Datinghistorier, trengsler og tips - ekspertblogger snart2becatladys morsomme reise til nettdating

2 februar 2019

Kortversjonen: Alle med online dating erfaring vil advare deg om at ikke alle er en vinner - med mindre det er en konkurranse for å se hvem som kan sende den mest latterlige meldingen. I en slik konkurranse, noen er mer kvalifisert til å være en dommer enn CatLady, av Soon2BeCatLady. Krøniken av hennes opplevelser i online dating, er Soon2BeCatLady hjem til alle de corny, kinky - og skumle - meldinger CatLady har mottatt, og hennes morsomme svar. Hennes blogg og podcaster frydefullt vise verste (eller beste?) At online dating har å tilby, et utstillingsvindu for montering bevis for hennes overbevisning om at hun likevel kan bli en crazy cat lady.

Jeg kjenner en kvinne som er alltid glad. Nei, egentlig. Hver gang jeg ser henne, hun smiler og ler, ser ut til å være genuint fornøyd med livet. Som en evig pessimist, jeg har funnet henne til å lett bli den mest forvirrende personen jeg noensinne har møtt. På et tidspunkt spurte jeg henne om å dele sin hemmelighet. Hennes svar har vist seg å være det beste rådet jeg har hørt: “I stedet for å bli sint om ting, bli underholdt av dem”

load...

Jeg ble nylig minnet på lykkelig kvinne filosofi når jeg støtt på bloggen Soon2BeCatLady. Som min lykkelig venn, har CatLady valgt å bli underholdt i møte med negativitet, opprettholde sin humor selv på henne - desidert farlig - reise inn i online dating.

CatLady startet sin blogg for å dele alle de morsomme og utrolige opplevelser hun har hatt i online dating.

Soon2BeCatLady blogg og podcaster krønike mange av de latterlige, frekk, og av og til kritikkverdige svar hun har fått, og hennes underholdende svar - komplett med herlig sarkastiske kommentarer. Snarere enn å bli fornærmet av oddetall eller ytterst ubehagelig, slår CatLady tøylesløs negativitet av Internett i deilig komisk fôr.

load...

Ifølge CatLady, det hele startet uskyldig nok. Etter å utvinne fra oppløsningen av en fem-års forhold, hun trengte å lære å date. Hun skapte sin online profil med det enkle ønske om å møte noen nye, og ideen om at “Dette blir spennende!” Å, lite visste hun vet.

Når meldingene begynte å rulle inn, hver var mer absurd enn den forrige. Langt fra å bli forferdet av innholdet, hun fant dem morsom - og innså hun hadde uforvarende truffet gull.

“Jeg fikk denne meldingen, og det hadde meg rulle på bakken,” CatLady forklart. “Jeg visste da, jeg trenger å begynne å skrive dette ned. Dette må være en bok, må denne være noe.”

Så begynte hun å spille inn sin reise, og skaper Soon2BeCatLady som et sted å dele sine historier. Over tid har området blitt mer enn en enkel blogg, snu til et sted for commiseration for de som er enige om at online dating kan være akkurat absurd nok til å slå oss alle inn i sprø katt damer.

Han Skrev Hva ?! - Historier fra Wacky World of Online Dating

Alle som tilbringer nok tid online dating vil til slutt få minst én melding så åpenbart bisarre at den eneste mulige svaret er “Hva ?!” Sidene i Soon2BeCatLady florerer med CatLady er utvetydig gåtefulle opplevelser, utgitt for nytelse - og et bevis på at du ikke alene.

load...

“Jeg ønsker å dowse du i grønn maling og klaske deg som en ulydig avocado.” - Future Mr. CatLady?

Oppfordringer gjennom fingrene avocado overgrep er bare toppen av det absurde isfjellet i Soon2BeCatLady blogg. Når det gjelder dårlige pickup linjer, har CatLady fått dem alle. Hun har fått - og publisert - påstander som inkluderer alt fra cheesy one-liners til skitten fantasier. Noen av meldingene hun får er så eksplisitt, CatLady er tvunget til å legge ansvarsfraskrivelser før du legger dem. (Selv følte jeg meg selv ønsker å spørre noen av disse menneskene, “Har du e-posten din mor med at tastaturet?”)

Blogginnlegg fra Soon2BeCatLady spenner fra absurd å urovekkende og alt i mellom.

Noen av de beste innleggene beskrive møter når du møter en online bekjent i den vanlige verden. For en god leksjon i hvorfor du bør øve litt på nettet decorum, prøv dette innlegget om en skitten melding fra en lege... Og oppfølging beskriver sitt morsom run-in.

Faktisk, den eneste typen dating historier du ikke vil finne på Soon2BeCatLady? Den happy-ending slag. “Jeg vet egentlig ikke blogge om den store datoer som jeg har hatt,” bekreftet CatLady, humrer. “Folk slags gi meg sorg for det, men, vel, gode datoer er kjedelig.”

Podcaster for Life, Love - og finne den perfekte BH?

Etter så mange år overlevende online dating verden, har CatLady fått mye kunnskap. Hun lykkelig deler denne kunnskapen med verden gjennom sine ulike podcaster. Den viser dekker alle slags emner, fra kjærester til brystet.

Det hele startet med det treffende navnet “ingenting til felles” podcast om dating og forhold. “Det er i utgangspunktet meg og to gutter som ikke vet noe om dating,” sa CatLady. “Vi får i dating spørsmål og snakke om dem. Det kalles 'noe til felles', fordi - vi gjør ikke det. Det er veldig morsomt."

