De 8 beste datingsidene for reise - (det er 100% gratis)

8 mai 2019

8 Beste reisetilbud dating nettsteder som er 100% gratis

2

TravelHostDate

BESTE AV

TravelHostDate (THD) er en topp datingside for reisende for mange grunner, særlig fordi registreringen består av bare fire trinn, og er 100% fri: 1) Velg kjønn. 2) Input din e-post. 3) Velg et passord. 4) Gå! THD tillater deg å velge en destinasjon på deres interaktivt kart, og deretter vil de varsle andre medlemmer som bor der, slik at du kan møte opp og virkelig fordype deg i kulturen. Og du trenger ikke å bekymre deg for din sikkerhet som hver profil er bekreftet av THD team.

URL: http://www.travelhostdate.com/

3

LadyTravels

BESTE AV

En reise dating nettsiden matchende velstående, vellykkede mennesker med morsomme, vakre globetrottere, LadyTravels ble grunnlagt i 2013 av Ruben Cross, en online dating entreprenør som ønsket å bringe reise og dating sammen. Kvinner trenger ikke å betale for å bruke området, og menn kan lage en konto via hjemmesiden eller Facebook for gratis. Når det er gjort, opprette en reise tilbud eller godta en, finne en ledsager, og deretter planlegge turen.

load...

URL: http://www.ladytravels.com/

4

YourTravelMates

BESTE AV

“Varm opp ferien” med YourTravelMates, er en populær reisende datingside som har som oppgave å forene eventyrlystne strykere og lokalbefolkningen og gi dem minneverdige opplevelser. Det koster ikke noe å delta, fyll ut informasjon og kommunisere på bestemte måter (for eksempel brev, telefonsamtaler, nettprat, deling av bilder og gave å gi), og området bruker de mest avanserte sikkerhetsfunksjoner for å sørge for at alle er som de sier de er. “YourTravelMates mener begrepet reise dating er den ideelle løsningen for folk som er ute etter romantikk og litt moro i løpet av en ferie. En kort flørt eller et eventyr som kan bli til noe mer - vi kobler menn og kvinner fra alle samfunnslag,”sier Margarita Emelianova, en talsperson for nettstedet.

load...

URL: https://www.yourtravelmates.com/

5

Tourbar

BESTE AV

Tourbar har millioner av medlemmer fra hele verden og tusenvis av turer tilgjengelig i USA, Europa og Asia. Denne gratis dating nettside for reisende ønsker å hjelpe deg å få utenfor allfarvei og kobler deg med de som virkelig kjenner byen og livsstil. En lykkelig medlem ved navn Charles sa: “Jeg fant en guide i Ukraina, gikk vi ut til middag etter min forretningsreise, hun kjørte meg rundt Odessa i sin egen bil, og vi har blitt venner siden. Jeg hadde ikke forventet å møte en fantastisk person.”

URL: http://www.tourbar.com/

6

GirlsTravelling

BESTE AV

Vår neste reise singler datingside er GirlsTravelling, og som du kan sannsynligvis se etter skrivemåten, dette er basert i Storbritannia. Men hvem som helst, hvor som helst kan opprette en profil, bla mer enn 500.000 medlemmer, og finne sin ideelle ferie og reise kompis - uten kostnader. Som området sier, “ett klikk kan forandre livet ditt”, så hva har du å tape?

load...

URL: http://www.girlstravelling.com/

7

TravelMeetDate

BESTE AV

Mens TravelMeetDate krever at du logger deg på via din Facebook-konto, vil din personlige informasjon aldri bli delt med mindre du ønsker den skal være. Dette er bare en sikkerhetsforanstaltning for å sikre at alle profilene er helt ekte. TravelMeetDate er en av våre favoritt dating reisebyråer fordi deres fokus er å tilby unike turer med spennende mennesker. Du kan også laste ned TravelMeetDate gratis via App Store eller Google Play.

URL: http://www.travelmeetdate.com/

8

MissTravel

BESTE AV

MissTravel mener du bør aldri trenger å reise alene, og de er her for å sørge for at det ikke skjer. Dette online travel datingside har tilrettelagt enn 324 800 turer og har over 615 400 medlemmer, og du kan bli med dem ved å lage en profil og gi ditt brukernavn, e-post, passord, og ønsket destinasjon. Du trenger ikke å bruke noen penger til å gjøre det!

URL: https://www.misstravel.com/

På Reiser dating nettsteder, kan du se verden og møte nye mennesker!

Det er aldri en grunn til å bli sittende hjemme ønske du var på en eksotisk reise. Reise online dating nettsteder tar alt arbeidet ut av å finne en annen eventyrer og planlegging av alle detaljene. Alt du trenger å gjøre er å velge hvilket som er best for deg, kaste en dart på et kart, og hodet ut!