Dating over 50-tallet: forbinder britiske menn og kvinner etter hvert som nasjonens modne enkeltbefolkning vokser

18 april 2019

Kortversjonen: Selv som regjeringen studier viser at bestanden av singler over 50 i Storbritannia stiger, kan det likevel være vanskelig for de menn og kvinner til å finne den rette. DatingOver50s.co.uk prøver å endre det. Single kan dra nytte av stedets forskjellige medlemskap planer avhengig av deres behov, og laget ser på fremtiden med en mobil app i utvikling.

Ifølge Storbritannias Office for National Statistics, nesten 13% av personer mellom 50 og 64 som bor i England og Wales er singel og har aldri vært gift. Regjeringen studerte aldersgruppen fordi de er de fastboende som snart skal mottar en statlig pensjon.

load...

Dating Over 50s har en trykkfritt miljø hvor single kan møte andre eldre daters.

At andelen har økt dramatisk siden 2002, da i overkant av 6% av den samme befolkningen var enslig og hadde aldri vært gift. Mange andre mennesker i denne aldersgruppen (16%) er også skilt, noe som betyr at nesten 30% av britiske statsborgere mellom 50 og 64 er singel - med mange leter etter kjærlighet.

Men det betyr ikke at det er lett for dem å møte. Det er derfor DatingOver50s.co.uk ble lansert i 2008. Siden den gang har datingside blitt en av de mest populære måtene for modne singler for å koble i Storbritannia.

load...

En enkel plattform som gjør Dating enkelt og morsomt

En betydelig problem for modne singler er utfordringen med online dating-teknologi. Forstå nyansene av dating i moderne tid er vanskelig nok, så singler over 50 ikke trenger noen ytterligere forvirring fra en online dating plattform.

Dating Over 50s har mange fordeler fremfor ordinære dating-nettsteder, inkludert isbrytere.

Dating Over 50s er gratis å delta og lett å starte. Når brukere besøker hjemmesiden, vil de umiddelbart se en stor blå knapp som tillater dem å bli med i området. Derfra kan de opprette en profil for gratis. Eksperter anbefaler at du laster opp et attraktivt bilde av deg selv smiler og ser naturlig, ingen falske positurer eller rørt opp bilder. Ofte vil folk bruke et gammelt bilde, som kan være misvisende til andre single. Dating Over 50s antyder brukere presentere seg selv som de er, og stole på at de vil finne noen der ute som vil elske dem for det.

load...

Når brukerne skrive litt om seg selv - inkludert hobbyer, verdier, og hva de leter etter i en annen person - moroa begynner. Det neste trinnet er å søke etter andre single i nærheten. Simon Aldous, grunnlegger av Dating Over 50s, sa at ca 30% til 40% av de single som bruker området bor i eller i nærheten av London. Han sa at området ser også et stort antall mennesker fra andre store byer i Storbritannia, inkludert Liverpool, Bristol, Redding, og Oxford.

Og noen ganger relasjoner gjennom området ikke start som romanser. Mange brukere kommer til Dating Over 50s å først finne vennskap, hobbyer, eller kreative utsalgssteder. Men mange gode relasjoner begynner som vennskap - slik at brukerne kan ha det gøy og slappe av og vite at det er ikke noe press til å hoppe i for fort.

Medlemskap planer tilbyr mange måter å koble

Nettstedet tilbyr to forskjellige medlemskap nivåer , avhengig av brukerens behov. Den første er den grunnleggende plan som tillater brukere å opprette en profil med et klart “About You” delen, og legge til et par bilder.

Forskning viser at det er en god idé å legge til mer enn en strøm bilde til en profil. Sammen med en smilende headshot (uten solbriller), bør daters vurdere å legge et bilde som viser deres full body og en som lar andre få vite litt mer om sine interesser.

En grunnleggende medlemskap tillater brukere å bla gjennom profiler av andre single og sende isbryter meldinger. Disse meldingene gir en enkel måte å uttrykke interesse for noen og finne ut om de er interessert, også.

Single kan bli Dating Over 50s gratis og begynne å finne kamper med en gang.

For å oppgradere, kan grunnleggende medlemmene skape et fullt medlemskap, som kommer med mange ekstra fordeler. Viktigst, gir full medlemskap du kan chatte med andre modne singler som interesserer deg - for nye vennskap og potensielle datoer.

Dessuten kan fullverdige medlemmer se hvem som har sjekket ut sin profil og med dele sine tanker og følelser med samfunnet for øvrig gjennom dagboknotater. Disse oppføringene kan bidra til å bringe oppmerksomhet til profilen til brukeren samt hjelpe andre bli kjent med dem bedre.

Fordi området har en så lang historie med suksess, dens medlemmer er avhengige av det for forbindelser som ellers kan være vanskelig i dagens verden. Med tilsynelatende færre folk føler seg komfortable slående opp samtaler med interessante og attraktive fremmede i person, modne daters trenger et sted å møte komfortabelt.

Dating Over 50s arbeider med en mobilapp å utvide tjenesten

Ettersom befolkningen av eldre singler vokser i Storbritannia, vil Dating Over 50s fortsette å være et viktig verktøy for dem å finne venner og skape meningsfulle relasjoner. Mens Dating Over 50s er en av de mest etablerte nisje dating nettsteder i regionen, er laget ikke kommer til å hvile på sine laurbær.

Simon sier de jobber for tiden med å lage en mobil app som vil utfylle nettsiden fordi flere mennesker i plattformens målrettet demografiske bruker smarttelefoner overalt de går.

Dating Over 50s kan fortsatt brukes på en mobil enhet, men app vil gjøre det enda enklere for brukerne å navigere til plattformen, se sine kamper, og utveksle meldinger. Det er et stort prosjekt, så Simon sa han forventer det å ta et år eller halvannet året. Men, sa han hovedmål vil alltid være å hjelpe folk å finne kameratskap.