CatLady arrangerer flere podcaster, med temaer som spenner fra kjærester til brystet.

For ladies night, prøv “Champagne Babble” podcast. Dekker alle slags jente-sentriske emner, noen av de mest populære episodene inkluderer pinlige utilsiktede flørtende og tips om å finne de beste klær passer.

“I Love i en film” består av en grundig diskusjon mellom CatLady og hennes beste venn, Ben, bryte ned din favoritt romantiske komedier. Selv om ingen lenger er i produksjon, eksisterende episodene dekker klassikere, som “Sleepless in Seattle” samt nyere vipper, blant annet “The Proposal”. Denne podcasten er perfekt for å få hele historien på potensielle plukker for date-kveld filmer.

Den nyeste av CatLady er podcaster, “vi ikke er sammen,” inkluderer hennes beste venn og “i en film” co-stjerne, Ben. Serien er inspirert av verdens insistering på at de to vennene skal være forelsket i - til tross for deres insistering på det motsatte. Duoen diskuterer hverdagen, dynamikken i vennskap, og, ja, dating - andre mennesker, er det.

CatLady Top 3 Forslag til maksimere online dating suksess

Mens hun absolutt ikke satt ut for å bli en dating-ekspert, har CatLady gitt henne status som en online dating autoritet. Vi spurte henne om å sette sin kompetanse til å arbeide ved å gi oss tre gode tips for online dating.

1. Svar på hver melding

For å starte, bør du prøve å svare på alle meldingene. Selv de som inneholder bare en hilsen bør få noen form for respons. “Jeg vet det suger, fordi, hva sier du til 'Hei'? Du bør likevel svare på det.”

Ifølge CatLady, mange nettsteder bruker algoritmer som måler din svarprosenten. Hvis området markerer deg som en som svarer ikke veldig ofte, sjansen for å motta en melding vil betydelig redusere. “Folk vil tenke 'Hvorfor bry seg? Hun kommer ikke til å svare.”

Selvfølgelig, ikke glem å være høflig. Du vet aldri hvem som kan være en blogger, lykkelig reposting din uhøflig svar for den elektroniske verden for å spotte.

2. Oppdater profilen din

Dette hadde egentlig ikke skjedd meg før CatLady foreslo det, men det gjorde perfekt forstand da hun forklarte: endre opp profilen din, regelmessig. “Du bør oppdatere profilen din hele tiden,” sa CatLady. “Liker, hele tiden. Sett opp et nytt bilde, endre ordlyden noen ting - alt for å holde den frisk “.

Hvorfor oppdaterer så viktig? Det holder din profil i søkelyset; Venner er ofte vises på hovedsøkeresultatsiden for de fleste dating nettsteder. Som i fast eiendom, kan lykkes i online dating bli påvirket av beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet; det handler om å få profilen din lagt merke til.

CatLady beskriver markedsføring profilen din som mye som å selge et produkt. “Online dating er som en bedrift, hvor du er fremme deg selv.”

3. Få Offline Soon

En av de (mange) farer av online dating kan være en tendens til å holde ting på nettet, på ubestemt tid. Det er altfor lett å bli sittende fast i et mønster for å bare sende meldinger frem og tilbake, uten noen gang å gjøre en dypere forbindelse. Dette går vanligvis på inntil en av partene gir opp eller mister interessen, og bryter av den spirende forholdet uten egentlig å se om det kan bli tent.

Det er også svært vanskelig å virkelig få en følelse for kompatibilitet fra e-post eller meldinger. Komme seg ut i den virkelige verden kan gi deg beskjed hvis kampen har noen romantisk potensial. CatLady råder ta ting offline så snart du føler deg komfortabel.

CatLady tips: Middager kan være lang. Ha kaffe først.

“Hvis du finner dem attraktive, og du ikke føler deg utrygg, gå og ta en kopp kaffe.” Legg merke til hun anbefaler kaffe og ikke et måltid. Den gjennomsnittlige middag dato kan vare i flere timer - noe som kan føles enda lenger når det er umiddelbart åpenbart er det ingen kjemi.

“Jeg har hatt mange dårlige middag erfaringer med helt nye folk,” CatLady forklart. “Ha kaffe først, og deretter gjøre middag.”

Møte for kaffe eller drinksis en enklere måte å teste kompatibilitet. Dersom kortere møtet går bra, vet du det vil være verdt å begå kvelden til en lengre date.

Samle Flere Adventures & Forsøk på Purr-fekt Publication

Som med min beryktet glad venn, har CatLady funnet en måte å opprettholde et levende sans for humor i møte med noen av livets motgang. Hennes innlegg og podcaster inspirere oss alle til å være litt mindre sint og litt mer underholdt.

Mens hun har ennå å finne partner for å redde henne fra hennes feline skjebne, lever CatLady fortsatt i håpet. I mellomtiden har hun noen planer i tankene, blant annet å legge til en helt ny dimensjon til sin online profil. “Jeg kommer til å lage en dating video av meg selv,” avslørte hun. Etter å ha sett en profil som inneholder en video link, hun falt i begjær med ideen. “Jeg trodde det var litt cheesy, men en god idé.”

CatLady har også store forhåpninger om at hun finner tid til å sette sammen den boken hun har alltid vært vurderer. “Jeg har et par ideer,” sa hun, og legger til, “Jeg trenger bare å sette seg ned og gjøre det.”

Uansett hva hun neste forsøk, er det ingen tvil om at hun vil gjøre det med stor humor. Her er de fortsatt opplevelser av Soon2BeCatLady.