De 7 beste alternativene for stoner - datingside - (100% gratis å prøve)

29 mars 2019

7 beste “Stoner” datingside Options - (100% gratis å prøve)

3

My420Mate

BESTE AV

Omtalt i The New York Times, CBS News, High Times, og Cashinbis, er My420Mate en go-to trøtte typer datingside og app for en rekke årsaker. I tillegg til å være et samfunn med millioner av grønne elskende singler, betyr det ikke koster noe å lage en profil, ta sin one-of-a-kind personlighetstest, motta og søke etter kamper, og kommunisere på bestemte måter.

URL: http://www.my420mate.com/

4

Date420Friendly

BESTE AV

Date420Friendly er et gratis stoner dating nettside som ønsker du å “nyte oppturer i livet”, og de vil definitivt hjelpe deg å gjøre det. Her kan du ikke bare finne Mary Jane (eller Mark James?), Men du kan også se etter hendelser i ditt område, spille morsomme spill, delta i gruppediskusjoner, og utsikten stillingsannonser og andre rubrikkannonser. Date420Friendly mener du bør aldri trenger å bekymre deg for å fortelle noen at du røyker, det er derfor de har laget denne innbydende miljø.

load...

URL: http://www.date420friendly.com/

5

420Singles

BESTE AV

En dating nettside for trøtte typer opprettet av stoners, går 420Singles “utover knopper” ved å gjøre romantiske forbindelser samt starte en dialog om legalisering av marihuana og andre relaterte nyheter. Del dine tanker med andre medlemmer ved å registrere deg gratis via nettstedet eller laste ned app via App Store eller Google Play.

URL: https://www.420singles.com/

6

HighThere

BESTE AV

HighThere sier de er den første globale sosiale nettverk for menn og kvinner som setter pris på en god joint nå og da (eller oftere enn det). I likhet med Tinder, du presentert med en potensiell kamp, ​​og deretter du sveipe til venstre til å si “bye der” eller rett til å si “high der.” High Det er gratis tilgjengelig på iOS og Android.

load...

URL: http://www.highthere.com/

7

IPOTLOVE

BESTE AV

Bruke mottoet “naturlig høy på kjærlighet,” IPOTLOVE forstår de dårlige rap pott og potten elskere pleier å få, så de gjorde en trygg plass som er fri for misbilligende ansikter. Hvis du også slå til denne helhetlig tilnærming for å la ut damp, vil du føle deg hjemme på dette nettstedet. For ikke å nevne at du får tilgang til alle nødvendige funksjoner du trenger for å møte noen kompatible uten å måtte bruke en krone (pun intended).

URL: http://www.ipotlove.com/

Få High on love with Disse Stoner Dating Sites!

Mens Slater kan ha vært høy da han sa ting om George og Martha Washington, gjør han et godt poeng. Ganja guruer trenger et sted å gå hvor de kan fråtse i sin lidenskap og være omgitt av folk som får dem og deres livsstil. Og det er akkurat hva disse 7 topp stoner dating nettsteder gjør.

load...