Dating-musen trekker frem det beste hos enslige menn med sin støttende coaching

2 juli 2019

Kortversjonen: Etter å ha tilbrakt over 25 år i modellering industrien, EsmГ © e St. James ble Dating Muse å hjelpe smarte menn finner kjærligheten i San Francisco Bay Area. Den profesjonelle dating coach tok alt hun hadde lært om personlig utseende og sosial sjarm og brukt den til dating verden å styrke single som søker en dato. Nå EsmГ © e tilbyr en-til-en coaching økter og personlige dating makeovers for å øke hennes klienter selvtillit og vise dem hvor enkelt det kan være å få en dato når de har den rette holdningen. Hvis du er en fin fyr som er klar til å komme ut av den venn sone, kan du lære mye fra EsmГ © e fagkunnskap og positiv oppmuntring.

Foreldre bør sette et godt eksempel på sunn kommunikasjon og varig kjærlighet til sine barn, men, dessverre, det er ikke alltid tilfelle. EsmГ © e St James sa foreldrene kranglet så mye da hun vokste opp at hun noen ganger lurt på om deres forhold var i trøbbel.

load...

EsmГ © e St. James ble en ettertraktet dating coach ved hjelp av sine erfaringer som en modell for å informere henne råd for single menn.

Da hun var tenåring, hennes far spurte henne om råd om hvordan å gjøre moren glad. Det knuste hjertet hennes til å se hennes foreldre sliter med å få kontakt med hverandre, og likevel hun følte seg maktesløse til å fikse det.

Hun sa de tidlige erfaringer innprentet henne viktigheten av å fremme sunne, lykkelige forhold. “Jeg vil ikke at barna å bli satt i den posisjonen jeg var,” sier hun. “Jeg ønsker foreldre å sette et bedre eksempel på hvordan forholdet skal være.”

Etter å ha jobbet som modell i 25 år, bestemte hun seg for å kombinere sine lidenskaper for fotografering og relasjoner og bli en dating coach i San Francisco Bay Area. I dag kaller hun seg dating Muse og spesialiserer seg i å vise single menn hvordan å bli den beste versjonen av seg selv.

load...

Hennes erfaring i modellering industrien lærte henne å projisere et attraktivt, sjarmerende og autentisk bilde av følelsen komfortabel i sin egen hud. Nå deler hun sine innsikter om kroppsspråk, garderobe, tone, kommunikasjon og dating etikette å lære datere hvordan å gjøre det enkelt for kvinner å føle seg romantisk tiltrukket av dem.

Enten hun tar bilder for en dating profil eller dele dating tips i en individuell økt, gir EsmГ © e proaktive coaching stil menn tillit boost de trenger å forbedre seg selv og navigere den moderne dating verden.

“Vi er kompliserte skapninger,” sa hun, “og vi har alle våre egne unike utfordringer. Min oppgave er å lære om disse kampene, og finne måter å hjelpe.”

Dating makeovers & Profil overhalinger i Bay Area

For noen år siden, administrerende direktør i en lokal oppstart slått til EsmГ © e om hjelp avgrense sitt bilde. Han kom i iført rynkete klær, scuffed sko, og en nedslått blikk. Han ikke føler seg godt om seg selv, og han tok ikke vare på seg selv - og det viste.

load...

EsmГ © e forvandlet hans garderobe, tok profesjonelt nivå hodeskudd av ham og hans team, og hjalp ham til å tro på seg selv. Snart ble han sette sammen million-dollar avtaler for hans selskap og fortelle EsmГ © e han skyldte sin suksess til sin coaching.

EsmГ © e St. James, aka Dating Muse, gir menn en kvinnes perspektiv på dating scene i sin bok “Chick Magnet”.

Støttet av tiår med erfaring foran og bak kamera, og tilbyr EsmГ © e hennes tjenester som dating og stil strateg for single menn som trenger Dating tips og ønsker å føle oppriktig trygg rundt women.She vet hvordan å bygge menn opp så de ser flott ut og føler seg godt om seg selv.

Ved coaching menn en mot en, bringer EsmГ © e ut det beste i hennes klienter og hjelper singel, skilt og enke menn tar dating verden med storm. Du kan komme i gang med en times konsultasjon (på nettet eller i person) eller dykke rett inn i en fem måneder lang coaching pakke for å forvandle deg selv inne og ute. Du kan også sjekke ut sin bok “Chick Magnet”, som er satt til å bli utgitt i begynnelsen av februar 2018.

Hun fokuserer på å jobbe med smarte og forholdet-tenkende menn som er over 40, fordi hun nyter å se den stereotype fin og nerdete fyr ta en ny sjanse på kjærlighet og lande en date med kvinnen i hans drømmer.

