Datingsguruene: et ektepar leverer ønske om online dating og forhold på deres omfattende råd og gjennomgangsblogg

9 april 2019

Kortversjonen: Tegning fra års kollektiv erfaring i dating og forhold plass, dating Gurus levere praktiske råd til singler av alle slag - fra de nye til dating scene til seniorer som ønsker å komme tilbake i swing ting. Grunnlagt av Lee Wallender og Sharon Kroll, en real-life par som møttes for sju år siden via OkCupid, dating Gurus mener dating er ikke bare en reise for å lære om en annen person, men også en øvelse i selv-utforskning. Basert i Seattle, sender bloggen unike perspektiver av et par som bor hva de forkynne for lesere over hele verden.

Det har gått mer enn syv år siden Lee Wallender, en vellykket elektronisk innhold produsent og selv bekjente midten av århundret illustrasjon kunst buff, og Sharon Kroll, en erfaren lisensiert klinisk sosionom med en lidenskap for matchmaking, møtte gjennom online dating tjeneste OkCupid. Parets første date var på en Seattle tapas og sangria bar.

load...

“Jeg hadde vært gift og skilt to ganger før jeg møtte mannen som skulle bli min fremtidige ektemann,” Sharon skrev i en artikkel.

Sharon og Lees tapas dato omgjort til et forpliktende samarbeid, og fem år senere, er de på vei mot ekteskap etter en romantisk forslag på en strand i Waikiki. Duoen anerkjent de var blant en voksende befolkning av par som har gått fra profilen surfing til bryllup løfter.

“Vi skapte TheDatingGurus.com i 2012 etter å ha opplevd første hånd utfordringer navigere online dating og har sett det vokse,” sier Sharon. “Hver dag, vi hører fra folk som er frustrerte og leter etter hjelp, og ingenting gir oss mer fornøyde enn å hjelpe våre lesere.”

load...

Lee Wallender og Sharon Kroll ble The Dating Gurus etter møtet på et populært datingside.

Sammen Sharon og Lee er drivkraften bak dating Gurus, en omfattende online plattform boliger informasjon om alle ting dating og forhold. Nettstedet tilbyr rådgivning drevet artikler og gjennomgang blogginnlegg som varierer i innhold fra hvordan å perfeksjonere alle viktige dating profil til hvilke av de beste dating plattformer er verdt din tid og penger.

“Online dating har ikke stigma som det pleide å ha,” sier Sharon. “Jeg tror folk har begynt å finne ut hvordan den skal brukes på den måten som fungerer for dem. Selv om jeg hører fra mine venner og kolleger at 'online dating er ikke noe for meg,' eller "Jeg er mer av en ansikt-til-ansikt person. Men, i mellomtiden, de er ikke dating. Jeg vil gjerne bidra til å avmystifisere hvordan du trygt og tilfredsstillende å bruke online dating for folk som ikke har gjort det før.”

load...

Perspektiver fra begge kjønn i Making Online tilkoblinger

“Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus” ble et populært uttrykk etter utgivelsen av 1992 bok med samme navn etter amerikansk forfatter og samlivsrådgiver John Gray. Selv om vi har lært i løpet av de siste tiårene at menn og kvinner er ikke på langt nær så forskjellige som en gang trodde, er det rimelig å si at begge kjønn kan tilby ulike perspektiver på hvordan du kan lykkes gjøre online tilkoblinger.

“Etter at vi fikk sammen og gikk gjennom utforskning av ulike områder, vi hadde en følelse av at det var behov for mer informasjon om relasjoner og dating utover selve matchmaking nettsteder som OkCupid og Match.com,” sier Sharon. “Vi bestemte oss på en lerke at vi kunne gjøre en bedre side enn mange av de profittdrevne og formalis nettsteder flommer internett. Våre hjerter var i det siden vi hadde personlig erfaring fra å navigere denne verden selv.”

Dater Gurus gi råd til single om hvordan du kan navigere i verden av online dating.

TheDatingGurus.com er ikke din kjøre-of-the-mill dating og forhold råd plattform. Co-skrevet av Sharon og Lee, tilbyr nettstedet en eklektisk estetisk forankret i vintage og midten av århundret moderne design. Skrivestilen, mens conversational, er også unik.

“Mange av våre artikler er skrevet med litt skjevt humor i stedet for det pussig skrivestil som du ser så mye med,” sier Sharon. “Vi liker å sette litt av oss selv inn i mange ting vi skrive slik at leserne kan få en følelse av den virkelige personen som skriver. Lee har en tendens til å skyte rett fra hoften, og jeg har en tendens til å være mer gjennomtenkt og skrive fra et terapeutisk point-of-view på grunn av min bakgrunn som en lisensiert klinisk sosionom.”

La Gurus Hjelp Perfect alle viktige Dating

Det virker som en relativt enkel oppgave; skrive et par hundre ord som beskriver hva du liker, misliker, lidenskaper, og frykt og snu den til en perfekt utformet dating profil for å tiltrekke seg partner av dine drømmer. Vel, for de av oss som har forsøkt å gjøre nettopp det, å skape den viktige dating profil er mer som å prøve å starte en brann uten flint heller enn å tenne et bål med kaste av en kamp.

