men hvis seks skudd ikke vil bli kvitt smaken , vil ingenting.”

Foto kilde: fueld.com