De 7 beste datingsidene for lesbisk cougar (det er gratis å prøve)

28 mai 2019

7 Best Lesbian Cougar Dating Sites (som er gratis å prøve)

5

LesbianCougarDating

BESTE AV

LesbianCougarDating tilstreber å redefinere “cougar-isme” å bety “en tidløs skjønnhet av kvinner.” Nettstedet beskriver sine brukere som klar, erfaren, selvstendig, sensuell og praktisk. Du har mange funksjoner for enkelt og privat flørter med tusenvis av kvinner. Plus, etter at du registrerer deg, profilen din kan vises på hjemmesiden for enda mer enkelt lesbiske å se. Det vil bare ta deg noen minutter å komme i gang, men ikke vent for lenge, eller du kan gå glipp av noen virkelig fantastisk.

URL: http://www.lesbiancougardating.com/

6

PinkCupid

BESTE AV

Grunnlagt i 2007, er PinkCupid blant de mest etablerte lesbiske dating nettsteder i bransjen. Nettstedet krever bare at du har fullført tre trinn, og da vil du bli en del av samfunnet: 1) Lag en profil. 2) Bla gjennom bilder. 3) begynner å kommunisere. Nadia, en av hundrevis av fornøyde brukere, sa: “Jeg møtte min sjelefrende på Pink Cupid! Hun er perfekt for meg, og hun er den mest intelligente og vakre kvinnen jeg noensinne har møtt. Vi var begge ganske skeptisk til online dating i begynnelsen, men det fungerte for oss!”

URL: https://www.pinkcupid.com/

load...
7

CougarLife

BESTE AV

Den selvutnevnte største cougar datingside, har CougarLife blitt sett på store medier som USA Today, Fox News, ESPN, Playboy og Sports Illustrated. Nettstedet har som mål å fjerne myter om alders gap dating, herunder at det er bare om utseende og / eller penger. Merk: CougarLife gjør rett menn og kvinner og homofile menn til å bli med, så gjør god bruk av disse søkefiltre.

URL: https://cougarlife.com/

Glem Age & Bare lytte til ditt hjerte

Sarah Paulson og Holland Taylor er ikke bare #lesbianrelationshipgoals - de er #relationshipgoals generelt. Mens noen mennesker kan gi dem rare ser ut eller gjøre frekk kommentarer, de vet at deres følelser er ekte - aldersforskjellen eller ikke. Vi sier bukk reglene hvis du er en yngre lesbisk leter etter en eldre lesbiske, eller vice versa, og disse syv dating nettsteder er det beste stedet å gjøre det.

load...