De 15 beste “nyc” datingappene - (100% gratis prøveversjoner)

27 mai 2019

15 Beste NYC Dating Apps (100% gratis prøveversjoner)

5

Tinder

BESTE AV

Tinder er en dating app som kan anses Grand Central Terminal i dating verden. Det blir fort folk fra ett sted til den neste - Grand Central transporterer 700,000+ pendlere i døgnet og Tinder ser mer enn 1,6 milliarder rapper om dagen og 1 million datoer i uken. For ikke å nevne Tinder har tilrettelagt enn 20 milliarder kamper siden 2012 og er tilgjengelig i 196 land.

URL: https://www.tinder.com/

6

OkCupid

BESTE AV

Stikker med temaet for denne artikkelen, kan OkCupid bare være teaterdistrikt dating apps. Det er innbydende, underholdende, dristig, fargerik - vi kunne gå av og på. Kanskje en av de mest bemerkelsesverdige aspektene er at OkCupid gir mer inkluderende valg for kjønn, seksuell legning, og sivilstatus enn noen annen dating app - inkludert ikke-binær, pansexual og åpent forhold.

load...

URL: https://www.okcupid.com/

7

Masser av fisk

BESTE AV

Når vi tenker på Plenty of Fish, tenker vi på Brooklyn Museum - begge er perfekte veier for å ha samtaler. Faktisk sier POF sine brukere har flere samtaler enn de på noen annen dating app. Mer enn 1 milliard meldinger utveksles hver måned, og applikasjonen vil aldri belaste deg for å kommunisere. Trafikk er aldri et problem på Plenty of Fish enten som mer enn 70.000 nye singler delta i programmet hver dag.

URL: https://www.pof.com/

8

Kaffe Meets Bagel

BESTE AV

Chelsea Market og kaffe Meets Bagel er begge handler om kvalitet - kvalitetsprodukter og kvalitet folk og tilkoblinger, henholdsvis. Her er kampene kalt bagels, og du får et begrenset antall hver dag. For menn, kan det være opp til 21. For kvinner, er det antallet menn som allerede har “likt” profilen din nylig. Denne tilnærmingen ble skapt av grunnleggerne (tre søstre) i et forsøk på å spare singler tid og gi en mer kvinnevennlige dating app.

load...

URL: https://www.coffeemeetsbagel.com/

9

Bumble

BESTE AV

Coney Island er for dykking med hodet først inn i eventyret, og Bumble er for dykking med hodet først inn i dating, spesielt for kvinner. Etter en kamp er gjort (to personer dra rett på hverandre), kvinnene må starte meldinger i løpet av 24 timer, eller kampen forsvinner for alltid. Hvis du er homofil, lesbisk eller bifil, kan enten personen gjøre det første trekket. Ikke bekymre deg, though. En gang om dagen, app lar deg utvide en forbindelse utover 24-timers mark. Gratis via App Store og Google Play, Bumble er “å endre spillereglene.”

URL: https://www.bumble.com/

10

Hengsel

BESTE AV

Som Timeout sier oser Chrysler Building “en moneyed raffinement ofte identifisert med gamle New York,” minner oss om en enklere tid. Hengsel minner oss om en tid da dating var ikke alt om å dra og trekke opp. Den selverklærte anti-Tinder, hengslene er “inspirert av kjærlighet, guidet av autentisitet” og passer for de som søker langsiktig, monogame forpliktelser. En av de kuleste funksjonene er at du kan kommentere andres bilder som borte for å bryte isen.

URL: https://www.hinge.co/

load...
11

Happn

BESTE AV

På loppemarkedet Brooklyn, du vet aldri hva spesiell noe du kommer til å finne, og på happn, du vet aldri hva spesielle personen du kommer til å finne. Ved å blande online dating med offline dating, kobler happn deg med mennesker som du har krysset stier med i det virkelige liv. For eksempel, hvis du og et annet medlem tilfeldigvis på samme cafГ © én dag, vil programmet gi deg beskjed. Applikasjonen vil også fortelle deg hvor mange ganger du har krysset stier med denne personen. Resten er opp til deg!

URL: https://www.happn.com/

12

Grindr

BESTE AV

Smorgasburg er som en mat-bare loppemarked, med 100 + leverandører og alt du kan spise. Grindr er kun for homofile, biseksuelle og nysgjerrige mennesker, og det er alt du kan date. Kjent som Tinder for homofile singler, bruker Grindr geolocation å anbefale kampene som er i nærheten, enten du er hjemme, en restaurant, bar, festival, eller et annet sted. Sveip til høyre hvis du er i dem, og venstre hvis du ikke.

URL: https://www.grindr.com/

1. 3

HENNE

BESTE AV

HER er som New York Botanical Garden of dating apps. Mens 50-mål skog har tusenvis av vakre blomster og andre plantelivet å lære om, har Android og iOS app tusenvis av vakre mennesker (både inne og ute) for å bli kjent. Laget av LGBTQ + folk for LGBTQ + mennesker, er hennes for å finne vennskap, samfunnet, datoer og relasjoner samt LGBTQ + nyheter, hendelser, avstemninger, vitser, og nesten alt annet du kan tenke på.

URL: https://www.weareher.com/

14

MELD

BESTE AV

Når du går til New York Library, du vet som regel hva du vil når du drar dit. Kanskje det er en bestemt bok, eller kanskje det er et program eller hendelse. Når du registrerer deg for MELD, dating app for enkelt svart fagfolk, vet du hva du vil. Medlemmene er opptatt og karriere-minded, men de er også engasjement-minded og ønsker et samarbeid med noen som har tilsvarende verdier, tro og interesser. “Du fortjener å være lykkelig” er hva teamet på MELD mener, og de vil gjøre hva de kan for å hjelpe deg å oppnå dette målet.

URL: http://www.meld-app.com/

15

Bristlr

BESTE AV

Hvis du liker pelskledde venner i Bronx Zoo, kan Bristlr være dating app for deg. Laget for enkelt gutta med skjegg og “de som ønsker å stryke dem,” Bristlr ble grunnlagt i 2014, har over 150 000 brukere (og teller) og er tilgjengelig i over 100 land. Det viktigste du bør vite om Bristlr er den har en skjegg-vurdering alternativet, som du kan bruke til å finne ut hvor godt en kamp skjegg gradene i forhold til andre.

URL: https://www.bristlr.com/

Dating i The Big Apple har aldri vært enklere eller mer moro!

New Yorkere er en one-of-a-kind gruppe, og theydeserve aone-of-a-kind dating app. De beste dating plattformer imøtekomme din livsstil og behov, så å finne en dato er ikke lenger en problemfri. Takket være de 15 alternativene vi nettopp fortalt deg om, vil dating ikke lenger være noe du trenger å gjøre (for å jobbe ute, gå på jobb, og shopping for dagligvarer). I stedet vil det være noe du ønsker å gjøre!