Dating regler for over 50 - (7 viktige gjør og ikke fra en ekspert)

7 mars 2019

Som en dato coach for kvinner over 50 og en forfatter som har skrevet om temaet i over et tiår, dekker jeg en rekke problemer, inkludert å komme tilbake i dating, prøver online dating for første gang, og kunsten å stille en baby boomer ut. I dag, selv om jeg kommer til å ta deg gjennom noen av min generelle topp dating gjøre og ikke gjøre for single som er i deres 50-tallet, 60-tallet, 70-tallet, og utover.

1. Gjør Gi din dating profil en makeover

Hvis det har gått mer enn tre eller fire måneder siden du har oppdatert din online dating profil, er det på tide å gjøre noen revamping. Profilen din kan bli bedervet etter en stund , og brukerne vil se siste profiler som synes å være gammel. Legg til flere nyere bilder og interesser, som mosjonsaktiviteter, fotturer, tennis eller golf, fordi det vil gjøre at du ser ut som noen de savnet.

load...

Akkurat som ditt hus eller leilighet kunne bruke noen rengjøring hver nå og da, så kunne din online dating profil. Selv legge til nye bilder og hobbyer vil gjøre en verden av underverk.

Bearbeide profilen din ikke ta en god innsats, men å fange den store fisken, så må du bruke fersk agn. Mer enn fire år siden, møtte jeg min nå-partner på nettet, men vi hadde vært å unngå hverandre på samme datingside for et år. Når vi glemte våre “typer” og utvidet vår parametere, nye muligheter åpnet seg for oss begge. Det finnes ingen eksakt formel for å dating, men det er ikke alt om å kaste piler på et bord eller kysse en masse frosker heller.

load...

2. Ikke Dato som du gjorde i 60- og 70-tallet

Rocket ride relasjoner oppstår vanligvis på eller rett etter en første date. Et par blir seksuelt umiddelbart uten noen følelsesmessig tilknytning, og forholdet tar av som en rakett. Dessverre, forholdet krasjer og brenner nesten like raskt når både folk skjønner det ikke var reelt grunnlag for et forhold utover sex.

Det er godt å ha entusiasme for sex som du gjorde da du var yngre, men prøver å være realistisk og ikke hoppe inn i seksuelle relasjoner for raskt. Foto kilde: VisualVenturing.com.

De fleste enkelt boomers har ridd en god del raketter, og et flertall av tiden, de har sprengt seg forhåpentligvis, men naivt. Merkelig, rå nerver som resulterer etter hverandre i en serie av krasjet raketter raskende gi mange boomers bare en midlertidig pause før de går ombord neste rakett. Hvis du fortsatt villig til å ta en rakett tur med noen like delusional, og deretter vurdere om det kan være på tide å stoppe selv sabotere.

load...

3. Få Out There

Bare se utenfor vinduet ditt, og du vil se verden er å våkne opp igjen. Vinteren er over, og hvis du har brukt de siste månedene ikke dating, er det på tide å dra ut. Men gjør det på en helt annen måte.

Prøv nye aktiviteter og gå utover din dating “type” - du vil bli overrasket over hvilke muligheter som åpner opp til deg.

Hvis du har vært fiske i samme dam i lang tid, er våren den ideelle sesongen for å prøve en ny. Slipp den gamle, mislykkede type og utvide søket parametere. Det vil overraske deg hvor mange dato muligheter vil dukke opp når du gjør det.

4. Ikke ta opp Ex før det er rett tid

Noen som snakker nonstop om sin ex er noen som ikke har helbredet fra bruddet ennå. Daten din oppgave er ikke å være din terapeut - og vice versa. Mange ex snakk gjør også for en kjedelig date, og en kjedelig date, spesielt hvis det er en første, betyr at du vil ikke få noe mer.

Ingenting vil gjøre en første date mer vanskelig enn noen snakke om hans eller hennes eks. Hvis du ikke er over dem, ikke start dating. Hvis daten din er å holde på det siste, bør du gå videre.

Hvis du ikke er over din ex, sette dating på baksiden brenner før du er. Tilbring tid med venner som kan hjelpe deg og som bryr seg om deg. På baksiden, hvis det er din date som ikke er' over hans eller hennes ex, vil du kanskje revurdere situasjonen. Jeg har alltid fortelle mine klienter ikke å date noen som har vært ute av et forhold for mindre enn ett år.

5. Gjør Keep It Positiv

En klient av meg var på en kaffe date med en mann som begynte med å liste alle sine helseproblemer og medisiner han tok for dem. Dette er en stor no-no. Selv stoffet selskapene vil spare sine ansvarsfraskrivelser for helt på slutten.

Datoer er muligheter til å bli kjent med hverandre, men du bør ikke lire av alle de negative tingene som skjer i livet ditt. Foto kilde: ElephantJournal.com.

Jeg kan ikke forstå hvorfor noen ville dele denne type informasjon på en første date. Det er sant - en alvorlig sykdom må gjøres kjent. Men kanskje det bør gjøres før datoen, spesielt hvis det begrenser noens evne til å fungere normalt. Men hvis det er historier om dårlig kne eller nedoverbakke ski ulykke, de er bedre for en annen tid.

6. Ikke la din angst Få det beste av deg

Følelsesmessig trengende datoer gjøre den andre personen ønsker å skrike “Få meg ut herfra.” Hvis du ikke er villig til å holde en persons hånd 24/7, bør du gå bort fra noen som er følelsesmessig trengende.

Hver person og hver forholdet har problemer, men prøv å holde nervene på et minimum for å unngå å bli en følelsesmessig trengende dato eller partner.

Ja, alle relasjoner har sine problemer, og det tar to personer som har gjort det emosjonelle arbeidet med å løse dem. Dette er imidlertid ikke et sekund-natur dyktighet. Det tar tid og krefter, og en person kan ikke redde et forhold.

7. La jeg hjemme

Husk at du må heve sjekkene ditt ego skriver, så vær ærlig og ekte om mannen eller kvinnen du er. Kvinner ikke nødvendigvis ønsker å møte en romantisk roman versjon av en mann. Faktisk, de fleste foretrekker en som bare lever med integritet og behandler folk rundt ham med vennlighet og medfølelse.

Ikke prøv å vinne din date over av driver hvem du er. Til slutt, er du nødt til å heve sjekkene egoet ditt er skriftlig. Foto kilde: ABCNews.com.

En annen tidligere klient av meg fortalte meg om den første og siste dato hun hadde med en mann som verbalt misbrukt kelneren uten grunn. Hva forseglet sin skjebne var han fortsatt ranting om ikke å få sitt vann glass etterfylt under hele middagen. Ingenting er mindre attraktivt enn mangel på selvkontroll.

Følg disse få grunnleggende tips og du allerede fått en god start!

Dating kan ikke være så komplisert som rakett vitenskap, men det har likevel sine vanskelige stunder. Prøv å finne en dato som er like mye som deg som mulig, og aldri prøve å passe en firkantet pinne inn i et rundt hull. Å vite når man skal gå bort kan spare deg for mye sorg nedover veien. Hedre deg selv og dine verdier av Dating noen som deler dem. Lykke til på ditt søk. Hvis du trenger hjelp, er jeg tilgjengelig for dato coaching.

Omslagsbilde kilde: thyblackman.com