“Jeg har brukt hele mitt voksne liv å hjelpe mennesker som deg å forstå hva som er spesielt med deres personligheter,” EsmГ © e skrev i sin bio. “Jeg tar gjetting ut av dating prosessen, og hjelper deg å finne kjærligheten mye raskere.”

En Library of self-help Ressurser For menn over 40

Gjennom årene har EsmГ © e skrevet mye om aktuelle emner i dating verden og gitt menn tips om hvordan du lykkes beile kvinner i enhver setting. Hun snakker medfølende i den Dating Muse blogg om måter å overvinne avvisning, forbedre ens personlige stil eller grooming vaner, og gjør en ønskelig kamp. Hennes urokkelige tro på det gode i menneskene inspirerer menn til å tro på seg selv.

EsmГ © e målgruppe er at klassisk Mr. Nice Guy som ender opp i vennen sone fordi han er for sjenert eller for engstelig for å gå etter kvinnen han ønsker. Hun oppfordrer smarte, alvorlige menn som sliter med kjærlighetslivet deres til å gå utenfor sin komfort soner og forfølge datoer med mot og selvtillit.

“Du trenger å få litt hud i spillet,” sa hun, “og smi din egen vei.”

I fjor Dating Muse besluttet å skrive en bok for å dele sin innsikt med single menn overalt. Det tok henne åtte uker på å skrive og åtte måneder for å redigere, men hun fortalte oss at hun er endelig klar til å sende det til verden. EsmГ © e er firstbook, med tittelen “Chick Magnet: Insider tips fra en kvinnelig Dating Coach,” vil bli utgitt som en bok, lydbok, og papirutgave i februar 2018. De selvhjelpsbok foredrag menn gjennom praktiske strategier for å avslutte venn sonen og forbedre sine dating prospekter.

“Jeg dykke dypt inn i hva som holder menn tilbake, så det er ikke bare en serie med instruksjoner,” sier hun. “Det er insider tips gutta vet ikke, men jentene skulle ønske de gjorde.”

Suksesshistorier: Når Mr. Nice Guy tiltrekker seg en hyggelig jente

EsmГ © e er en kraft for det gode i dating økosystemet. Hun utdanner hyggelige karer å ta kontroll over kjærlighetslivet deres og bli mer attraktive datoer. Hun fortalte oss historien om en klient som hadde en dårlig vane med å la sine venner (og hans kjærester) gå over ham. Hennes positive coaching hjalp ham å bygge opp sin selvfølelse og stå opp for seg selv. “Nå er han den som har ansvaret for sitt liv,” sa hun, “som er hvordan det skal være.”

“EsmГ © e gjorde meg komfortabel å ta skrittet fullt ut,” sa Fritz A. I en vurdering. “[Hennes] konsis og omfattende analyse, målrettet handle hjulpet av god smak, pluss tips og triks alle sammen resultert i subtile ennå virkningsfulle endringer.”

“Chin up, folkens, som arbeider med EsmГ © e vil rocke din verden!” - Grant A., en fotograf

En advokat som heter Sean M. Sa han følte seg overveldet av utsiktene til dating etter hans ekteskap avsluttet. “Jeg visste at jeg hadde behov for en dating profil, og jeg er veldig kamera-sky”, forteller han. “Fra vårt første møte, EsmГ © e satt meg rolig.” Hennes garderobe anbefalinger og fotografering tjenester hjulpet Sean sette sitt beste foten frem på en dating nettside.

EsmГ © e sa hun er stolt av sin lange liste av attester fra menn som sier de har en enklere tid å få datoer takket være hennes inspirerende coaching. “Jeg elsker å vite at jeg har gjort noen lykkeligere,” sier hun. “Det betyr at jeg gjør akkurat hva jeg skal gjøre, og gjøre verden til et bedre sted, ikke bare for menn, men for kvinner også.”

EsmГ © e Inspirerer Singles å forbedre seg

EsmГ © e ble en dating coach til heving single menn og gi dem de verktøyene de trenger for å komme i stabile, sunne relasjoner. Hun gjør alt hun kan for å sette singler opp for forholdet suksess fordi hun ikke vil at barna skal oppleve den type smerte hun følte når du ser foreldrene slåss.

EsmГ © e har hjulpet mange single menn realisere sitt fulle dating potensial.

Nå kjent som Dating Muse, EsmГ © e aksjer hennes perspektiv som en modell, en fotograf, og en kvinne å vise menneskene hvordan du blir naturlig uimotståelig for kvinner i dating verden.

Hennes flørt teknikker, stylist anbefalinger og motiverende støtte har forandret livene til mennesker over hele San Francisco. Alt som trengs, hun fortalte oss, er en liten tillit til sjarm knuse din og bygge en livslang forbindelse.

“Du skal ha ansvar for ditt kjærlighetsliv,” sa hun. “Til syvende og sist, er mitt mål å hjelpe deg å leve et bedre liv og tiltrekke seg noen som elsker deg for den du er.”