“Jeg opplever at folk virkelig ikke kan skrive om seg selv,” sier Sharon. “Vi har faktisk gjort ganske mye profil omskriving - spesielt i de tidligere dager av vår side da vi hadde mer tid. Det er blitt litt vanskeligere å gjøre profilen omskriving, men jeg gjør det på anledningen. Forskjellen mellom en persons 'før og etter' profil er ganske bemerkelsesverdig med de resultatene de får.”

Hvis du har problemer med å skrive den perfekte dating profil, kan The Dating Gurus hjelpe.

For de som foretrekker en mer gjør-det-selv-tilnærming til å skrive den perfekte dating profil, TheDatingGurus.com tilbyr mer enn et dusin artikler med råd sentrert om alt fra “ 5 tips: injisere nytt liv inn ditt Ståle dating profil ” til “ Ladies , Your Dating Bilde er galt, men la oss fikse det.”

I artikkelen “ Zing! Tre typer dating profil Overskrifter (garantert til å vekke oppmerksomhet og få resultater) ,”Lee og Sharon anbefaler at‘humor har en tendens til å tiltrekke seg noen oppmerksomhet’og foreslå morsomme overskrifter som‘Brilliant romanforfatter Wanna-Be Searching for Muse’eller“spiser midten av Oreo First.”

Og, for den middelaldrende enkelt som tror han eller hun ikke har noe nytt å lære, artikkelen “ Dating for over 40 og 50? Glem det du tror du vet ”er tankevekkende.

“Jeg vil si at vår mest populære artikkel, langt, er en som jeg skrev om dating overskrifter”, sa Sharon. “Vi har skrevet en haug med avleggere siden da, og virkelig vil at folk skal forstå viktigheten av å gjøre sine profiler forskjellig fra noen av standard profiler som du alltid ser.”

Ærlig, objektive anmeldelser av nettets beste dating plattformer

Det er bokstavelig talt hundrevis av topp dating plattformer svømme rundt på nettet. Fra kjente steder, som OkCupid og Match, til mindre kjente nisjenettsteder som bare bønder og JDate, kan online dating være møysommelig tidkrevende hvis du ikke vet hvor du skal lete.

“Lee og jeg fant ut førstehånds hvor vanskelig det er å luke gjennom alt”, sa Sharon. “Vi opprinnelig startet vår side som et morsomt prosjekt å samarbeide om som et par, men endte opp med å nyte det så mye og funnet ut at vi prøvde å hjelpe så mange mennesker at det har vært en lidenskap som varte mer enn et halvt tiår.”

Dater Gurus levere informasjon på Internett dating plattformer for å hjelpe single finne det riktige stedet.

En av de viktigste komponentene i TheDatingGurus.com er nettstedets datingside vurderinger side , som vurderinger dusinvis av de beste online dating plattformer. I en artikkel med tittelen “Match.com: Beige Toyota på online dating verden,” Lee og Sharon skrive, “Match tilbyr en middle-of-the-road appell, tiltrekke gjennomsnittlig, hovedsakelig vanilje borger.”

Jada, noen områder tiltrekke mer ordinære medlemmer av samfunnet, men det er nok av plattformer der ute catering til out-of-the-box tenkere og spenningen-søkere som LargeFriends.com og SoulSingles.com.

“Noen ganger er folk bare hoppe på en datingside, og de er bare håper å møte noen uten å gi det mye tanke,” sier Sharon. “Vi har en blanding av aldersgrupper på vår side at vi ønsker å hjelpe fra nye datere til ledende daters. Vi er ikke bare ruste vårt innhold mot 20-til-30 aldersgruppe.”

Sage Råd fra Sharon & Lee: “Gjør det du elsker, og kjærlighet vil bli resultatet”

For Sharon og Lee, er TheDatingGurus.com et møysommelig arbeid som stammer fra den evig kjærlighet de fant i hverandre via online dating. Bevæpnet med personlig erfaring og timer på timer med forskning, er The Gurus arbeider for å hjelpe andre å finne lignende resultater.

“Jeg finner tiltrekning og kjemi så fascinerende,” sier Sharon om hvorfor hun fortsetter å bygge TheDatingGurus.com. “Relasjoner, spesielt romantiske forhold, har vært en lidenskap for meg i hele mitt liv og personlig karriere som klinisk sosionom. Jeg visste at jeg ønsket å hjelpe andre å finne hva vi har funnet.”

Sharon rapporterer at selv om et flertall av tilbakemeldinger og spørsmål de har fått har vært fra amerikanske menn, men artikler områdets, anmeldelser og råd er rettet mot alle.

“Vi har fått e-post fra alle forskjellige typer mennesker,” sier hun. “Noen er rett og slett takke oss for online dating profil hjelp eller hjelp til hvordan du skal velge de rette bildene for deres profil, eller til å gi oss tilbakemelding på erfaringer med ulike dating programmer og nettsteder, for å prise for vår åpen og ærlig skrive stil. Uansett, det er en sann fryd å høre hvordan vi hjelper endre en persons perspektiv på hvordan du best kan opprette en profil som gjenspeiler hvem de er.”